Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet ya aynen vallah Sabah aksam calisio dün gece 10 da geldi eve okuldan su bi ay hep böyle olcak insallah biter artik vallah böyle cooook zor
1 ay sonra rahata ericeksinizzzz.. ama hani sana demiştm dikkat toplayıcı hafıza kuvvetlendirici besinler yediriyo musun eşine

Gözlerime inanamıyorum yeni gelin hamilemiiiiiii:anneadayı:
Ayyy ben şok maşallah:nazar:
Maşallah:nazar:
Tebrik ederim kuzum çok sevindimmmm Rabbim kucagina almayı nasip etsin İNŞ Allah :anneadayı::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::nazar::KK68::KK68::KK68:
:KK36::KK36::KK36::KK36:
amin kuzuuşşşş rabbim sana da nasip etsinnnn şöyle bi 7lere inde :rolleyes:

et kavurmasi varya kiyma yerine ondan koydum salcasini kavururken gayette nefis oldu adinida kavurmali segroye corbasi koydum:KK53:ben buldum:KK53:

ya oyle mi bu dedigim program baya guzeldi aslinda sen yine de bir bak istersen o_Oben de bu videoya bakem sag pl cnmm :KK53:

guzel cnm. yakniz cay kahve artik icme karninda can tasiyorsun kafeinden uzqk tut bebisinii saglikli beslen. kutu sutler varya markette onlardan al canin cektikce icersin. evde komposta yap ise getir ic vs vs

hadi ins kuzumm

icilmeyecek o cay :tokat:

bencedeeee:rolleyes:

bencede kiz:rolleyes:
ooo yeni yeni tarifler :KK30:
süt seviyorum ancaakkkk ofis sıcak burda bozulmaz mı kutuda olsa:KK35:
her yanim agiriyor:işsiz: kas yaptimm sanirim :KK53:
bnmde belim agrıyo :işsiz: bel kası en sevdiğim :D:D

bnmde belim agrıyo :işsiz: bel kası en sevdiğim :KK70::KK70:
yok bozulmaz cnm . her gun evden cikarken atarsin cantana ara ogin gibi icersin. meyveni cevoz badem leblebi bunlarida ihmal etme. ayranda al derim ama o uyku getirir.

bel kasi :D

yok bozulmaz cnm . her gun evden cikarken atarsin cantana ara ogin gibi icersin. meyveni cevoz badem leblebi bunlarida ihmal etme. ayranda al derim ama o uyku getirir.

bel kasi :KK70:
ayrn bugün öğle içtim ölcem birazdn uykudan :D:D:D

ve kızlaar görüyorum ki diyete cok fazla dikkat edilmiyo baya saldınız siz :sopa:

bu hafta cok dikkat ediyo herkes güzel kilolar bekliyorum hepinizden

ve menü paylaşımı yapmayanlar var takip ediyorum, diskalifiye olmamak için buna da dikkat edin :kahve:

@tgb1907
@poncikbirgelincik
SchonerDuft SchonerDuft
@Nehir60
@selcanmehmetcan

@Kmsl Hnd
Luluuu94 Luluuu94
@Favelayn
munter munter
@UMEYYE
orkide1453 orkide1453
@Ayferelif
lilipit lilipit

ayrıca @Ayferelif @Favelayn @Nehir60 takıma cok az uğruyosunuz kızlar

:sinirli:
Bebegım zayıflıyrm benı az ıdare et gelecegm daha fazla cok yogunum tatlın
74.9 um
Cumaya 74.5 ınsallahhh

ayran oyle yapar faydali ama uyku cok yapiyor. yogurtta oyle.
Yanina elma al karir kutur yersinn
öğle yemegnde cok fazla yedim bi göreydn :oha: hiç aç değilim acıkmamda 3 gün :D

Bebegım zayıflıyrm benı az ıdare et gelecegm daha fazla cok yogunum tatlın
74.9 um
Cumaya 74.5 ınsallahhh
oo sessiz sessiz kiloalr veriliyo:KK8::KK8:

