- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #253.321
her yanim agiriyor
kas yaptimm sanirim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay sonra rahata ericeksinizzzz.. ama hani sana demiştm dikkat toplayıcı hafıza kuvvetlendirici besinler yediriyo musun eşineevet ya aynen vallah Sabah aksam calisio dün gece 10 da geldi eve okuldan su bi ay hep böyle olcak insallah biter artik vallah böyle cooook zor
Gözlerime inanamıyorum yeni gelin hamilemiiiiiii
Ayyy ben şok maşallah
Maşallah
Tebrik ederim kuzum çok sevindimmmm Rabbim kucagina almayı nasip etsin İNŞ Allah![]()
ooo yeni yeni tarifleret kavurmasi varya kiyma yerine ondan koydum salcasini kavururken gayette nefis oldu adinida kavurmali segroye corbasi koydumben buldum
ya oyle mi bu dedigim program baya guzeldi aslinda sen yine de bir bak istersenben de bu videoya bakem sag pl cnmm
guzel cnm. yakniz cay kahve artik icme karninda can tasiyorsun kafeinden uzqk tut bebisinii saglikli beslen. kutu sutler varya markette onlardan al canin cektikce icersin. evde komposta yap ise getir ic vs vs
hadi ins kuzumm
icilmeyecek o cay
bencedeeee
bencede kiz![]()
bnmde belim agrıyoher yanim agiriyorkas yaptimm sanirim
![]()
yok bozulmaz cnm . her gun evden cikarken atarsin cantana ara ogin gibi icersin. meyveni cevoz badem leblebi bunlarida ihmal etme. ayranda al derim ama o uyku getirir.
amin kuzuuşşşş rabbim sana da nasip etsinnnn şöyle bi 7lere inde
ooo yeni yeni tarifler
süt seviyorum ancaakkkk ofis sıcak burda bozulmaz mı kutuda olsa
bnmde belim agrıyobel kası en sevdiğim
![]()
ayrn bugün öğle içtim ölcem birazdn uykudanyok bozulmaz cnm . her gun evden cikarken atarsin cantana ara ogin gibi icersin. meyveni cevoz badem leblebi bunlarida ihmal etme. ayranda al derim ama o uyku getirir.
bel kasi![]()
Kızlar 74 gordum bugun![]()
ayran oyle yapar faydali ama uyku cok yapiyor. yogurtta oyle.ayrn bugün öğle içtim ölcem birazdn uykudan![]()
Bebegım zayıflıyrm benı az ıdare et gelecegm daha fazla cok yogunum tatlınve kızlaar görüyorum ki diyete cok fazla dikkat edilmiyo baya saldınız siz
bu hafta cok dikkat ediyo herkes güzel kilolar bekliyorum hepinizden
ve menü paylaşımı yapmayanlar var takip ediyorum, diskalifiye olmamak için buna da dikkat edin
@tgb1907
@poncikbirgelincik
SchonerDuft
@Nehir60
@selcanmehmetcan
@Kmsl Hnd
Luluuu94
@Favelayn
munter
@UMEYYE
orkide1453
@Ayferelif
lilipit
ayrıca @Ayferelif @Favelayn @Nehir60 takıma cok az uğruyosunuz kızlar
![]()
öğle yemegnde cok fazla yedim bi göreydnayran oyle yapar faydali ama uyku cok yapiyor. yogurtta oyle.
