- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #254.441
90 cm belmi olur yaaa10cm icelmen gerekiyo tatlim 60-79 normalmis 90a kadar riskli 90 üzeri cok tehlikeliymis

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
90 cm belmi olur yaaa10cm icelmen gerekiyo tatlim 60-79 normalmis 90a kadar riskli 90 üzeri cok tehlikeliymis
Hadi bakal i m insallah canimm90 cm belmi olur yaaadeli gibi spor yapıyorum incelecek inşallah
![]()
Çok açım ve yine uyku tutmuyorAman iyi yapmissin canimmm olsun seninde diyetine iyi yansir en azindan:)))
Bence hiç girme o işe. Tek tip beslenme ile verilen kiloların hızla geleceğini düşünüyorum.Kızlar herballife ürünü ile kilo verenler var siz ne diyorsunuz bu duruma
Kipa da girdiğim bir shop var bayan 100 kiloya yakındı şimdi tığ gibi öğlenleri ızgara yiyormuş sadece 40 kilo verdi ve sanki o gitti yeni biri geldi eşim aklıma sokuyor bir diyetisyen diyor bir ürün diyor . Bende vaZgeçtim şişko olacam dedim bunalttı beni bugün zaten kızgınım ona . Diyetisyen de pek mantıklı gelmiyo biliyorum çok şeyi zaten bana az hırs gerekliBence hiç girme o işe. Tek tip beslenme ile verilen kiloların hızla geleceğini düşünüyorum.
Spora yönel imkanın varsa spor salonuna yazıl benceKipa da girdiğim bir shop var bayan 100 kiloya yakındı şimdi tığ gibi öğlenleri ızgara yiyormuş sadece 40 kilo verdi ve sanki o gitti yeni biri geldi eşim aklıma sokuyor bir diyetisyen diyor bir ürün diyor . Bende vaZgeçtim şişko olacam dedim bunalttı beni bugün zaten kızgınım ona . Diyetisyen de pek mantıklı gelmiyo biliyorum çok şeyi zaten bana az hırs gerekli
Zamanım yok yoksa istiyordum . Avm içinde bir salona gidiyordum evime de yakın ama zaman sorunu var birde 6 aylık alıyorlarSpora yönel imkanın varsa spor salonuna yazıl bence
O zaman eliptik bisiklet koşu bandı felan alsan eveZamanım yok yoksa istiyordum . Avm içinde bir salona gidiyordum evime de yakın ama zaman sorunu var birde 6 aylık alıyorlar
Kız onların bakımı temizliği ağır geliyor gözüme . Cardio candır bir başlasam devamı super gelecek aslında evde dambıl top vr lastiklerim var aslında onları ortaya çıkarayımO zaman eliptik bisiklet koşu bandı felan alsan eve
Bencede başla benimde başlamam uzun sürdü ama yaptıkça devamı geliyor kendini daha iyi hissediyorsun her açıdan.Kız onların bakımı temizliği ağır geliyor gözüme . Cardio candır bir başlasam devamı super gelecek aslında evde dambıl top vr lastiklerim var aslında onları ortaya çıkarayım
Her akşam değil aslında kuzum doğru dedin baksonra gelenler tursu mu yidiniz desin
ya niye öyle huysuz ki acaba akşamları yatmadan okuyo musun kuzum
bende seni seviyooom
![]()
Çok dengesiz kuzumuyku durumu nasil
onlarla zayifliyorsun sonra fazlasyla geri aliyorsun hic deneme derim. uni. de ark denemisti bayada para yatirmisti sonuc verdiginin 2 3 kati aldiKızlar herballife ürünü ile kilo verenler var siz ne diyorsunuz bu duruma
diyetisyeni bir denesen cnmKipa da girdiğim bir shop var bayan 100 kiloya yakındı şimdi tığ gibi öğlenleri ızgara yiyormuş sadece 40 kilo verdi ve sanki o gitti yeni biri geldi eşim aklıma sokuyor bir diyetisyen diyor bir ürün diyor . Bende vaZgeçtim şişko olacam dedim bunalttı beni bugün zaten kızgınım ona . Diyetisyen de pek mantıklı gelmiyo biliyorum çok şeyi zaten bana az hırs gerekli
benim eliptk var bir bakimi yok kuzum oyle zor bakim yaniKız onların bakımı temizliği ağır geliyor gözüme . Cardio candır bir başlasam devamı super gelecek aslında evde dambıl top vr lastiklerim var aslında onları ortaya çıkarayım
canim ondn yapiyr o zmn.Çok dengesiz kuzum
kiz esinle mi aran acik azicik yemissinMenüm
Sabah
2 dilim ekmek arası tost
3 zeytin
1 kırmızı biber
Ara
1 elma
Akşam
5 tane hamsi
4 YK salata
1 dilim ekmek
Evet.. ben bu hayata sorun yaşamak için gelmişim sanki .. gerçekten artık dayanamıyorumkiz esinle mi aran acik azicik yemissin![]()
canim ya biyle dusunme halledemediginiz ne var bu kadar kendini yipratiyorsun. Hayatinin en guzel donemindesin hayati kendine zehir etme. Esinle birlikte bir seyleri asamiyorsaniz aile terapistine gidin bir evladiniz var onu guzel bir ortamda byyutin sizede ona da yazik. Sende yavrun icin güçlü olmalisin guclu olmak icin yemelisin bunu kendine yapmaEvet.. ben bu hayata sorun yaşamak için gelmişim sanki .. gerçekten artık dayanamıyorum
Evet bende şimdi yapacam sonra yapacam diye diye yapmıyorum. Sen güzel yapıyorsun ama takip ediyorumBencede başla benimde başlamam uzun sürdü ama yaptıkça devamı geliyor kendini daha iyi hissediyorsun her açıdan.
2 3 tane diyetisyen listem var onlara göre yaparım hiç gerekli değil diyetisyen şu an .eliptik bisiklrymi var resim atarmısın pancarın yaptığı varya adı neydi ondan alabilirim o bacak inceltiyoonlarla zayifliyorsun sonra fazlasyla geri aliyorsun hic deneme derim. uni. de ark denemisti bayada para yatirmisti sonuc verdiginin 2 3 kati aldi
diyetisyeni bir denesen cnm
benim eliptk var bir bakimi yok kuzum oyle zor bakim yani
canim ondn yapiyr o zmn.
Size ne oldu ?Evet.. ben bu hayata sorun yaşamak için gelmişim sanki .. gerçekten artık dayanamıyorum