Kızlar bu ara kendimi durduramıyorum yardım edin artılardayım :KK43: izne mi ayrılsam :KK43:
ne yidin :110: ne yiyooonnn:tokat:

bnmde belim agrıyo :işsiz: bel kası en sevdiğim :KK70::KK70:
Amin Allah razı olsun canım benim dua et inş Allah tekrar tebrik ederim :KK15:

Ben yokken gitsin kuzu valla en azından beni beklemezler gitmek istemiyorm cünkü artık
yemek yapmamak cok mantıklı:KK53:
hee sizdeki durum açısından iyi olur gündüzleri gitmeleri :D

Yok kiz günleri sayıyorum :KK43: azıcık kaldı. Hiç dinlenemedim :KK43: ama bunada şükür:KK70:
yat dinlen kuzum sana baksınlar azcık çok hasta oldun bu dönem aslında sen tr geldiğinden beri sürekli hasta oluyorsun .

Gunaydin kizlar ben geldim 54,6 kiloylan geldim:rolleyes:
kıskandım seni şuan :deli: naıl verin de bana hele

resmen beddua ediyo :KK57::KK57:
güzel beddua dicem de poncik bizi vursun :D
inanirim canim ya konuyu okudum cok tatsiz bi konu gercekten, hic anlamiyorum böyle kizlari

masallah kiz baya vermissin

:) insallah belki busene sonuna Dogru düsünüyoruz bizde artik insallah:)... senin planlimiydi buarada kuzum

aminnnnnn kizzz busabah kac ciktim bilionmuuuuuu 65,4 ayyyy belki buhafta 65 olcammmmmm
evet benim de hafta onu gerginliğim üstümdeydi yoksa muhattap olmazdım

et kavurmasi varya kiyma yerine ondan koydum salcasini kavururken gayette nefis oldu adinida kavurmali segroye corbasi koydum:KK53:ben buldum:KK53:

ya oyle mi bu dedigim program baya guzeldi aslinda sen yine de bir bak istersen o_Oben de bu videoya bakem sag pl cnmm :KK53:

guzel cnm. yakniz cay kahve artik icme karninda can tasiyorsun kafeinden uzqk tut bebisinii saglikli beslen. kutu sutler varya markette onlardan al canin cektikce icersin. evde komposta yap ise getir ic vs vs

hadi ins kuzumm

icilmeyecek o cay :tokat:

bencedeeee:rolleyes:

bencede kiz:rolleyes:
3 haftam var belki abs videosuna başlarım ya da karışık gider zumba yaparım sıkıyor onlar beni.

her yanim agiriyor:işsiz: kas yaptimm sanirim :KK53:
2 günde mi :işsiz:

Kızlar 74 gordum bugun:21:
vayy süpersin derinden sessiz sessiz ilerliyorsun :eğlence:

Kızlar bu ara kendimi durduramıyorum yardım edin artılardayım :KK43: izne mi ayrılsam :KK43:
kuzum izne ayrılırsan daha çok yemeğe verirsin kendini . nasıl fren yapacğını bilirsin bugün müsade et kendine yarın tekrar başla :KK53:

kızlarrrr
sabah
1 elma dili kadar ayva reçeli
ara
4 kabuklu ceviz

öğlen
1 servis kaşığı bulgur
çeyrek çiğ soğan
4 yk etli yeşil fasulye
ara
1 türk kahvesi
civan perçemli çay

akşam
4 yk barbunya
domates
salatalık

ara
1 bardak süt
2 yk harnup pekmezi
1 çay kaşığı arı sütlü bal

su 3lt
bu menüye bitter çikolata izni var mı ?

yat dinlen kuzum sana baksınlar azcık çok hasta oldun bu dönem aslında sen tr geldiğinden beri sürekli hasta oluyorsun .
Kuşum ben gelmedende yamuluyordum hep. Ağustosta insan bronşit olurmu. Ben oluyorum :D ne dinlenmesi annem tatile gitti. Ev-işleri bende

Back
X