Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarrrr
sabah
1 elma dili kadar ayva reçeli
ara
4 kabuklu ceviz

öğlen
1 servis kaşığı bulgur
çeyrek çiğ soğan
4 yk etli yeşil fasulye
ara
1 türk kahvesi
civan perçemli çay

akşam
4 yk barbunya
domates
salatalık

ara
1 bardak süt
2 yk harnup pekmezi
1 çay kaşığı arı sütlü bal

su 3lt
bu menüye bitter çikolata izni var mı ?
kahvalti haric gerisi gizel. benden biytere izinnn

hee sizdeki durum açısından iyi olur gündüzleri gitmeleri :KK70:

yat dinlen kuzum sana baksınlar azcık çok hasta oldun bu dönem aslında sen tr geldiğinden beri sürekli hasta oluyorsun .

kıskandım seni şuan :deli: naıl verin de bana hele

güzel beddua dicem de poncik bizi vursun :KK70:

evet benim de hafta onu gerginliğim üstümdeydi yoksa muhattap olmazdım

3 haftam var belki abs videosuna başlarım ya da karışık gider zumba yaparım sıkıyor onlar beni.

2 günde mi :işsiz:

vayy süpersin derinden sessiz sessiz ilerliyorsun :eğlence:

kuzum izne ayrılırsan daha çok yemeğe verirsin kendini . nasıl fren yapacğını bilirsin bugün müsade et kendine yarın tekrar başla :KK53:
ay kız deme öyle yaaaaa Allah korusun 6 ay sabredememişlermi der millet :D:D:D

bnmde 4. kat ayyyy :ruh::ruh:

:KK70::KK70::KK70::KK70: ben aglamadmdı öle bi iki damla aktı gözümden yeter dedm :KK70::KK70:
Ayy ben kına istemiyorum zaten biliyorsun :D yakan kinasini yaksın ama bensiz :D

SchonerDuft SchonerDuft Evet canim cok şükür düşünceli. Dün gece fitness gitmişti. Mcdonaldsdan birsuru yiyecek getirmiş ben yapmiyim diye ahahaha 2 nuggets yedim

Ayy ben kına istemiyorum zaten biliyorsun :KK70: yakan kinasini yaksın ama bensiz :KK70:

SchonerDuft SchonerDuft Evet canim cok şükür düşünceli. Dün gece fitness gitmişti. Mcdonaldsdan birsuru yiyecek getirmiş ben yapmiyim diye ahahaha 2 nuggets yedim
niye istemiyorsun ki kına ?
ayy ne güzel düşünmüş en azından yorulmadan yemek yenmiş oldu. canım çekti şu an :D

Ayy ben kına istemiyorum zaten biliyorsun :KK70: yakan kinasini yaksın ama bensiz :KK70:

o kına olacak :tokat::tokat::tokat: sehrinin en güzel organizasyonuyla minik bi cafede arkadaslarınla ailenlerle yapıcaksn :tokat:

ayy ne güzel düşünmüş en azından yorulmadan yemek yenmiş oldu. canım çekti şu an :KK70:
Evin bir köşesinde mcdonalds yada burger king olsa dimi ahahaha
Düğün falan göbek atma davul zurna falan hiç sevmiyorum ben canım ya :(

o kına olacak :tokat::tokat::tokat: sehrinin en güzel organizasyonuyla minik bi cafede arkadaslarınla ailenlerle yapıcaksn :tokat:
Yoooh istemiyomm :(

ay nasil canim cekti. Zaten ne zamandir hamburgere aseriyorum yaninda sogan halkasi yaninda nuggets olsada yesek:kk77:

ayy ne güzel düşünmüş en azından yorulmadan yemek yenmiş oldu. canım çekti şu an :KK70:
benimdeee:rolleyes:

kinasiz kiz mi verilir :tokat:tohatt manyaa yaparim siniii:tokat:kina olcek o kader:63:

ay nasil canim cekti. Zaten ne zamandir hamburgere aseriyorum yaninda sogan halkasi yaninda nuggets olsada yesek:kk77:
Giiiz dur benimde canım çekti şimdi ahahah gören sanicakki bizim munter tüm gün havuzla kuru ekmek yiyor :D kurabiye canavarı seni:D

kinasiz kiz mi verilir :tokat:tohatt manyaa yaparim siniii:tokat:kina olcek o kader:63:
Nayır nolamazzzz :D

Giiiz dur benimde canım çekti şimdi ahahah gören sanicakki bizim munter tüm gün havuzla kuru ekmek yiyor :KK70: kurabiye canavarı seni:KK70:

Nayır nolamazzzz :KK70:
hepimizin canini çektirdin:tokat:kardesine soyle bu alsam hepimize kova nuggets alsin yoksaa:sopa:
kurabiye mi dadli niyetine yiyecemm :KK53:

olcek o kina olcek:tokat:

öğle yemegnde cok fazla yedim bi göreydn :oha: hiç aç değilim acıkmamda 3 gün :KK70:

oo sessiz sessiz kiloalr veriliyo:KK8::KK8:

ne yidin :110: ne yiyooonnn:tokat:
Bükme :(

ne oldu sana kuzum
Bilmiyorum kız bu hafta resmen dipteyim sürekli yiyorum

spor yapıyorsun ya ondandır canım kendini rahaty bırak çok iyi bi kilodasın
Biraz kendimi sıkıp istediğim kiloya gelebilseydim koruma zorlamayacak o kadar

hee sizdeki durum açısından iyi olur gündüzleri gitmeleri :KK70:

yat dinlen kuzum sana baksınlar azcık çok hasta oldun bu dönem aslında sen tr geldiğinden beri sürekli hasta oluyorsun .

kıskandım seni şuan :deli: naıl verin de bana hele

güzel beddua dicem de poncik bizi vursun :KK70:

evet benim de hafta onu gerginliğim üstümdeydi yoksa muhattap olmazdım

3 haftam var belki abs videosuna başlarım ya da karışık gider zumba yaparım sıkıyor onlar beni.

2 günde mi :işsiz:

vayy süpersin derinden sessiz sessiz ilerliyorsun :eğlence:

kuzum izne ayrılırsan daha çok yemeğe verirsin kendini . nasıl fren yapacğını bilirsin bugün müsade et kendine yarın tekrar başla :KK53:
Akşam yemekten sonra azıtıyorum nedense :(

Hayirrr olamazzzz
Olamaz olmamalı ama oluyor işte :(

Back
X