Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet bankada çalışıyordum önceden.
Annemle çok uzak şehirlerdeyiz güvenecegim bir Allah'ın kulu yok burda keşke olsa kısa süreli bir işe girerdim. Balıkçılar 1000 TL istiyor en az zaten aldığım ona gidecek
aslında işe dönsen çok iyi olur. gitsin bakıcıya kendi ayakların üstünde duracaksın sonuçta eş kişisi o lafları diyemeyecek

Yine para mevzusu kuzum yine yine ve hep yine olacak galiba..
Dün gece dedim ki maaşını çekince bana bı harçlık ver 50 100 lira falan dedi ki ben sana toplu para vermem hemen harcıyorsun.
Yani savurgan biri değilim gerçekten mesela bir tane pijamam var ikinciyi istedim onu çok görüyor ..
Her gün aynı şey üstümde bıktım artık..
Maddi şiddet görüyorum resmen evde.
Şu an üstümde hiç para yok mesela . Dün dedim eve para bırak bak küçük çocuk var bir şey olsa taksiye atlayıp hastaneye gidebilecek param olmalı benim , neymiş ATM ye gidememiş çekememis.. ama bunu hep yapıyor gidiyor 10 TL 20 TL çekiyor ATM den sonra param yok diyor . Bıktım gerçekten bıktım.
KPSS ye hazırlanıyorum Rabbim yardımcım olsun inşallah kazanayim bugünleri asla unutmayacağım..
Beni üzen en son soyledigiydi zaten "ben akşama kadar çalışıyorum , sen evde otur ben verim sen oh harca istediğin gibi öyle şey yok " dedi .
Allah'ın cezasi sanki ben eşi değilim ben başka biriyim.
Bilmiyorum kızlar çok kötüyüm ben
Allah yardımcın olsun. İnşallah ataman olurda o zaman yapacağını bilirsin.

Sut ıcın kurusunu buluruz herhalde sımdı
Bı deneyelım bakalım nasıl sonuc verecek

Bnm es durumuna gelınce de, kavga edıyrz durmadan. Bekar gıbı hayatı olsun ıstıyor, ısten eve gelıp uzanmak. Yedıgı yedıgı yerde, uzerınden cıkardıgı oldugu yerde, cocukların yuku bende, gece uykum yok, zerre yardımı yok
Konusmaları ıtıcı, sabah mesela oglum goz damlasına dırenıyor, ıkna edemedm, işe gec kalacagım oglum dur dıye bagırdım, asansorde dıyorkı bana, cocugun sesı zaten komsuları rahatsız edıyormus, bıde ben bagırıyormusum gece kondudan mı gelmısım
Hıcbırsey demedm, sabahın korunde kalkan ben, ıkı cocukla ugrasam kahvaltı hazırlayan, evı toparlayan geceden uykusuz ben, saat 8:39 da kalkıp bıdı bıdı konusan o
Bu gıbı bır suru ornek
Allahım nedir bu kadınların çektiği. Ya Rabbim bize eziyet eden erkekleri sana havale ediyorum. Kendilerini üstün görüp aşağılamalarına ayrıca sinir oluyorum. Böylelerinin bi yerlerini kesecen. :bicak:

Yine para mevzusu kuzum yine yine ve hep yine olacak galiba..
Dün gece dedim ki maaşını çekince bana bı harçlık ver 50 100 lira falan dedi ki ben sana toplu para vermem hemen harcıyorsun.
Yani savurgan biri değilim gerçekten mesela bir tane pijamam var ikinciyi istedim onu çok görüyor ..
Her gün aynı şey üstümde bıktım artık..
Maddi şiddet görüyorum resmen evde.
Şu an üstümde hiç para yok mesela . Dün dedim eve para bırak bak küçük çocuk var bir şey olsa taksiye atlayıp hastaneye gidebilecek param olmalı benim , neymiş ATM ye gidememiş çekememis.. ama bunu hep yapıyor gidiyor 10 TL 20 TL çekiyor ATM den sonra param yok diyor . Bıktım gerçekten bıktım.
KPSS ye hazırlanıyorum Rabbim yardımcım olsun inşallah kazanayim bugünleri asla unutmayacağım..
Beni üzen en son soyledigiydi zaten "ben akşama kadar çalışıyorum , sen evde otur ben verim sen oh harca istediğin gibi öyle şey yok " dedi .
Allah'ın cezasi sanki ben eşi değilim ben başka biriyim.
Bilmiyorum kızlar çok kötüyüm ben
Kuzum sen annenlerin yanina mi gitsen bir sure adam baya sana pskolikk siddet uyguluyor. Biraz burnu surtse hatasini anlasa. Sende dersine daha iyi calisirsin. 4500 lira aliyor 100 liranin hesabimi yapiyor hemde esine Allah yardimcin olsun. ins sinavi kazanirsin gosterirsin ona gununu

