- 7 Ocak 2018
- 27.551
- 79.993
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #252.841
Bende simdi yazinca dedim cok isom varmis...ay sen zaten calisiyon daha ne is yapican...ay yoruldmbende işten cıkıp eve gitcem işte başka işim yok
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende simdi yazinca dedim cok isom varmis...ay sen zaten calisiyon daha ne is yapican...ay yoruldmbende işten cıkıp eve gitcem işte başka işim yok
![]()
Insallah canim ya...burya taklılınca devamı gelmemesi gibi bir durum söz konusu olamıyorbağımlılık yapıyor
ooo yaska mı tanıyo millet bksanabelki yasaktır diye atmadım
sabah cekmecemde çatal kalmamıştı hepsi makinadaymşBende simdi yazinca dedim cok isom varmis...ay sen zaten calisiyon daha ne is yapican...
Hahahaha. Benim bulasok makinam calisiyor simdi..kiz birak irli kalsin bisey yemezsin sende..bende calisirken oyleydim. Eve gelince ille de 2 saat filan uyumam gerekiyordu.. uyuyuncada kendime gelemiyordum sonra sers em gibi dolaniyordumooo yaska mı tanıyo millet bksanaUMEYYE dün neler yemiş
sabah cekmecemde çatal kalmamıştı hepsi makinadaymşyani akşamları az da olsa iş yapmam gerekiyo yoksa durum bu
![]()
hadi ben yememde eşimi napcazHahahaha. Benim bulasok makinam calisiyor simdi..kiz birak irli kalsin bisey yemezsin sende..bende calisirken oyleydim. Eve gelince ille de 2 saat filan uyumam gerekiyordu.. uyuyuncada kendime gelemiyordum sonra sers em gibi dolaniyordum
nasıl oldun kuzum dünden daha iyimisingünaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
2 dilim börek annem yapmıştı geç kaldım mecburen yedim
ara
türk kahvesi
öğlen
1 tavuk dürüm
1 büyük ayran
ara
şekersiz türk kahvesi
akşam
1 tabak dolu tarhana çorbası
yarım saat sonrasıda 2 portakal 1 kivi
çok hastayım![]()
hayır kuzum çok daha kötüyüm inanılmaz başım ağrıyor bide zor nefes alıyorumnasıl oldun kuzum dünden daha iyimisin
izin alma şansında yok dimihayır kuzum çok daha kötüyüm inanılmaz başım ağrıyor bide zor nefes alıyorum![]()
yokk onlar versede ben almak istemem izin istemeye yüzüm kalsınizin alma şansında yok dimi![]()
yokk onlar versede ben almak istemem izin istemeye yüzüm kalsın![]()
geçmiş olsun kuzuummmgünaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
2 dilim börek annem yapmıştı geç kaldım mecburen yedim
ara
türk kahvesi
öğlen
1 tavuk dürüm
1 büyük ayran
ara
şekersiz türk kahvesi
akşam
1 tabak dolu tarhana çorbası
yarım saat sonrasıda 2 portakal 1 kivi
çok hastayım![]()
akşam yemkelerini mi azaltsan acabao spor yapmışUMEYYE
işe de yaramadı ya 71,70 de takılıyım halen bu hafta en az 800 gram gitmesi lazım
Gac kilisin cinimakşam yemkelerini mi azaltsan acaba![]()
ne yicem ki akşam ancak domates salatalık marul süzme peynir o zamanda başka şeylere saldırıyorum gidip gelip yiyorum bişiler . ancak şöyle olur bugün için 4 yk barbunya 3 yk yoğurt domates salatalık marul yeter mi ki o da sabah süt içtim 2 yk pekmez yedim büroda 1 minik muz 9 tane çiğ badem yedim ve açım öğlen yemeği de belli değil off diyet ne zor bir şey yaakşam yemkelerini mi azaltsan acaba![]()
pincir gelmiş nasılsınGunaydinlaaaaaaa![]()
Gecmis olsun kuzumhayır kuzum çok daha kötüyüm inanılmaz başım ağrıyor bide zor nefes alıyorum![]()
Cok iyiyimpincir gelmiş nasılsın