Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

guzel cnm oglen bir corba icsen daha guzel olurdu bence
Evde degildim kuzu evde olsam varya super beslenecegim calisan bir bayandsn farkim yok cok kopturuyom ordan oraya .misal durduk yere isim cikti bugun bir yere gitmem lazimdi 4km yurudum ordanda isitme cihaz yaptirmaya gittim yollar bozukmus otobus uzak yerde indirdi bi 4-5km daha yurudum bgun gunum boyle gecti eve gel balik ayikla tepsiye diz salata yap bulaşığı yika pertim cikti ama allahtan bu hareket var memnunum sadece duzenli beslenemiyorum ondan sikayetciyim carsiya gittigimde mudem kazindı kendimi zor zabddettim tavuk durum yememek icin allah tan cantada hurma vardi yedim bidaha kaysi uzum koycam..

Evde degildim kuzu evde olsam varya super beslenecegim calisan bir bayandsn farkim yok cok kopturuyom ordan oraya .misal durduk yere isim cikti bugun bir yere gitmem lazimdi 4km yurudum ordanda isitme cihaz yaptirmaya gittim yollar bozukmus otobus uzak yerde indirdi bi 4-5km daha yurudum bgun gunum boyle gecti eve gel balik ayikla tepsiye diz salata yap bulaşığı yika pertim cikti ama allahtan bu hareket var memnunum sadece duzenli beslenemiyorum ondan sikayetciyim carsiya gittigimde mudem kazindı kendimi zor zabddettim tavuk durum yememek icin allah tan cantada hurma vardi yedim bidaha kaysi uzum koycam..
anlasim cnm. masallah cok iyi gidiyorsun. Cantana kavrulmamis kuruyemislerdrn at tam budayli saglikli pogaca yap bir elma at disariya cikarken at cantana hem saglikli hem ac kalmadan beslenirsinnn

Evit kizlar bugun 980 kalori almisim 510 kalori yakmisim aksam yesil cay ictim ve 20dk kondisyon bisiklet surdum çok zorladim oturagi ice indir diz kapaklarim göğüs altlarina degiyordu sonra yesil cay ictim
Luluuu94 Luluuu94 38+12=50 puan
Tamam canım ;)

Luluuu94 Luluuu94 20 yarım şınav 20 plank yaptım yarım şinav tam şinav ile aynı puan dimi
Evet canım

Burdayım canım

Luluuu94 Luluuu94 cnm 30 dk tempolu yurudum 12 puan daha ekler misin bana:deli:
Tamam canım

08-12 Ocak spor yarışması....

BORDO ŞİŞKOLAR:KK76:

Bir garip:55+125
Favelayn:
munter:15,5+21,5
orkide1453:35-2
tgb1907:36

KOŞAN KAPLUMBAĞALAR:KK55:
selcanmehmetcan:30+50
UMEYYE:19+54
keptinn:48
Blacksee55:
SchonerDuft:10
Kmsl Hnd:42+36

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..1puan
Şınav =>5tane..1puan

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım cumartesi veya pazar günü 1000 tane ip atlayacak ve bildirecek mutlaka :KK62: :spor:
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak En Büyük KK
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü

Aşılama zamanı pamuk gibi oluyor kocam lütfen :KK70: o para mevzusunda da bu aralar duruldu :KK70:
durulcagı zamanı biliyosa demek :D:D
Kizzz noluyorrrr burdaa :KK19::KK73::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: hamismisinnnnnnnn:KK61::emir_bebek::KK200::KK200::KK200::nazar:
heee :rolleyes::rolleyes::rolleyes:rabbim sizede nasip etsin inşalllaahh bebeğiiimmm:dua:

kaptinn kaptinn bebisimmmmm bamisligin hayirli ugurlu olsun. saglikla al kucaginaa:KK68:gecen yil bu zamanlar ben hamistimm simdi sennn :KK74:

gurup olarak hizla uruyoruz:KK70:
:KK15::KK15::KK15:
cok hızlıyız doguran cıksın lütfeeen :D:D:D

kaptinn kaptinn seni etiketlememisim hayirli olsunn taze anne:emir_bebek::anne:cok sevindimm Allah kucagina almayi da nasip etsin:emir_bebek:
amiiinn inşallahhhh :dua: teşekkür ederiiimmmmm isteyen herkese nasip etsin Allahım:KK200:

kaptinn kaptinn hayirli olsun canim cok sevindim
teşekkür ederiim :KK200::KK200:

kaptinn kaptinn canimmmmmmmmm tebrik ederim ayyyy insallah sag salim kavusursun bebisineeee eee simdi gelsin kilocuklarrr:)
:rolleyes::rolleyes: darısı sana o zaman sende kilo al :D:D

Sonundaaaaaa bendeee mezunummm artikkkkk
evetttt cok şüükür darısı bütün şişkoların başına :D:D:D

Rabbim anneli babalı büyutsun kuzum bence erkek , tahmin söylemezsem duramam:anneadayı:
:KK53::KK53: ben hem erkek hem kız gibi hissediyorm niyeyse ikiz mi acaba :D:D:D

