Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kuru mayanan olur mu olursa akşam yapayım bende içine ne katsam ceviz olaydı ondan atardım:KK51:

cumaya kadar toparlaman gerekiyomş demek ki :KK53:
bugün coook dikkat et gider kalıcı bi kilo değildir o En Büyük TÜRKİYE
Hee kiz instat kuru mayalarla yapiyom zati bende yap sende bugun:hamarat:

ofistede patik bulundursana bnm var üşüyünce giyiyorm :KK53:
cok kalın bi hırkamda var ayaklarıma örtüyorum:kahve:

bence yaparsın :halay:
yemeğini ye sonra kapat kendini bi odaya aç müziğini:süslü:

aa sende mi 59 sunnnnnn tm kuzumm senin boy kac

ekmeği bende cok severim :ruh:
en büyük hobim ekmegi kızartıp üstüne tereyagı salca sürüp tursuyla yimik:KK53:
59.8 dim cnm bpyum 1.72

kuzu sen benim yarim kadarsin belki omdn demistir. ben kilolu ve daha yagliyimya ondn korktum. listeyi olumsuz etkilemeyeceksem cikmak istemem yine egzersizimi ve diaari cikabildikce yuruyusumu yapacagim lesliyide 1 mip 1 mil yaparim ceza alinca cunku dalagim hala agiriyor:KK42:
Kal tabi kız

kız kime darıldııın o nerden cıktııı :KK70: bu aralar herkes bi kopuk bence takımda:KK51:
Aynen neden ki benim de motivasyon sıfır :işsiz:

evlerdeki negatif enerjilerden bahsediyoduk bibiğim :KK53:
senin evdeki negatiflik kv dendir :D

sağlamdır bence senin dalak :KK70: kız dalak o kadar uzun agrımazki kas flndır o yanlara dogru zorladıysann
valla cok agiriyor kasim yoktur ki o bolgede olsa olsa yag vardir :KK53:lesli 2 yaparken oldu o basit zorlamiyor o_O

b..ü den konuşuyoruz kuzum
senin evi bilmemde kaptinn kaptinn kv dendir o kasveti :D

dalağın spordan ağrıdığına emin misin ki _
evet cnm leslie 2 yi yaparken oldu :cry:

evet başlarken de demiştim hatırlarsanız 61e düşüp ondan sonra veremiyorum geri alıyorum diye yine öyle olunca canım çok sıkıldı
canim bak ben 70 i dusemiyordum cok uzun zamandir ne yaptiysam olmamisti ama pes etmedim dustum nihayet ve simdi daha guzel ilerliyorum sende pes etmee sabret bak duseceksin:KK73:

senin evdeki negatiflik kv dendir :KK70:

valla cok agiriyor kasim yoktur ki o bolgede olsa olsa yag vardir :KK53:lesli 2 yaparken oldu o basit zorlamiyor o_O

senin evi bilmemde kaptinn kaptinn kv dendir o kasveti :KK70:

evet cnm leslie 2 yi yaparken oldu :cry:

canim bak ben 70 i dusemiyordum cok uzun zamandir ne yaptiysam olmamisti ama pes etmedim dustum nihayet ve simdi daha guzel ilerliyorum sende pes etmee sabret bak duseceksin:KK73:
Bende pek birşey kalmadı ya :D pozitife yükledim evi :D
leslieyi nasıl yapıyorsun sıkılmıyon mu?
teee aylar önce sana msj attım gördün mü :tokat::tokat:

evet başlarken de demiştim hatırlarsanız 61e düşüp ondan sonra veremiyorum geri alıyorum diye yine öyle olunca canım çok sıkıldı
ama moralnii bozarsan kendini vermeiyorum diye şartlarsan tabiki vermezsn..vericem diceksin gidicek o kilolarEn Büyük TÜRKİYE sende 59a iniceksin En Büyük KKEn Büyük KK
Hee kiz instat kuru mayalarla yapiyom zati bende yap sende bugun:hamarat:
ayy ama mesaiye kalcam 10a kadar :ruh::ruh:yarın yapayım yarın evdem izin aldm doktora gitcm diye :rolleyes::rolleyes: tarif var mı senin topikte:kk77:

Hamilesin ya canim cektiler basladi gayri:tokat:az yiyeydin:anneadayı:
hee az yidim bi tabak:KK53:
normalde biliyon 4 ten asagı inmez :D

59.8 dim cnm bpyum 1.72
memnun oldm bende 1.58 :ruh:
:D:D:D:D

Back
X