Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım 15dk sürdü 250 ip atlıyorum bir seferde sonra 30sn kadar dinlenip bidaha başlıyorum
Ayyyy cok iyiymis ya 15 dk. Da benden daha cok kalori yapmis oluyorsun o zaman vala. Enim bos vaktim cok bende atlayim o zaman ama bat i bekliyom olim de oyle

Ah bilseeemm daha kendimi yeni yeni toparladim kiş beni yamulttu ama suan iyiyim sukur :) baslarim yakinda :) ama dedigim gibi buraya donmek kafamda yok 2 senedir burdydim zaten biraz ozleteyim dedim cok ara verdim sanirim:lülülü::lülülü:
Tamam bidaha gel demem o zaman :(

O zaman o kadar yemene gore yine de cok kilon yokmusss
aksami hafif gecrmeye calisyrm cnm. sporum olmuyordu ama evde cok hareketliyim.birde pilav makarna ekmek az yerm.

Cokkk gizill:super: he bide su ne kaaa iciyorsun bari onu yaz kuzu kizlar sizdeee su önemli kg vermede
cnm en az 3 litre standart

Kmsl Hnd Kmsl Hnd canım senin 42 puan

munter munter
@Favelayn
@orkide1453
@tgb1907
Kızlar hadi spor yokmu yenilecez ama :KK43:
tam ipi aliyrm kizim altini kirletyr ya acikiyirr ama yapicgm bu aksam kafaya koydum su an yedryrm bitirsin ippp beni bekler

aksami hafif gecrmeye calisyrm cnm. sporum olmuyordu ama evde cok hareketliyim.birde pilav makarna ekmek az yerm.

cnm en az 3 litre standart

tam ipi aliyrm kizim altini kirletyr ya acikiyirr ama yapicgm bu aksam kafaya koydum su an yedryrm bitirsin ippp
Aksami hafif gecirmen cok iyi oluyor.. bende pilav cok sevmem ama makarnaya bayilirimmm

Ayyyy cok iyiymis ya 15 dk. Da benden daha cok kalori yapmis oluyorsun o zaman vala. Enim bos vaktim cok bende atlayim o zaman ama bat i bekliyom olim de oyle
Evet canım bekle adet olursan öyle yap

Ben de senin gibi hamilelik düşünürken diyet spor yapıyordum bir iki hafta anca yapabildim sonra ip atlamayı keşfettim ipim yoktu ya varmış gibi zıplıyordum bata 2gün kala adet günü test yaptım pozitif :KK53: Allah korumuş kuzumu :anne:

Back
X