- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #255.101
Günaydın kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy yavrum nasıl inmiş o orayaUyandım kızım sağolsun. Beraber uyuduk ayağımı bi attım yatağın ucunda düştü düşecek. Hemen aldım yukarı koydum. Sonrada uyuyamadım.
Yoh aslinda coh uyuşuh yaparim işi ama ev temizdi yuzeysel yaptim ondan cabuk bittiafiyet olsun bende kahve içiyorum
elin öabuk sanırım maşallah. bana da wc yıkamak ağır gelir hep![]()
Bence sebze de ekle kuzumkızlar bana fikir verin şimdi 2 gündür protein ağırlıklı gittim yarında böyle mi devam edeyim sebze mi yeyim acaba öğlen
Ayy unuttum mezura yine odada galdiGünaydın
Hani ölçü![]()
Sorun deellAyy unuttum mezura yine odada galdikvdemler geldi ya dün onlar gidince uyudum himin yorulmusum
![]()
Kiz Allah seni ahahahhahsgahajahhBen spor yapıyom. İncecik olcam. Angelinanın kızı sanacaklar![]()
Oglen ölçer yazaram gocam uyanincaSorun deell![]()
Ahahahahgashhahahahahsjhsgwhqbende diğr büyük totolu ablammızın yolunda ilerliyorm
asla asla demeişkembe yi
![]()
Dimek pastaOglen ölçer yazaram gocam uyanincabugunde anamlar gelecek pasta yapacum yicaaam
ayy pardon tadina bahacam
sus
sez etme
![]()
Ay ben saçımı toplayip yikaniyom hergun sacla ugrasamiyom ama zaten yagli bi sac tipim var 2 gune bi banyodayimbende eve gidince yapcam
şey kış ayı ya çok terliyormusun .ben hergün banyo yapamam su hemen soğuyor ondan hergün spor yapmıyorum hafta sonu yaptıklarımda burya yaramıyor![]()
Tağam çoh dillendirme duyacahlarDimek pastasiporu çok yap biyerlerine yapışıp kalmasın
![]()
Tağam çoh dillendirme duyacahlaraz yicem kilo almayi goze alamam
![]()
Boy farki olmasinbn 59kiloyla 40 oldum sne 63le nası 40sın![]()
canım benim boyum 165:
![]()
Kahvaltina hayran galdim1 kase sutlu kabak corbasi
1 kurabiye
1 petibor bisküvi
1 rondo biskuvi
aksam
2 kase sutli labak corbasi
4 kasik karnabahr yemegi
2 kurabiye
2 kasik yogurt
portakal yerim azicikta kuruyemis
sacma sapan menu oldu ama hepsini severek yedim![]()
Çok deli yatıyor. Asla yatırdığım gibi bulamıyorum.Ayy yavrum nasıl inmiş o orayaiyi ki fark ettin yoksa yer kapardı allah korusun
brnim de küçük ama gözümde büyür üstelik kullanmıyoruz orayıYoh aslinda coh uyuşuh yaparim işi ama ev temizdi yuzeysel yaptim ondan cabuk bittibenim tuvalet küçük hemen yikiyiveriyom bende banyo temizlemeyi sevmiyom
![]()
bugün ne yesem acaba karar veremiyorum akşam anneme gidecem tavuk mu yapsa fırında sebze mi yap desemBence sebze de ekle kuzum![]()
ben öle yapayım sırf bu yüzden spor yapamıyorum banyo yapmak zor oluyor hava buz gibiAy ben saçımı toplayip yikaniyom hergun sacla ugrasamiyom ama zaten yagli bi sac tipim var 2 gune bi banyodayimsaci geç yaglananlara cok ozeniyom bazen ertesine gun bile yaglaniyo
![]()