Bnm es durumuna gelınce de, kavga edıyrz durmadan. Bekar gıbı hayatı olsun ıstıyor, ısten eve gelıp uzanmak. Yedıgı yedıgı yerde, uzerınden cıkardıgı oldugu yerde, cocukların yuku bende, gece uykum yok, zerre yardımı yok
Konusmaları ıtıcı, sabah mesela oglum goz damlasına dırenıyor, ıkna edemedm, işe gec kalacagım oglum dur dıye bagırdım, asansorde dıyorkı bana, cocugun sesı zaten komsuları rahatsız edıyormus, bıde ben bagırıyormusum gece kondudan mı gelmısım
Hıcbırsey demedm, sabahın korunde kalkan ben, ıkı cocukla ugrasam kahvaltı hazırlayan, evı toparlayan geceden uykusuz ben, saat 8:39 da kalkıp bıdı bıdı konusan o
Bu gıbı bır suru ornek
valla ben okurken sinirlendim. Sanki cocuklari bayanlar tek basina yapiyir. Senin esininde nir burnu surtmesi lazim bu nedir boyle mis gibi esleri var kiymet bilmiyorlat.

SPOR candır diyoruz o zaman spora başlıyoruz emi. kilo verirkende spor yapıyordun sen vücüdun direiyor bence

o zaman dambılı sadece kol çalışırken kullanayım öyle mi diyorsun

ok akşam ve sabah ne yiceksin peki ?
Evet kuzum bence daha iyi olur göğüsde çalış ağırlıkla iki eline dumbell alip otur dirseklerini kır aç kapa cok iyi çalışıyo gogus oyle hemde kol çalışıyo:KK73:
Evet yaa ben ağırlık çalışıp gece proteinimi yedigimde bile kilo veriyodum bu düşükten sonra degisti benim kilo verme seklim:KK34: twsit shapeyi 45 dk falan yapiyom ya onu 20 dk yapcam biraz squat kol karin tamamdir az yapicam kilo verene kadar sonra 1 saat ağırlık calismaya devam :KK73: senin planin ne:sus:

Bilmiyorum ki canım :işsiz:
Puanlarıyla birlikte yaz beybi :KK66:
Üşeniyom yazmaya:sus: saka saka:KK70:
15-19 Ocak spor yarışması....

BORDO ŞİŞKOLAR:KK76:

Bir garip:5
Favelayn:
munter:
orkide1453:30
tgb1907:
SekerPancarii:40

KOŞAN KAPLUMBAĞALAR:KK55:
selcanmehmetcan:
UMEYYE:69
Blacksee55:
SchonerDuft:
Kmsl Hnd:
Lilipit:
+25

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..1puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım haftasonu 300 mekik çekecek ve bildirecek :KK62: :spor:
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak En Büyük KK
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü

Eveeet yarışma başlasın :KK73:
Kızlar lütfen yarışmaya ve cezalara disiplin istiyorum hepsi bizim için fit olmamız için :KK6:
Ay yazmissin sen:KK15:

Evet kuzum bence daha iyi olur göğüsde çalış ağırlıkla iki eline dumbell alip otur dirseklerini kır aç kapa cok iyi çalışıyo gogus oyle hemde kol çalışıyo:KK73:
Evet yaa ben ağırlık çalışıp gece proteinimi yedigimde bile kilo veriyodum bu düşükten sonra degisti benim kilo verme seklim:KK34: twsit shapeyi 45 dk falan yapiyom ya onu 20 dk yapcam biraz squat kol karin tamamdir az yapicam kilo verene kadar sonra 1 saat ağırlık calismaya devam :KK73: senin planin ne:sus:
benim plan cumaya kadar 69u görmek uzu vazdeli plan yapamıyorum ocak sonunda doktora gidecem şubat 7 ye kadar 67 66 arası olsam yeter bana. onun dışında mekik plank squat şınav bunların üstüne 5 10 dk kardio planım var yağ oranımın azalması lazım.var mı önerin hızlıca kilo vermek için şuan 71,30 oldum cumaya en kötü 70,20 olsam bile süpre.
düşük mahfetti bizi bende yeni toparlamaya başladım. bende tek dambıl var kuzum tek kol ile yaparım

Kızlar eşimdem nefret edıyrm artk
Gozum goresı yok
Bırıktıyrm kumbaramda
Karsılıgı buyuyen nefret
Cok yoruldum bunaldm
Pesımde kedı gıbı dolanıyor ama o kadar boş ki
Zerre ifade etmıyor
Canım cok üzüldüm sorun mu var aranizda insan sevdiginin kötü huyunu gormezden gelebiliyo anca insallah zamanla duzelir bak pesinde dolaniyomus guzel gunlerinizi düşün mutlu anlari hatirlat kendine kötü anlari degil:KK200:

4600 maaşı var polis kuzum durumu yok değil yani. Umutluyum 3 aydır çalışıyorum çok iyi gidiyor çalışmalarim.
Şu an ise giremem kızım emiyor o öküz yüzüne onu bundan mahrum bırakmak istemiyorum
anladim canim ama en azindan bir iki ay sonra bi ise girebilirsin diy e düsünüyorum

Evet bankada çalışıyordum önceden.
Annemle çok uzak şehirlerdeyiz güvenecegim bir Allah'ın kulu yok burda keşke olsa kısa süreli bir işe girerdim. Balıkçılar 1000 TL istiyor en az zaten aldığım ona gidecek

olsun canim gitsin en azindan kendi parani kazanmis olursun 5 Kurus artsa bile en azindan kendi ayaklarinin üstünde durursun, egerki polis olma durumuna girersen cok daha zor olmazmi suandan?

