- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #254.961
azcik azim lazim sana tek yaparsin inan kendinepek sanmıyorum 65ten umudum yoq benim 67 ye razıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azcik azim lazim sana tek yaparsin inan kendinepek sanmıyorum 65ten umudum yoq benim 67 ye razıyım
hahaha herzamanki gibiiiiievet durmuyoama bak simdi gelsin kesin sucum yoktu yok yere banlandm dicek
![]()
YaaBende ayni bide cok kosusturuyorum( bi gr gitmezmi simdide regl oldum bi kg almis durumdayım. .
Yuppii@Bir garip canim pazartesi spor 1,5 saat yürüyüş 36 puan
Sali 60 yuruyus 24 puan
Bugun yok regliyim agrim var
ahahah dur sayayim hemen:Onlari da bağa göndersaane kilo almaneler var bi görimmm
![]()
hahaha herzamanki gibiiiii
ahahah dur sayayim hemen:
cikolata noalbabalar var birsürü boy boy sütlü cikolatadan
cikolata yuvarlaklar üstünde renki sekerler var
cikolata minik cizmeler
minik toplar ici cesit cesit dolguluuuu
bitane kek var mesur yilbasi keki icinde cikolata ve üzüm var
bide Lebkuchen var almanlarin meshur noel cöregi gibi bisey böyle baharatli bisey cok güzel ama:)
SchonerDuft a sana attıgım fotoyuuuu
nası atcana t bakam modellerşimdi alamam ama olsn önce bi kilomu bedenimi öğrenmme lazm son günler alırım
ayyy biz bi kere bunlardan gelmiştiii şahanneeeeee
![]()
kısa reca ediyrmattım tamambak sanada bi tane elbise atıcam gel
:
ben çok güzel elbiseler görmüştüm nikah elbisesi ararken bulamıyorum yakısa reca ediyrm![]()
niah elbisesi bnde neler hayal etmiştm sonucta ne aldımben çok güzel elbiseler görmüştüm nikah elbisesi ararken bulamıyorum ya![]()
ne almıstın kız niye Dniah elbisesi bnde neler hayal etmiştm sonucta ne aldım![]()
42beden al utanmane almıstın kız niye D: ben karar verdim ama bi türlü zayıflayamıyorm malesef ki
![]()
inşallah bu ara o azim var gibiazcik azim lazim sana tek yaparsin inan kendine
ooohh sahaneeenaptınız kızlar . vergi dairesine gittim 7 kat çıktım indim yürüdüm de mis gibi spor oldu
Ayy yarin anamlari cagirdim kvdemlerden habarım yooduuo ne o aksam biri saba biri geliyo yazık kıyamam kız![]()
Evi hemencik temizledim ben süpürdüm eşim sildi toz aldim tuvalet tememdir kizimi alip banyoya gircem onu da o zaman bi temizlerim yeterohhh ne güzel yemekler yaparsın bir güzelde evi temizlersin![]()
pek sanmıyorum 65ten umudum yoq benim 67 ye razıyım
Ayy yarin anamlari cagirdim kvdemlerden habarım yooduu
Evi hemencik temizledim ben süpürdüm eşim sildi toz aldim tuvalet tememdir kizimi alip banyoya gircem onu da o zaman bi temizlerim yetercorbam var tavuklu, et kavurcam yemege cok ugrasmicam sarma sarip buzluga attiydim ondan da pisiririm yoğurt salata tursu yeter
![]()
afiyet olsun bende kahve içiyorumooohh sahaneeebende elma yidim
![]()
elin öabuk sanırım maşallah. bana da wc yıkamak ağır gelir hepAyy yarin anamlari cagirdim kvdemlerden habarım yooduu
Evi hemencik temizledim ben süpürdüm eşim sildi toz aldim tuvalet tememdir kizimi alip banyoya gircem onu da o zaman bi temizlerim yetercorbam var tavuklu, et kavurcam yemege cok ugrasmicam sarma sarip buzluga attiydim ondan da pisiririm yoğurt salata tursu yeter
![]()
afiyet olsun bebegiiimmmafiyet olsun bende kahve içiyorum
elin öabuk sanırım maşallah. bana da wc yıkamak ağır gelir hep![]()
sana da kuzumafiyet olsun bebegiiimmm![]()