Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

26 beden nasıl oluyordu anlat hele :KK53:
canım en son ünide giydim ama o zamanlar 49.50 filandım :KK70:DD ben de unuttum ama şöyle göbeğim dümdüz bacaklarım ince açık renk kot hayal ediyorum bu aralar :KK70: kendimi onla motive ediyorum[/QUOTE]
bizim stajer kız 24 beden giyiyor canlı örnek gördüm karşımda sinirlerim bozuldu:kızgın:
cnm neden stres oldum biliyor musun hep tartılıyorum ya verdikten sonra yine alıp artı çıkınca çok kötü oluyorum bi 61.00 filan olsam daha rahat gşdecem de bir ayı geçti bir arpa boyu yol alamadım hep diyet konuşmaktan yoruldum
dur kız yolun başı daha ne yprulması diyet konuşmaktan usanmak olmaz:süslü: bende öyleydim seni gaza getiryim dedim ama kendimi getirdim :D şu listeyi de atmayı unutma haftaya yapacaz:KK8::KK8:

keptin rahatsızmıs kuzumevde yatıyor işe gidememiş
neyi varmış ki :(

canım en son ünide giydim ama o zamanlar 49.50 filandım :KK70:DD ben de unuttum ama şöyle göbeğim dümdüz bacaklarım ince açık renk kot hayal ediyorum bu aralar :KK70: kendimi onla motive ediyorum
bizim stajer kız 24 beden giyiyor canlı örnek gördüm karşımda sinirlerim bozuldu:kızgın:

dur kız yolun başı daha ne yprulması diyet konuşmaktan usanmak olmaz:süslü: bende öyleydim seni gaza getiryim dedim ama kendimi getirdim :KK70: şu listeyi de atmayı unutma haftaya yapacaz:KK8::KK8:

neyi varmış ki :KK43:[/QUOTE]
çok ciddi bişey değil kuzum

dur kız yolun başı daha ne yprulması diyet konuşmaktan usanmak olmaz:süslü: bende öyleydim seni gaza getiryim dedim ama kendimi getirdim :KK70: şu listeyi de atmayı unutma haftaya yapacaz:KK8::KK8:

neyi varmış ki :KK43:
çok ciddi bişey değil kuzum[/QUOTE]
selam söyle iyi olsun hemencik :KK200:

Sakin ol canim emek olmazsa evlilik olmaz erkegi cezalandirmanin cok yolu var....sen dersine odaklan calis tevekkül et rabbim yolunu acar hemen acele karar verme. Bebegini emzir nasilsa kazanaksin memur olacaksın calisacaksin calisana kadar cocugunla iyu vakit gecir tadini cikar..inan erkekleri yola getirmek sabir isi sen onu o seni egitecek tabiki omrumuzren omur yiyorlar ama rabbim bunu mukafatini verdikce daha mutlu olacaksin iyiki sabretmisim dersinn..
Yaa ne güzel demişsin inşallah kuzum benim

Back
X