Bebeğim iyiyim yogurt mayaladim aksam yemegini koydum eşim dışarı çıkınca size bi bakim dedim:KK16: sen napiyon:KK16:minigim nasil:KK200:
masallah sana hayallerimde ki hamarat hanimsin :KK8:hem fit:KK8:hem cocuklu:KK8:hem saglikli:KK8:hem becerikli:KK8::nazar:ben kizimla ugrasiyorum yaramaz pitircigim benimm hic durmaz:emir_bebek:

SekerPancarii SekerPancarii bebisim sen spor beslenme konusunda cok iyisin bana da bir oneride bulunsan ya:dua:luyfennn:rolleyes:

benim plan cumaya kadar 69u görmek uzu vazdeli plan yapamıyorum ocak sonunda doktora gidecem şubat 7 ye kadar 67 66 arası olsam yeter bana. onun dışında mekik plank squat şınav bunların üstüne 5 10 dk kardio planım var yağ oranımın azalması lazım.var mı önerin hızlıca kilo vermek için şuan 71,30 oldum cumaya en kötü 70,20 olsam bile süpre.
düşük mahfetti bizi bende yeni toparlamaya başladım. bende tek dambıl var kuzum tek kol ile yaparım
Kacamak hic yapmamaya caliş o zaman kuzum saliyoz biz arada sıkı tutmamiz lazim diyeti bende 52 51 olsam olsammmmm:dua: valla midem kazinmadan yemiyom artik ben oyle cok iyi gidiyodu ama bu aralar tık yok aksam da erken yiyorum en gec 6 da ve sebze yemegi bile yesem karnimi sisirecek kadar yemiyorum yani hep biraz aç moddayim insallah yarina gitmis olur :dua: spor planin gayet guzel beybi kardiyoyu ne sekilde yapcaksin twist stepperla yapiyom ben kardiyomu video mu yapcan aslinda bende abs ye ağırlık verebilirim:mapus:

Bu gıbı bır suru ornek
ah su erkekler ahhh... vallah böyle yapiosa sende onun islerini yapma kalsin ortalikda bazi isleri aksat yemekleri aksat bisey dersede yetismio dersin, mecbur yardim etcek ac kala kala

masallah sana hayallerimde ki hamarat hanimsin :KK8:hem fit:KK8:hem cocuklu:KK8:hem saglikli:KK8:hem becerikli:KK8::nazar:ben kizimla ugrasiyorum yaramaz pitircigim benimm hic durmaz:emir_bebek:

SekerPancarii SekerPancarii bebisim sen spor beslenme konusunda cok iyisin bana da bir oneride bulunsan ya:dua:luyfennn:rolleyes:
Oyleyim demi gı:KK8: hee bincidi:KK8::KK70::KK15:
Valla abur cubur ve kurabiyeleri hayatindan çıkaracan yoksa kilo verdigin kadar incelemezsin yag oranin fazla kalir yani 10 kilo versen 6 kilo vermis gibi durursun onun yerine saglikli kurabik kek falan yiyebilirsin ama tabi sen emziriyon yemeklerden cok kisma ama karnini hic bi zaman tam doyurma kalorisiz bisi yesen bile o zaman mide yavas yavaş küçülüyo:sus: spor yapabiliyon mu sen pilates yapabilirsin emzirirken pilates yapardim ben belim cok agriyodu benim masaja gitmis gibi oluyodum pilates yapinca:halay:

Bu gıbı bır suru ornek
Ahh canım yaa valla hem calisiyosun hem eve yetiyosun hem cocuklara o seni konusmalariyla rahatsiz ediyosa sende ona biraz yük yükle cocukla ilgilensin surekli söyle yapmasa bile beynine yer eder rahatsiz olur:KK12:

Kacamak hic yapmamaya caliş o zaman kuzum saliyoz biz arada sıkı tutmamiz lazim diyeti bende 52 51 olsam olsammmmm:dua: valla midem kazinmadan yemiyom artik ben oyle cok iyi gidiyodu ama bu aralar tık yok aksam da erken yiyorum en gec 6 da ve sebze yemegi bile yesem karnimi sisirecek kadar yemiyorum yani hep biraz aç moddayim insallah yarina gitmis olur :dua: spor planin gayet guzel beybi kardiyoyu ne sekilde yapcaksin twist stepperla yapiyom ben kardiyomu video mu yapcan aslinda bende abs ye ağırlık verebilirim:mapus:
saat 13ten beri dayanıyorum süt ve ayran içtim dün sıfır kaçamak yaptım.bugünde öyle yarında öyle olcak inşallah.
ya bende bazen farkında olmuyorum yediğimin sohbet ede ede yiyoruz iş yerinde fazla gidiyor bazen. kardioyu video bulup yapacam kısa videolar abs videosu var belki hafta sonu yaparım onu hafta içi kısa tutmam lazım . abs candır aslında

Back
X