- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #252.741
Grip gripNiye giii neyin var hap kullansana

1.hapı mecbur kalmadıkça hiç sevmem
2.emziriyorum ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Grip gripNiye giii neyin var hap kullansana
Ye o zaman canim bol bol yesillilEvet proteinde cok verdiriyor karatayda güzel gidiyordu olsun dimdilik diyetisyene gidene kadar kalori saycam.sebzede vitamin bakimindan misal bende kansizlik var ne kaa yeşillik beslenirsem o kaa iyi
Gecmis olsun cnmGrip grip
1.hapı mecbur kalmadıkça hiç sevmem
2.emziriyorum ki![]()
Çoh şükür halimizeIyii diyelmmm garipcim sen nasilsinn :)
Çok sağol canımGecmis olsun cnm
Canım o55 puan benimki 1100 ipYa canim ben seyi anlamadim 60 dk tempolu yuruyus 55 oluyor puani benimki niye boyle oluyor kiz kafam karisti bilgilendir beni
Simdi degil cnm diyete basladigimda gelirim belkiÇoh şükür halimize
Döncenmi aramıza![]()
Hiimmm anladim canim...1100 ipi atlaman ne kadar suruyor birde hepsini bir mi yapiyorsunCanım o55 puan benimki 1100 ip
Senin 42
UMEYYE nin 24
Listede yazıyor sporların puanı
Ne zaman başlıyorsun peki diyeteSimdi degil cnm diyete basladigimda gelirim belki![]()
Canım 15dk sürdü 250 ip atlıyorum bir seferde sonra 30sn kadar dinlenip bidaha başlıyorumHiimmm anladim canim...1100 ipi atlaman ne kadar suruyor birde hepsini bir mi yapiyorsun
Ah bilseeemm daha kendimi yeni yeni toparladim kiş beni yamulttu ama suan iyiyim sukur :) baslarim yakinda :) ama dedigim gibi buraya donmek kafamda yok 2 senedir burdydim zaten biraz ozleteyim dedim cok ara verdim sanirimNe zaman başlıyorsun peki diyete![]()
Ayyyy cok iyiymis ya 15 dk. Da benden daha cok kalori yapmis oluyorsun o zaman vala. Enim bos vaktim cok bende atlayim o zaman ama bat i bekliyom olim de oyleCanım 15dk sürdü 250 ip atlıyorum bir seferde sonra 30sn kadar dinlenip bidaha başlıyorum
Tamam bidaha gel demem o zamanAh bilseeemm daha kendimi yeni yeni toparladim kiş beni yamulttu ama suan iyiyim sukur :) baslarim yakinda :) ama dedigim gibi buraya donmek kafamda yok 2 senedir burdydim zaten biraz ozleteyim dedim cok ara verdim sanirim![]()
aksami hafif gecrmeye calisyrm cnm. sporum olmuyordu ama evde cok hareketliyim.birde pilav makarna ekmek az yerm.O zaman o kadar yemene gore yine de cok kilon yokmusss
cnm en az 3 litre standartCokkk gizillhe bide su ne kaaa iciyorsun bari onu yaz kuzu kizlar sizdeee su önemli kg vermede
tam ipi aliyrm kizim altini kirletyr ya acikiyirr ama yapicgm bu aksam kafaya koydum su an yedryrm bitirsin ippp beni beklerKmsl Hnd canım senin 42 puan
munter
@Favelayn
@orkide1453
@tgb1907
Kızlar hadi spor yokmu yenilecez ama![]()
Aksami hafif gecirmen cok iyi oluyor.. bende pilav cok sevmem ama makarnaya bayilirimmmaksami hafif gecrmeye calisyrm cnm. sporum olmuyordu ama evde cok hareketliyim.birde pilav makarna ekmek az yerm.
cnm en az 3 litre standart
tam ipi aliyrm kizim altini kirletyr ya acikiyirr ama yapicgm bu aksam kafaya koydum su an yedryrm bitirsin ippp
Keske daha once gelseydin garipcimTamam bidaha gel demem o zaman![]()
Evet canım bekle adet olursan öyle yapAyyyy cok iyiymis ya 15 dk. Da benden daha cok kalori yapmis oluyorsun o zaman vala. Enim bos vaktim cok bende atlayim o zaman ama bat i bekliyom olim de oyle
Kizz nerdesin bak selcanin kacamak etmiyor gel litfenn sohbet edelimm taammi özledim. .Selcanim :) dmii ah ah partee ah![]()