- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #254.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmadıkiiiiii olmadıkiiii sipor yapıyom benŞaka gibi marşmeov çikolata hoş-beş
Tarçınlı süt yap iç keser . Yarın daha çok dikkat etmelisin onlar yağ oldu şimdi vücutta
Fazlan mekik şınav plank yapman lazım olcak yoksam yağ ve şeker deposu çünküOlmadıkiiiiii olmadıkiiii sipor yapıyom ben![]()
Noldu kuzumSinirlerim çok bozuk dünya da erkek diye bir sey olmaması gerek neler çekiyoruz bu erkeklerden böyle
Sözde eşim bugün sabah banka işlerini halledip traş olup eve geçip uyuyacak akşama da yemek yapacaktı saat 3 4 gibi aradı kahvede arkadaşları ile beraber oyun oynadı muhtemelen 5e doğru yanıma geldi bende ona güvendim niye güveniyorsam dimiNoldu kuzum![]()
Tüh yaa evde süt kalmamıştı. Yarına içerim artık.Şaka gibi marşmeov çikolata hoş-beş
Tarçınlı süt yap iç keser . Yarın daha çok dikkat etmelisin onlar yağ oldu şimdi vücutta
Başka birşey bulmak lazım alternatif olarakTüh yaa evde süt kalmamıştı. Yarına içerim artık.
noldi kizzzSinirlerim çok bozuk dünya da erkek diye bir sey olmaması gerek neler çekiyoruz bu erkeklerden böyle
cok spor yapman lazimm coookOlmadıkiiiiii olmadıkiiii sipor yapıyom ben![]()
Guzel menu canim afiyet olsunsabah
ilik su 2 gun kurusu
2 dilim kadar
yarim dilim tb ekmegi
3 ceviz
yarim dilim borek
ara
1 hurma
aksam
3 kase sutlu kabak corbadi
2 kasik sehriyeli tavuk corbasi
dizi izlerken
1 kurabiye ve kuruyemiz
Üzülme canım erkeklerin çoğu maalesef böyle. Ablamda çalışıyor evin bütün yükü üstünde. Ne yapsada düzelmedi. Sende sıkma canını gerçekten sorumluluk yüklenmemişse değişmesi çok zor.Sözde eşim bugün sabah banka işlerini halledip traş olup eve geçip uyuyacak akşama da yemek yapacaktı saat 3 4 gibi aradı kahvede arkadaşları ile beraber oyun oynadı muhtemelen 5e doğru yanıma geldi bende ona güvendim niye güveniyorsam dimievin tüm yükünü taşımaktan da yoruldum hem çalış hem yaranama hem dr destek görme
![]()
Çok yoruldum ruhumda bedenim de yorulduÜzülme canım erkeklerin çoğu maalesef böyle. Ablamda çalışıyor evin bütün yükü üstünde. Ne yapsada düzelmedi. Sende sıkma canını gerçekten sorumluluk yüklenmemişse değişmesi çok zor.
Eşime sinir oldum çok sorumsuz cookknoldi kizzz
cok spor yapman lazimm coook
okudum simdi canim, hicc takma bile yemek yapmadimi sende simdi yapma kendi canin ne istiosa öte beri hazirla oda mecbur yardim etcek... inan seni cok iyi anliyorum bende cok zorlaniyorum hem 8 Saat Calis Hemde evde herseye kos cok yorucuEşime sinir oldum çok sorumsuz cookk
he iyi atla 1000 tanede ondan yapama tatlı krizim geldi.
Tamam ipte atlıyorum![]()
Yapmadım difrizde içli köfte vardı ısıttı yedi . Ben yağlı diye yemedim yoğurtlu havuç yedim olan bana oldu. Gidim dışardan alayım vs dedi gerek yok dedimokudum simdi canim, hicc takma bile yemek yapmadimi sende simdi yapma kendi canin ne istiosa öte beri hazirla oda mecbur yardim etcek... inan seni cok iyi anliyorum bende cok zorlaniyorum hem 8 Saat Calis Hemde evde herseye kos cok yorucu
bi dha ki kacamağın 100mekik olunca görüşelim
valla katılıyorm bu konularda hiç güvenmiyorm yaparsa süpriz oluyo ama haricinde beklemiyorm ilk zamanlara mahsusms o yemekler temizliklerSözde eşim bugün sabah banka işlerini halledip traş olup eve geçip uyuyacak akşama da yemek yapacaktı saat 3 4 gibi aradı kahvede arkadaşları ile beraber oyun oynadı muhtemelen 5e doğru yanıma geldi bende ona güvendim niye güveniyorsam dimievin tüm yükünü taşımaktan da yoruldum hem çalış hem yaranama hem dr destek görme
![]()
500 ip 25 puan yapmıyor muLuluuu94 500 ip 75 puan