Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahahah kızım bırak kokuyu mokuyu sırf sirkeyi fısfıs yap sık evin her yanlarına :KK70::KK70::KK70:
sonra gelenler tursu mu yidiniz desin :D:D:D

Ya benim kız çok huzursuz kuzum dün gece ağladım artık hatta sürekli mizmzlaniyo hasta da değil dişi de gelmiyor.. çok bitkinim gerçekten
ya niye öyle huysuz ki acaba akşamları yatmadan okuyo musun kuzum :anne:

bende seni seviyoooom:KK60:
:KK15::KK15::KK15::KK15: bende seni seviyooom:KK200:

Kuzum karnı tok eminim çünkü hem ek veriyorum hem emziriyorum, gazı durumu da iyi çıkarıyor , kakasini 2 3 günde bir yapıyordu ondan mı dedim doktor normal dedi .. belki benim tecrübesizligim yanımda bir büyüğüm yok ki sorayim ..
uyku durumu nasil

:KK70: :KK70: çok aminnn

üzerlek yak evin içinde birde tuz yak ama tuza ateşe atarken adını anma tuzun banyo suyuna da kaya tuzu at yıkan sirke de çok iyidir . birde kaç rutiel var ama yapmak zor istersen bulayım arşivimden

sabah
1 yumurta ile peynir omleti süzme peynir yaklaşıl 35 40 gram arası 1 çay kaşığı fındık ya da zeytin yağında pişiriyorum
2 dilim dana jambon yada hindi füme az yağlı olanlardan onlete de atabilirsin
üstüne az yağlı 200 ml süt içiyorum
ara
light süt 250 ml
ara
1 bardak ayran

ara
250 ml light süt

akşam
120 150 gran antikrod yiyorum yanına yoğurt 4 yk

öğlen iş yerinde istediğim gibi beslenemediğimden ayran tercih ediyorum protein yoğurtta yiyebilirsin

daha iyiyim gibi bilemiyorum
ayyy onlar neymiş öyleee tuz nası yakılıyo neyin adını anmıcaz anladm onu ben :olamaz:

Aynen canım :işsiz:

Canım ne alakası var 45günlükken doktor bana yapabilirsin dedi ben 2,5aylıkken falan direk Jillian la başladım seninki hafif ya
Ama çıkmak istiyorum diyorsan çıkarayım...
kuzu sen benim yarim kadarsin belki omdn demistir. ben kilolu ve daha yagliyimya ondn korktum. listeyi olumsuz etkilemeyeceksem cikmak istemem yine egzersizimi ve diaari cikabildikce yuruyusumu yapacagim lesliyide 1 mip 1 mil yaparim ceza alinca cunku dalagim hala agiriyor:KK42:

çok şey var kuzum şüphen varsa ona göre araştıralım. ocağı açıyorsun bir tutam atıyorsun ateşe
ay ben onu yemek yaparkn bol bol yapıyorm zati tuz yag su ve hangi yemegi yapıosam :D sakarımdırda biraz :D ya acıkcası geçen haftadan sonra bi şüphelenmedim değil ama bakmaya cesaretimde yok

Back
X