Yanina elma al karir kutur yersinn
oo sessiz sessiz kiloalr veriliyoBebegım zayıflıyrm benı az ıdare et gelecegm daha fazla cok yogunum tatlın
74.9 um
Cumaya 74.5 ınsallahhh
ne yidinKızlar bu ara kendimi durduramıyorum yardım edin artılardayımizne mi ayrılsam
![]()
ne oldu sana kuzumKızlar bu ara kendimi durduramıyorum yardım edin artılardayımizne mi ayrılsam
![]()
afiyet olsun sabah ogle cok iyi ye aksami hafif gecirmeye calis cok kilo almazsinnöğle yemegnde cok fazla yedim bi göreydnhiç aç değilim acıkmamda 3 gün
oo sessiz sessiz kiloalr veriliyo
ne yidinne yiyooonnn
![]()
spor yapıyorsun ya ondandır canım kendini rahaty bırak çok iyi bi kilodasınKızlar bu ara kendimi durduramıyorum yardım edin artılardayımizne mi ayrılsam
![]()
Amin Allah razı olsun canım benim dua et inş Allah tekrar tebrik ederim
amin kuzuuşşşş rabbim sana da nasip etsinnnn şöyle bi 7lere inde
ooo yeni yeni tarifler
süt seviyorum ancaakkkk ofis sıcak burda bozulmaz mı kutuda olsa
bnmde belim agrıyobel kası en sevdiğim
![]()
hee sizdeki durum açısından iyi olur gündüzleri gitmeleriBen yokken gitsin kuzu valla en azından beni beklemezler gitmek istemiyorm cünkü artık
yemek yapmamak cok mantıklı![]()
yat dinlen kuzum sana baksınlar azcık çok hasta oldun bu dönem aslında sen tr geldiğinden beri sürekli hasta oluyorsun .Yok kiz günleri sayıyorumazıcık kaldı. Hiç dinlenemedim
ama bunada şükür
![]()
kıskandım seni şuanGunaydin kizlar ben geldim 54,6 kiloylan geldim![]()
güzel beddua dicem de poncik bizi vursunresmen beddua ediyo![]()
evet benim de hafta onu gerginliğim üstümdeydi yoksa muhattap olmazdıminanirim canim ya konuyu okudum cok tatsiz bi konu gercekten, hic anlamiyorum böyle kizlari
masallah kiz baya vermissin
:) insallah belki busene sonuna Dogru düsünüyoruz bizde artik insallah:)... senin planlimiydi buarada kuzum
aminnnnnn kizzz busabah kac ciktim bilionmuuuuuu 65,4 ayyyy belki buhafta 65 olcammmmmm
3 haftam var belki abs videosuna başlarım ya da karışık gider zumba yaparım sıkıyor onlar beni.et kavurmasi varya kiyma yerine ondan koydum salcasini kavururken gayette nefis oldu adinida kavurmali segroye corbasi koydumben buldum
ya oyle mi bu dedigim program baya guzeldi aslinda sen yine de bir bak istersenben de bu videoya bakem sag pl cnmm
guzel cnm. yakniz cay kahve artik icme karninda can tasiyorsun kafeinden uzqk tut bebisinii saglikli beslen. kutu sutler varya markette onlardan al canin cektikce icersin. evde komposta yap ise getir ic vs vs
hadi ins kuzumm
icilmeyecek o cay
bencedeeee
bencede kiz![]()
2 günde miher yanim agiriyorkas yaptimm sanirim
![]()
vayy süpersin derinden sessiz sessiz ilerliyorsunKızlar 74 gordum bugun![]()
kuzum izne ayrılırsan daha çok yemeğe verirsin kendini . nasıl fren yapacğını bilirsin bugün müsade et kendine yarın tekrar başlaKızlar bu ara kendimi durduramıyorum yardım edin artılardayımizne mi ayrılsam
![]()
Kuşum ben gelmedende yamuluyordum hep. Ağustosta insan bronşit olurmu. Ben oluyorumyat dinlen kuzum sana baksınlar azcık çok hasta oldun bu dönem aslında sen tr geldiğinden beri sürekli hasta oluyorsun .
Kuşum ben gelmedende yamuluyordum hep. Ağustosta insan bronşit olurmu. Ben oluyorumne dinlenmesi annem tatile gitti. Ev-işleri bende
esimi evde bulamadigim icin pek firsatim olmuo ama sabahlari mutlaka yanina biseyler vermeye calisiyorum1 ay sonra rahata ericeksinizzzz.. ama hani sana demiştm dikkat toplayıcı hafıza kuvvetlendirici besinler yediriyo musun eşine