Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ooo yaska mı tanıyo millet bksana UMEYYE UMEYYE dün neler yemiş :tokat::tokat:

sabah cekmecemde çatal kalmamıştı hepsi makinadaymş :KK70: yani akşamları az da olsa iş yapmam gerekiyo yoksa durum bu :olamaz:
Hahahaha. Benim bulasok makinam calisiyor simdi..kiz birak irli kalsin bisey yemezsin sende..bende calisirken oyleydim. Eve gelince ille de 2 saat filan uyumam gerekiyordu.. uyuyuncada kendime gelemiyordum sonra sers em gibi dolaniyordum

Hahahaha. Benim bulasok makinam calisiyor simdi..kiz birak irli kalsin bisey yemezsin sende..bende calisirken oyleydim. Eve gelince ille de 2 saat filan uyumam gerekiyordu.. uyuyuncada kendime gelemiyordum sonra sers em gibi dolaniyordum
hadi ben yememde eşimi napcaz :D gidip misafir takımları acar diye korkuyorum :D

ooo yaska mı tanıyo millet bksana UMEYYE UMEYYE dün neler yemiş :tokat::tokat:

sabah cekmecemde çatal kalmamıştı hepsi makinadaymş :KK70: yani akşamları az da olsa iş yapmam gerekiyo yoksa durum bu :olamaz:
o spor yapmış UMEYYE UMEYYE :lülülü: işe de yaramadı ya 71,70 de takılıyım halen bu hafta en az 800 gram gitmesi lazım

günaydın kızlar

dünkü menüm

sabah

2 dilim börek annem yapmıştı geç kaldım mecburen yedim

ara
türk kahvesi

öğlen
1 tavuk dürüm
1 büyük ayran

ara
şekersiz türk kahvesi

akşam
1 tabak dolu tarhana çorbası
yarım saat sonrasıda 2 portakal 1 kivi
çok hastayım :KK1:
nasıl oldun kuzum dünden daha iyimisin

günaydın kızlar

dünkü menüm

sabah

2 dilim börek annem yapmıştı geç kaldım mecburen yedim

ara
türk kahvesi

öğlen
1 tavuk dürüm
1 büyük ayran

ara
şekersiz türk kahvesi

akşam
1 tabak dolu tarhana çorbası
yarım saat sonrasıda 2 portakal 1 kivi
çok hastayım :KK1:
geçmiş olsun kuzuummm:anne:

akşam yemkelerini mi azaltsan acaba :halay:
ne yicem ki akşam ancak domates salatalık marul süzme peynir o zamanda başka şeylere saldırıyorum gidip gelip yiyorum bişiler . ancak şöyle olur bugün için 4 yk barbunya 3 yk yoğurt domates salatalık marul yeter mi ki o da sabah süt içtim 2 yk pekmez yedim büroda 1 minik muz 9 tane çiğ badem yedim ve açım öğlen yemeği de belli değil off diyet ne zor bir şey ya

Back
X