Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sen onu yap bende başka bişi yaparım önemli olan listelerin dışına çıkmamak
cnm senle sabah ve öğleyi yapalaım akşama da sen tavuk ye ben yumurta ama ou pazarteesi yapalım bu hafta proteinle devam edelim ayran filan yapamıycam şimdilik 60.9 filan olursam o zaman ayran detoksuyla 59 görürüm belki

Selam kizlar
Ben 26 yasinda 11 aylik kiz annesiyim.
70 kiloyum 1.68 boyum.
Bundan once bir gruba katilmaya niyetlenmistim ama daha sonra hem kurallar zorladi hemde sutum azaliyor diye diyeti birakmistim.
Kizim artik emmiyor. O yuzden bende dogumdan kalan fazla kilolarimdan kurtulmak istiyorum.
Ozellikle gobegim ve basenlerimden sikayetciyim :bicak:
Beni grubunuza kabul ederseniz sevinirim
Saygilar :KK52:
Hoşgeldin canım

cnm senle sabah ve öğleyi yapalaım akşama da sen tavuk ye ben yumurta ama ou pazarteesi yapalım bu hafta proteinle devam edelim ayran filan yapamıycam şimdilik 60.9 filan olursam o zaman ayran detoksuyla 59 görürüm belki
Canım senin boy kaçtı

Selam kizlar
Ben 26 yasinda 11 aylik kiz annesiyim.
70 kiloyum 1.68 boyum.
Bundan once bir gruba katilmaya niyetlenmistim ama daha sonra hem kurallar zorladi hemde sutum azaliyor diye diyeti birakmistim.
Kizim artik emmiyor. O yuzden bende dogumdan kalan fazla kilolarimdan kurtulmak istiyorum.
Ozellikle gobegim ve basenlerimden sikayetciyim :bicak:
Beni grubunuza kabul ederseniz sevinirim
Saygilar :KK52:
Hoşgeldin canım :KK25:

ok olur gündüz menülerde ne var peki ? akşam ya et ya ton balık ya ile dengelerim çok tavuk yemiyorum hormonlu diye

ne iş ypıyor eşin

hoş geldin canım tbi ki alırız hedef kilon kaç ?

ben denedim ama 2 gittiyse 1 kilo geri geliyo
Eşim vardiya amir yardımcısı. Her hafta başka düzendeyiz. Vardiyalı işi yüzünden bende çalışamıyorum. :işsiz: Günümüze şükür gelirimiz iyi ama bazen çok bunalıyorum. Ailemde başka şehirde.:KK61:

Oo ne guzel denk gelmisim :KK70: hosgeldin caniimm tabiki buyur gel takimimiza ilk sayfada kurallar var onlari okursn bugunden itibaren menu oaylasmaya baslayabilirsn kurallara uyarsan 2 hafta sonra takimdasin:halay:
Tamm canm duzenli bir sekilde devam etmek istiyorum.i sallah basarabilirim.
Sende hamilesin galiba .hayirli olsun.saglikla kucagina alirsin insallah ;)

hoş geldin canım tbi ki alırız hedef kilon kaç ?
Simdilik hedefim 65 e dusup gobegimden kurtulmak

Hoşgeldin canım

Hoşgeldin canım :KK25:
Hosbulduk kizlar :KK24:

Eşim vardiya amir yardımcısı. Her hafta başka düzendeyiz. Vardiyalı işi yüzünden bende çalışamıyorum. :işsiz: Günümüze şükür gelirimiz iyi ama bazen çok bunalıyorum. Ailemde başka şehirde.:KK61:
kuzum benim ya vardiyalı iş çok zor olur düzen kalmıyo

Kızlar eşimdem nefret edıyrm artk
Gozum goresı yok
Bırıktıyrm kumbaramda
Karsılıgı buyuyen nefret
Cok yoruldum bunaldm
Pesımde kedı gıbı dolanıyor ama o kadar boş ki
Zerre ifade etmıyor
ne oldu kuzum ya bu aralar bayağı zedelendi ilişkiniz toparlanma imkanınız yok mu çoçukları hftasonu annene bıraksanız 1 2 gün beraber vakit geçirseniz toparlamaya yardımcı olur mu
Tamm canm duzenli bir sekilde devam etmek istiyorum.i sallah basarabilirim.
Sende hamilesin galiba .hayirli olsun.saglikla kucagina alirsin insallah :KK66:

Simdilik hedefim 65 e dusup gobegimden kurtulmak

Hosbulduk kizlar :KK24:
çok iyi benimde hedefim 65 ama öncelikle cumaya kadar 69u görmek istiyorum

Back
X