- 7 Ocak 2018
- 27.559
- 80.008
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #254.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha ekmek yapacam ben simdi bitti ehmehüstüne tereyagı sürccen![]()
Yaaa hamis misin
Yaa yap kız. İlk atılan ben oluyomuşum sonra. Zaten 2 gündür davetteydim 600 gr fazla geliyorum.yok kuzu geçmişte de uyguladım bu kuralı adam kalmaktan ziyade herkes daha sıkı diyet yapmaya basladı
cünkü diskalifiye olan 6 ay yarısamıyo hiç bi takımda![]()
Ay evde koruyamiyorum kendi mi niyeyse bir sürü patigim var yelegim ceketim giymiyorum amadoktora giderim geçecek gibi değil çünkü
yaaa cok sevindiiiimmm
kuru mayanan olur mu olursa akşam yapayım bende içine ne katsam ceviz olaydı ondan atardımAha ekmek yapacam ben simdi bitti ehmeh![]()
cumaya kadar toparlaman gerekiyomş demek kiYaa yap kız. İlk atılan ben oluyomuşum sonra. Zaten 2 gündür davetteydim 600 gr fazla geliyorum.![]()
Gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet ya kurtulamadım birde böbrek çok kötü oluyor midem de bulandı birazkurtulamadın doktorlardan az dikkat et kendine
yaaa cok sevindiiiimmmne diyeti kuzu ya boşversene hamilesin sen artık
![]()
Bugün dikkat edicem. Sporda yapıcam inşallah yarına yine fazla çıkmamkuru mayanan olur mu olursa akşam yapayım bende içine ne katsam ceviz olaydı ondan atardım
cumaya kadar toparlaman gerekiyomş demek ki
bugün coook dikkat et gider kalıcı bi kilo değildir o![]()
Sgl cnm tesekkurlerGözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aaa hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.
Sgl cnm tesekkurlerAaa hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.![]()
Sgl cnm tesekkurlerYaaa hamis misinAllah tamamina erdirsin canim saglicakla alin kucaginiza anali babali büyüsün insallah
![]()
nasıl iyi hissetmiyosun kuzu ? yani hasa fln mısın
yok hasta değilim diyet motivasyonum gitti geçen haftadan soınra gram veremedim bi isteksizlik geldi
Kizzzz ben ilk hamileligimde var ya 22 kilo almistim.. o yuzden bunda dikkatli olmaliyim...kurtulamadın doktorlardan az dikkat et kendine
yaaa cok sevindiiiimmmne diyeti kuzu ya boşversene hamilesin sen artık
![]()
mide bulantısı niyeEvet ya kurtulamadım birde böbrek çok kötü oluyor midem de bulandı biraz2 aydır doktoralara çalışıyorum zaten
ama agır spor yapmaBugün dikkat edicem. Sporda yapıcam inşallah yarına yine fazla çıkmam
canım almaktan çok gitmiyor o kadar dikkat ettiğim haldeorkide1453 o zaman motivasyonun geri gelsin
yok öyle kendini bırakmak 3 5 gr aldın diye diyet mi bırakılır mış![]()
ekmek yeme gerisini ye boşverKizzzz ben ilk hamileligimde var ya 22 kilo almistim.. o yuzden bunda dikkatli olmaliyim...
demk ki vücudun direniyo ama sen ısrarla diyetini yapar bırakmazsna bi anda gidicek o kilolar gör bak hep öyle oluyo cünkücanım almaktan çok gitmiyor o kadar dikkat ettiğim halde