- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #252.761
Iyiyimmmmmmsm babyyyy sen nasilsinnnnnnnnnnnnnnnn@ParteMoralll nasillsn canimmmmmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyimmmmmmsm babyyyy sen nasilsinnnnnnnnnnnnnnnn@ParteMoralll nasillsn canimmmmmmmmmm
Ayyy benimde bata 2 gun var ama sanki olacakmisim gibi.. neyse beklicez bebis gelirse yapmam. Gelmezzse bende ip atlayim o zamanEvet canım bekle adet olursan öyle yap
Ben de senin gibi hamilelik düşünürken diyet spor yapıyordum bir iki hafta anca yapabildim sonra ip atlamayı keşfettim ipim yoktu ya varmış gibi zıplıyordum bata 2gün kala adet günü test yaptım pozitifAllah korumuş kuzumu
![]()
Ya canim ben seyi anlamadim 60 dk tempolu yuruyus 55 oluyor puani benimki niye boyle oluyor kiz kafam karisti bilgilendir beni
İvet öyle oldu umarım ben mezun olmadan gelirsinKeske daha once gelseydin garipcimbenim sagim solum belli olmaz kiz
etiket yapa yapa senlede tanistikk![]()
Tmm sohbet edelm geldimm kizz :) karataya mi basladinnn aferinn yapma kacamakKizz nerdesin bak selcanin kacamak etmiyor gel litfenn sohbet edelimm taammi özledim. .
Hadi bakalım hayırlısıAyyy benimde bata 2 gun var ama sanki olacakmisim gibi.. neyse beklicez bebis gelirse yapmam. Gelmezzse bende ip atlayim o zaman
Koruma da buyukkk caba gerekiyor ben suan korumuyorm bileeeİvet öyle oldu umarım ben mezun olmadan gelirsin![]()
Çabık dön o zmanKoruma da buyukkk caba gerekiyor ben suan korumuyorm bileee
Ben hele bi kendime geleyim de sizi sonra
![]()
Diyete diyorsan evet hatta 19 ocakta diyetisyen randevum var ozamana kadar 1190kalori alcam .kg verden tedavi yok hem maddi yondende para buriktirmem lazim kg verene kadar..sen nasilsin kuzum ha sen..BitmeyenUmidim canim basladin mi
Sohbet ederimÇabık dön o zman![]()
Oo diyetisyenlemi basliyorsun guzellll :) sevindim bozmaaa bir sure hic bir yere gitme bencee misafr vsDiyete diyorsan evet hatta 19 ocakta diyetisyen randevum var ozamana kadar 1190kalori alcam .kg verden tedavi yok hem maddi yondende para buriktirmem lazim kg verene kadar..sen nasilsin kuzum ha sen..
Bunlar hep boyle. Ben gelince kayboluyorlarBak hem etiketlediniz hem kayboldunuz![]()
Hee birde parte parte diye etiket cakiyorlarBunlar hep boyle. Ben gelince kayboluyorlar![]()
Sende ha geliyorsun gidiyorsun tokatHee birde parte parte diye etiket cakiyorlarsonra ben gelicemmm bunlar gene yokk hepsine tokat tokat
![]()
Demekk oyleeeeee unuttunn galibaaa nankoorrrrrSende ha geliyorsun gidiyorsun tokatsekerpancarimiz artik cok gelemiyor eskisi gibi
sende gelmiyorsun zatiii
kiz nihayett banlanmissin kizlar dediiiBen geldim kızlar![]()
![]()
Yok kuzu tel şarj bitti eşimin telden girdimBak hem etiketlediniz hem kayboldunuz![]()