Sabah
1 bardak süt
2 yk harnup pekmezi
Ara
1 anamur muz
6 7 çiğ badem
Civan perçemi çay

Öğlen
100 gr kadar tavuk göğsü ızgara
1 bardak ayran
2 dilime yakın ekmek
2 tatlı kaşığı krem.çikolata
Ara
Türk kahve
Akşam
Salata yoğurt
5 küçük dolma :KK43:
Su 2lt 3e tamamlanacak
ne kadar küçüktü dolmalar :tokat::tokat: demek çikileta hemde 2 kaşık:tokat:
Luluuu94 Luluuu94 2 kerelik sporundan kesebilirsin :süslü:

sabah
1 dilim tb ekmegi
1 dilim kasar peynir
4 ceviz
2 dilim tahin helva
1 kk suzme peynir

ara
1 kurabiye
1 ad. hurma
1 ad. biskolata biskuvi
yarim ad. biskolata biskuvi

aksam
kavurmali sehriye corbasi
1.5 porsiyon firinda balik 2 halka patates bol sebze
1 dilim tb ekmegi

1 ad. kurabiye

3.5 litre suya tamamlayacagim
kavurmalı corba nasıl oluyo bebeğiiimm
senin ara öğünlerini hiççç sevmiyorummmm:kahve:

Menu
Sabah sebzeli yagsiz peynirli omlet
Haslanmis brokoli ve karnabahar

Ogle medine hurma 5 tane

Aksam firinda cok az yagli hamsi salata bi kase mercimek çorbası iki dilim pide
Aksam ara iki yer elmasi yarim havuc
2lt su evde degildim icemedim
Spor 90 dk tempo yürüyüş 38 puan Luluuu94 Luluuu94
o aksamki pideyi yemeesende olurmuş bence:KK51:

bu video degil tatlim program play stordan ondiriyorsun gunluk egzersiz bir bak dene ben cok sevdim
onları sevmiyorum önceden yüklemiştim ama sıkıcı geldi sonra

o videoyu bana da gondermelisinnn:KK19:

kuzum yanına termosa süt koy 2 ceviz de koy 4 5 tane çiğ fındık hurmanı da yersin tokta tutar ben sürekli taşıyorum yanımda süt acıktım mı süt ceviz badem gözümü de karnımı da doyuruyor

Kiz 500 kalorisi mi yakiyor yapabilinmi nasil ben boyle yaksam çöpe donerim..
yaa çok keyifli başta yapamıyordum sonradan sonuna kadar yapmaya başaldım ki ilk 2 3 gün yapamadım sonra ful yaptım
durulcagı zamanı biliyosa demek :KK70::KK70:

heee :rolleyes::rolleyes::rolleyes:rabbim sizede nasip etsin inşalllaahh bebeğiiimmm:dua:

:KK15::KK15::KK15:
cok hızlıyız doguran cıksın lütfeeen :KK70::KK70::KK70:

amiiinn inşallahhhh :dua: teşekkür ederiiimmmmm isteyen herkese nasip etsin Allahım:KK200:

teşekkür ederiim :KK200::KK200:

:rolleyes::rolleyes: darısı sana o zaman sende kilo al :KK70::KK70:

evetttt cok şüükür darısı bütün şişkoların başına :KK70::KK70::KK70:

:KK53::KK53: ben hem erkek hem kız gibi hissediyorm niyeyse ikiz mi acaba :KK70::KK70::KK70:
bence ikiz olma ihtimali yüksek :D :D
araba bakıyoruz ya birde dolar düştü ses kesildi :D :D

onları sevmiyorum önceden yüklemiştim ama sıkıcı geldi sonra

kuzum yanına termosa süt koy 2 ceviz de koy 4 5 tane çiğ fındık hurmanı da yersin tokta tutar ben sürekli taşıyorum yanımda süt acıktım mı süt ceviz badem gözümü de karnımı da doyuruyor

yaa çok keyifli başta yapamıyordum sonradan sonuna kadar yapmaya başaldım ki ilk 2 3 gün yapamadım sonra ful yaptım

bence ikiz olma ihtimali yüksek :KK70: :KK70:
araba bakıyoruz ya birde dolar düştü ses kesildi :KK70: :KK70:

ne zaman belli olur acaba :KK53:
ayy araba mı bakıyosunuzzzz bizde ev bakmaya basladık bakaym annem bi yerden parası gelcek alırım dedi inşallah caymaz:dua::dua:

sabah:
soganlı yumurta
zeytin peynir cay
2 dilim ekmek

ara:kahve

öğle:yarım kase corba
3 kaşık ıspanak
1 dilim börek

ara:1 mekke hurması

akşam:1 kase corba
1 tabak bezelyeli tavuk yemeği

Luluuu94 Luluuu94 30dk normal yürüyüş 6puann
gerisi hep çay :KK53:
çaylara veda zamanı artık çay kahve tüketimi azaltman lazım su içeceksin bol bol

Back
X