Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne yicem ki akşam ancak domates salatalık marul süzme peynir o zamanda başka şeylere saldırıyorum gidip gelip yiyorum bişiler . ancak şöyle olur bugün için 4 yk barbunya 3 yk yoğurt domates salatalık marul yeter mi ki o da sabah süt içtim 2 yk pekmez yedim büroda 1 minik muz 9 tane çiğ badem yedim ve açım öğlen yemeği de belli değil off diyet ne zor bir şey ya
acaba sabahla öğleni sağlam yapsan öğlenide biraz geç saate çeksen akşamı hafif atlabilir misin ? hani daha tam acıkmamış olcan ya belki az yiyerek durabilirsin

Cok iyiyim :halay: kizim haftasonu babannesigildeydi bizde esimle spor yaptik yürüyüşler yaptik zayıfım heee:halay:
ohh çok iyi gelmiştir size

acaba sabahla öğleni sağlam yapsan öğlenide biraz geç saate çeksen akşamı hafif atlabilir misin ? hani daha tam acıkmamış olcan ya belki az yiyerek durabilirsin
sabah zor kalkıyorum ki yoksa çok iyi olur öğle 13,30 14,00 gibi yiyoruz dün 13,40ta yeni yicektim mesela ama öğlen burda ne olursa yiyoruz yemeği evden getiryor amcam ya da kahvaltı oluyor ya da iğ köfte :kızgın: kendimi düzene sokmam lazım öğle sandivçe dönecem sanırım

:KK70: :KK70: hee doğru o da var ılık limonlu su iç bitki falan kaynat

:KK53: çay içiyom şindik acık iyiyim çorba olsa öğlende acılı bi çorba içerdim ama yok :işsiz: limonumda yok unuttum :ruh: burdakileride hep çöpe attım salak ben :KK53::KK53:

Gecmis olsun kuzum:dua: benim kizda sanki hastalancak bugun okula gondermicem:ruh:
bende kaç gündür bi kırgındım sonra dün akşm işten çıkmadan kötü oldum dikkat et bol bol meyve yedir:dua: kime sorsam domuz gribi yaa tövbe :dua:

:KK53: çay içiyom şindik acık iyiyim çorba olsa öğlende acılı bi çorba içerdim ama yok :işsiz: limonumda yok unuttum :ruh: burdakileride hep çöpe attım salak ben :KK53::KK53:

bende kaç gündür bi kırgındım sonra dün akşm işten çıkmadan kötü oldum dikkat et bol bol meyve yedir:dua: kime sorsam domuz gribi yaa tövbe :dua:
limon çöpe atılır mı ? suya sık iç arada ben öyle yapıyorum hiç atmıyorum ... sağlam beslen bırak çorbayı akşam içersin

ohh çok iyi gelmiştir size

sabah zor kalkıyorum ki yoksa çok iyi olur öğle 13,30 14,00 gibi yiyoruz dün 13,40ta yeni yicektim mesela ama öğlen burda ne olursa yiyoruz yemeği evden getiryor amcam ya da kahvaltı oluyor ya da iğ köfte :kızgın: kendimi düzene sokmam lazım öğle sandivçe dönecem sanırım
ma öğle sandviç doyurur mu yanına ayrn yogurt salata bişyyler eklersn dimi:dua:
bende haşlanmış yumurta yemeye baslıcam sabahları :işsiz: haftalık 6 tane haşlarım her sabah 1 tanesini hemen suda ısıtır yerim olur mu öyle bide tuppera domaes salatalık dograrm hazır kahvaltı olur hemncik. hem üşenmemde hazırlamaya

limon çöpe atılır mı ? suya sık iç arada ben öyle yapıyorum hiç atmıyorum ... sağlam beslen bırak çorbayı akşam içersin
sağlamda nee hergün bıktım aynı şeylerden :(
bu ymeeklerin yanında salatalar geliyo ya kimse yemiyo icinde limonda oluyo o kadar cok vardıki tektek ayırmak zor geldi attım hepsini ama artık atmam gelirse
bugün çorbayla lahmacun mu söylesem

