- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #255.121
Supersin bebegimKızlar 70.40u gördüm bugün
Wc yok yine gaz doluyum kimyon icecem yarın tartılmayacam cumartesi 69 gelsin
Cookkk mutluyummmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Supersin bebegimKızlar 70.40u gördüm bugün
Cookkk mutluyummmmm
Yaptircaz biz banyoyu tuvaleti yaza bizim banyoda dusakabin yok banyo yapinca heryer kirleniyo her seferinde temizlemeh zor oliibrnim de küçük ama gözümde büyür üstelik kullanmıyoruz orayıbanyo 2 dk kız severim yıkamayı orayı
bugün ne yesem acaba karar veremiyorum akşam anneme gidecem tavuk mu yapsa fırında sebze mi yap desem
ben öle yapayım sırf bu yüzden spor yapamıyorum banyo yapmak zor oluyor hava buz gibi
Çok deli yatıyor. Asla yatırdığım gibi bulamıyorum.
Evde bulamaım 1 çay bardağı kefir içtim yaa kendime şok oluyorum kız böyle giderse 65i görürüm deme benSupersin bebegimkimyonlu su ic hee iyi gelir wc de cozuldu mu kesin 69
pazartesi 68
![]()
haşlama yiyemem kiYaptircaz biz banyoyu tuvaleti yaza bizim banyoda dusakabin yok banyo yapinca heryer kirleniyo her seferinde temizlemeh zor olii
Aslinda haşlanmış tavuk yanina firinda sebze yiyebilirsinhee twsit shape da cok terletiyo ama her gun banyo gozunde buyyo insanin
![]()
canım bugün tartılmadım stres olurum diye yarına sabit çıksam bilwe yeter diyorum çünkü bugün veb haftasonu sporu artırıcam yeşilçay soda devam ediyorum akşam misafirkilteydim inan 1 tane sarma yedim stresten veremiyorum sanırım ama kırana kadar uğraşıcam sporla inşallahorkide1453 ne durumdasın kuzum tartıldın mı
sagol canimAfiyet olsun
Günaydin canim nasilsin bakalim? Esinle konustunmu?Günaydınnnnnnn
alalım ölcüleri keptinnnn @keptinnBoy farki olmasin
![]()
niye strese giriyorsun dicem de haklısın bende stresten verememiştim aslında biraz kafanı rahatlat kurallara uy yeter sporda yap 3 lt kadar su iç stres çok engelliyo vermeyicanım bugün tartılmadım stres olurum diye yarına sabit çıksam bilwe yeter diyorum çünkü bugün veb haftasonu sporu artırıcam yeşilçay soda devam ediyorum akşam misafirkilteydim inan 1 tane sarma yedim stresten veremiyorum sanırım ama kırana kadar uğraşıcam sporla inşallah
günaydın canım nasılsın nasıl oldun eşinleGünaydınnnnnnn
poncik keptin neden yok konuştun mu bugünalalım ölcüleri keptinnnn @keptinn
26 beden nasıl oluyordu anlat heleoff bu aralar hep 26 beden kot pantolon hayal ediyorum![]()
cnm neden stres oldum biliyor musun hep tartılıyorum ya verdikten sonra yine alıp artı çıkınca çok kötü oluyorum bi 61.00 filan olsam daha rahat gşdecem de bir ayı geçti bir arpa boyu yol alamadım hep diyet konuşmaktan yoruldumniye strese giriyorsun dicem de haklısın bende stresten verememiştim aslında biraz kafanı rahatlat kurallara uy yeter sporda yap 3 lt kadar su iç stres çok engelliyo vermeyi
Kızlar 70.40u gördüm bugün
Cookkk mutluyummmmm
off bu aralar hep 26 beden kot pantolon hayal ediyorum![]()
ay sorayım hemen canımgünaydın canım nasılsın nasıl oldun eşinle
poncik keptin neden yok konuştun mu bugün
26 beden nasıl oluyordu anlat hele![]()
keptin rahatsızmıs kuzumevde yatıyor işe gidememişgünaydın canım nasılsın nasıl oldun eşinle
poncik keptin neden yok konuştun mu bugün
26 beden nasıl oluyordu anlat hele![]()
valla bayadır almıyorum tee evlendiğimde almıştım onu da giymekten sıkıldım 28 beden heralde o ama sıkıyor o da :dharikasinnn canimmmm
aghahahaha hayatimda hicccc ama hic sahip olamadigim bir beden:) suan kac giyosun?
bende herzaman minyon olmayi hayal etmistim ama hic olmadi bu boyla![]()
Sakin ol canim emek olmazsa evlilik olmaz erkegi cezalandirmanin cok yolu var....sen dersine odaklan calis tevekkül et rabbim yolunu acar hemen acele karar verme. Bebegini emzir nasilsa kazanaksin memur olacaksın calisacaksin calisana kadar cocugunla iyu vakit gecir tadini cikar..inan erkekleri yola getirmek sabir isi sen onu o seni egitecek tabiki omrumuzren omur yiyorlar ama rabbim bunu mukafatini verdikce daha mutlu olacaksin iyiki sabretmisim dersinn..Açıkçası asıl hedefim memur olmak ise girersem o kalacak çok emek veriyorum sınava , çok uykusuz kaldım dersler için .. kafam öyle karışık ki düşünemiyorum ne yapmam gerek