- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #254.421
Kaynamaya başladıktan sonra 10-15 dk kaynatıyorumKac dk kaynatayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaynamaya başladıktan sonra 10-15 dk kaynatıyorumKac dk kaynatayim
Ben bugun cok yogundum sabah sağlık ocagina gittim diyetisyen bazı tahliller istedi kan verdim.eve geldim koptur koptur is gördüm ordan kizimin ogretmenin dogum gunu kutlamaya gittik ordan annemle bir bucuk saat yürüyüş yapildi ordan eve gel çocukları banyo yaptir ve yemek hazirla 16:00 yeme isi bityiydi sonra arkadasin babasi vefat etti bas saglinna gittik ve hasatim yorgunum ve gr gitmiy yazasim gelmiy ama pes etmiyimSen nerelerdeydin bugün bakim![]()
ay iyi bari onlari sevip yemissinMama ile meme de emmemisimonun dışında sesim çıkmazmış çok akıllı bir bebekmisim
NerdeeDiyosuuun Hadi inşallah canım.![]()
Pes etme #diren selcanmehmetcanBen bugun cok yogundum sabah sağlık ocagina gittim diyetisyen bazı tahliller istedi kan verdim.eve geldim koptur koptur is gördüm ordan kizimin ogretmenin dogum gunu kutlamaya gittik ordan annemle bir bucuk saat yürüyüş yapildi ordan eve gel çocukları banyo yaptir ve yemek hazirla 16:00 yeme isi bityiydi sonra arkadasin babasi vefat etti bas saglinna gittik ve hasatim yorgunum ve gr gitmiy yazasim gelmiy ama pes etmiyim
Insallah canim olmazsin regl... mutlu haberi sende verirsinAyyy sendemi hamilesin darisi basima yarin ins regl olmam. .
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin. Allah izin verirse bende kiloları vereyim bende istiyorum ikinciyi arayı soğutmadan.Nerdeegerginlik var muhtemelen olurum imtihan dunyasi rabbim ins bi gun banada taddirir..
![]()
Maşallah ne enerji var sendeBen bugun cok yogundum sabah sağlık ocagina gittim diyetisyen bazı tahliller istedi kan verdim.eve geldim koptur koptur is gördüm ordan kizimin ogretmenin dogum gunu kutlamaya gittik ordan annemle bir bucuk saat yürüyüş yapildi ordan eve gel çocukları banyo yaptir ve yemek hazirla 16:00 yeme isi bityiydi sonra arkadasin babasi vefat etti bas saglinna gittik ve hasatim yorgunum ve gr gitmiy yazasim gelmiy ama pes etmiyim
Birde yemezsem ne olurdu anamın haliay iyi bari onlari sevip yemissin
masallahh tatlis bebiss
Sagol canimKaynamaya başladıktan sonra 10-15 dk kaynatıyorum
Benimde kaynadi bugun ikisini iceyim yarin digerlerini de eklerimorkide1453 kız bende hemen koyuverdim ocağa bende içeceğim kaynasın. Elma doğradım, tane karabiber attım biraz, kiraz sapı attım, birde çubuk tarçın. Sende yapabilirsin.
![]()
Sıkı kahvaltıda hamur işi yok demi. Bence yoğurdu ara yap öğlen yemeğini ye.Bisey daha sorcam yarin sıkı bi kahvaltı yapsam oglende keten tohumli yogurt yesem aksam da normal yemek olur mi
cefakar analarimizBirde yemezsem ne olurdu anamın hali
Yok canim sut peynir yumurta kastettimSıkı kahvaltıda hamur işi yok demi. Bence yoğurdu ara yap öğlen yemeğini ye.
Aman iyi yapmissin canimmm olsun seninde diyetine iyi yansir en azindan:)))Yapmadım difrizde içli köfte vardı ısıttı yedi . Ben yağlı diye yemedim yoğurtlu havuç yedim olan bana oldu. Gidim dışardan alayım vs dedi gerek yok dedim![]()
90 cmKizlar eger musaitseniz belinizi ölcüp beni etiketleyin size nekadar riskli oldunuzu söylim:)
10cm icelmen gerekiyo tatlim 60-79 normalmis 90a kadar riskli 90 üzeri cok tehlikeliymis