ma öğle sandviç doyurur mu yanına ayrn yogurt salata bişyyler eklersn dimi:dua:
bende haşlanmış yumurta yemeye baslıcam sabahları :işsiz: haftalık 6 tane haşlarım her sabah 1 tanesini hemen suda ısıtır yerim olur mu öyle bide tuppera domaes salatalık dograrm hazır kahvaltı olur hemncik. hem üşenmemde hazırlamaya
taze haşlasan olmaz mı geç mi kalırsın işe yanına peynir zeytin de ekle

sağlamda nee hergün bıktım aynı şeylerden :KK43:
bu ymeeklerin yanında salatalar geliyo ya kimse yemiyo icinde limonda oluyo o kadar cok vardıki tektek ayırmak zor geldi attım hepsini ama artık atmam gelirse
bugün çorbayla lahmacun mu söylesem
evet güzek olur çorba lahmacun sabah ne yedin

ara basının hamurundan yemedin dimi:sopa::sopa:
kavunnu nerden bulgun gııızzzz:KK53:

akşam şahane de öncedesi olmamış:KK20::KK20:
kahvaltılarını sağlam yap sakın ordan kısma:KK51:

gayet güzel :super:
hoşafı ara öğünlerde de kullansana kuzu şekersiz hem süt yapar hem enerji verir:halay:

sabah az olmuşşş
akşam gayet iyi :KK50:
sağlıklı diyince azalmıyo yalnız o kurabiyenin kalorisi :KK70::KK70:

kkdan uzak kalınca tam anlamıyla diyet yapmışsın kuzu :KK70::KK70:
Arabasinin hamuru cay tabagi kadar âldim cok değil kavun bahcedendi son bitti gecen perşembe günü detoks yaptim annemgil yedi benim hakkımı ver dedim dun yedim :) tadi cok yoktu yani

nasıl yani spor mu yapcak kaybeden takım

daha karnen hazırlanmamıs cünkü kuzuuuşşşş

:işsiz::işsiz:aferin sana :işsiz: Luluuu94 Luluuu94 spor listesinden eksilt kuzum hemde baya bi olsun sanki 2 kere kaçamaka yapmış gibi:kahve:

bencede yoguuduuurrr :KK70:

şüküürrr:KK51:

cok sıkıcı bigündü o bakımdan :KK70:
Tamam canım -5 UMEYYE UMEYYE

Evet canım mesela pazar günü 1000 tane ip atlasınlar nasıl ;)
ara basının hamurundan yemedin dimi:sopa::sopa:
kavunnu nerden bulgun gııızzzz:KK53:

akşam şahane de öncedesi olmamış:KK20::KK20:
kahvaltılarını sağlam yap sakın ordan kısma:KK51:

gayet güzel :super:
hoşafı ara öğünlerde de kullansana kuzu şekersiz hem süt yapar hem enerji verir:halay:

sabah az olmuşşş
akşam gayet iyi :KK50:
sağlıklı diyince azalmıyo yalnız o kurabiyenin kalorisi :KK70::KK70:

kkdan uzak kalınca tam anlamıyla diyet yapmışsın kuzu :KK70::KK70:
Canım o şekerliydi ondan 2-3 kaşıkla yetindim şekersiz yapcam kendime iyi fikir ara öğünde ;)
Luluuu94 Luluuu94 2 saat tempolu yürüyüş 48puan:KK15:
Tamam canım

Kizlar gunaydin...kizimi etut e biraktim 30 dk. Tempolu yuruyusimu de yaptim oglen daha fazla yapicam simdi bi sutlu kahve iciyorum..kahvaltida biraz sonra once evi toplamam lazim..
Canım spor yapınca bana bildir etiket yap ismimin önüne @işareti koy ve Bir garip yaz olur mu

Luluuu94 Luluuu94 kuzuuuumm yer kaldı mı puan sıralamasında
Sınırsız ki sıralama ekleriz ;)

08-12 Ocak spor yarışması....

BORDO ŞİŞKOLAR:KK76:

Bir garip:55+100
Favelayn:
munter:15,5
orkide1453:
tgb1907:

KOŞAN KAPLUMBAĞALAR:KK55:
selcanmehmetcan:30
UMEYYE:19
keptinn:48
Blacksee55:
SchonerDuft:
Kmsl Hnd:42+12

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..1puan
Şınav =>5tane..1puan

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım (ceza düşünülüyor...... :işsiz:)
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak En Büyük KK
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü :kahve:

Back
X