Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin gizlaa:KK200:
E5F9A1FE-1CCA-4318-9602-8B38B27C45D5.webp
Diyetteyken ben:KK70:

sadece ve sadece 64 kiloyum
şimdi baktım allahımmm resmen simidim çıkmış kocaman buneeeeeee :mad:
neeeeeeeeeeeeee kiz sen 64 müsünnnnn neeeeee ay suan seni iyice bi kötü hissetirim durrrr iyi dinle:

Aramizda suan sadece ve sadece bir kilomu kaldi??? senin ve benim tek bir kilo?? ve ben kendimi suan bile tam iyi hissetmiyorum:D

6 7 tane ekler yediysen arkasına spor yapman lazım ama ki 6 7 tane ne demek çok değil mi ?
içim bulandı ama yedim çünkü salağım :ruh::ruh:
kacccc oldun kizzz
64........
neeeeeeeeeeeeee kiz sen 64 müsünnnnn neeeeee ay suan seni iyice bi kötü hissetirim durrrr iyi dinle:

Aramizda suan sadece ve sadece bir kilomu kaldi??? senin ve benim tek bir kilo?? ve ben kendimi suan bile tam iyi hissetmiyorum:KK70:
:ruh:
arkadaşımla konuştum kader ortağım :KK53: bilrikte kilo laıp sonra spora yazılıp birlikte veriyorz:KK53: oda aynı kiloya cıkmıs aynı kiloda bırakmıstık sporu :KK53: boyda aynı şubat başı yazılıyoruz tekrardan :ruh:

64........

arkadaşımla konuştum kader ortağım :KK53: bilrikte kilo laıp sonra spora yazılıp birlikte veriyorz:KK53: oda aynı kiloya cıkmıs aynı kiloda bırakmıstık sporu :KK53: boyda aynı şubat başı yazılıyoruz tekrardan :ruh:
iradene hakim olman lazım düğünde yoksa 70 olcaksın sen :KK11:
nikahı saymıyorum bile

64........

hay Allah vallah ipin ucu kacmis sende 6 kilo vermen lazimki listeye giresin yani listeye girmek icin cooook kilo vermem lazimmmmmmmm

Back
X