- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #254.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlerdeki negatif enerjilerden bahsediyoduk bibiğim
sağlamdır bence senin dalakdalahim agriyor diye sabah beridir soyluyorum kimsenin umrunda degil benim dalak![]()
bahsettiğimiz konu çok ayrı birşey kuzum bence yok ama sen kolaçan et evi yine için rahat etsin
b..ü den konuşuyoruz kuzum
dalağın spordan ağrıdığına emin misin ki _dalahim agriyor diye sabah beridir soyluyorum kimsenin umrunda degil benim dalak![]()
evet başlarken de demiştim hatırlarsanız 61e düşüp ondan sonra veremiyorum geri alıyorum diye yine öyle olunca canım çok sıkıldıbence senin bu ara kafan karısık modun düşük negatifsin yan genel olarak. başlarda böyle değildin aslında
farkettimde cvp verememiştim kuzukaptinn bu msj sana yazmışım alıntıyı tlamışım
Hee kiz instat kuru mayalarla yapiyom zati bende yap sende bugunkuru mayanan olur mu olursa akşam yapayım bende içine ne katsam ceviz olaydı ondan atardım
cumaya kadar toparlaman gerekiyomş demek ki
bugün coook dikkat et gider kalıcı bi kilo değildir o![]()
Hamilesin ya canim cektiler basladi gayriekmek yeme gerisini ye boşverama ben akşam mantı yedim cok cnm cekmişti napim
![]()
59.8 dim cnm bpyum 1.72ofistede patik bulundursana bnm var üşüyünce giyiyorm
cok kalın bi hırkamda var ayaklarıma örtüyorum
bence yaparsın
yemeğini ye sonra kapat kendini bi odaya aç müziğini
aa sende mi 59 sunnnnnn tm kuzumm senin boy kac
ekmeği bende cok severim
en büyük hobim ekmegi kızartıp üstüne tereyagı salca sürüp tursuyla yimik![]()
Evet yaa nasil ozlemisim robotu bozduydum fistik ezmesi yapacam diye bu sefer daha cok dinlendirerek yaptimSüper oluyor canım dimi
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah![]()
Aynen cok seviyorum ama dikkat etmeliyimAy bende ekmek arası ekmek bıle yerımekmegı ekmege banar yerım
Hele kı sıcak olacak ohhh![]()
Kal tabi kızkuzu sen benim yarim kadarsin belki omdn demistir. ben kilolu ve daha yagliyimya ondn korktum. listeyi olumsuz etkilemeyeceksem cikmak istemem yine egzersizimi ve diaari cikabildikce yuruyusumu yapacagim lesliyide 1 mip 1 mil yaparim ceza alinca cunku dalagim hala agiriyor![]()
Aynen neden ki benim de motivasyon sıfırkız kime darıldııın o nerden cıktıııbu aralar herkes bi kopuk bence takımda
![]()
Sgl canim tesekkurlerayyy cnm gozun aydinnnn. Cok sevindim. Rabbim sagliklsabkucagima almayi nasip etsin.
kiz ne cok sey yemissin aksama. sadece yogurt ye . Kendini cok ac birakma bir ogune bunlar cok olmus![]()
dalahim agriyor diye sabah beridir soyluyorum kimsenin umrunda degil benim dalak![]()
senin evdeki negatiflik kv dendirevlerdeki negatif enerjilerden bahsediyoduk bibiğim![]()
valla cok agiriyor kasim yoktur ki o bolgede olsa olsa yag vardirsağlamdır bence senin dalakkız dalak o kadar uzun agrımazki kas flndır o yanlara dogru zorladıysann
senin evi bilmemdeb..ü den konuşuyoruz kuzum
evet cnm leslie 2 yi yaparken oldudalağın spordan ağrıdığına emin misin ki _
canim bak ben 70 i dusemiyordum cok uzun zamandir ne yaptiysam olmamisti ama pes etmedim dustum nihayet ve simdi daha guzel ilerliyorum sende pes etmee sabret bak duseceksinevet başlarken de demiştim hatırlarsanız 61e düşüp ondan sonra veremiyorum geri alıyorum diye yine öyle olunca canım çok sıkıldı
Bende pek birşey kalmadı yasenin evdeki negatiflik kv dendir
valla cok agiriyor kasim yoktur ki o bolgede olsa olsa yag vardirlesli 2 yaparken oldu o basit zorlamiyor
senin evi bilmemdekaptinn kv dendir o kasveti
evet cnm leslie 2 yi yaparken oldu
canim bak ben 70 i dusemiyordum cok uzun zamandir ne yaptiysam olmamisti ama pes etmedim dustum nihayet ve simdi daha guzel ilerliyorum sende pes etmee sabret bak duseceksin![]()
ama moralnii bozarsan kendini vermeiyorum diye şartlarsan tabiki vermezsn..vericem diceksin gidicek o kilolarevet başlarken de demiştim hatırlarsanız 61e düşüp ondan sonra veremiyorum geri alıyorum diye yine öyle olunca canım çok sıkıldı
ayy ama mesaiye kalcam 10a kadarHee kiz instat kuru mayalarla yapiyom zati bende yap sende bugun![]()
hee az yidim bi tabakHamilesin ya canim cektiler basladi gayriaz yiyeydin
![]()
memnun oldm bende 1.5859.8 dim cnm bpyum 1.72