Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar sabah 2 jambon 1 yumurta 3ogramdan 3 dilim sucuktan oluşan omlet yedim 2 dilim ekmek 1 yk pekmez
öğlen burd ızgara tavuk ve bulgur pilvı var akşam annemde 1 kase yoğurt tavuk fırın ve salata yicem. şimdi öğlen ne yeyim ben ne derseniz onu yapcam

Iyi gidiyor cnm simdilik. Hic bir belirti yok daha erken oldugu icin :halay::KK76:
iyi cnm ins cok skintili gecmez:emir_bebek:

Bugün tartıldım 68.9 çıktım
:deli::deli:hmmmmmmmmmmmmm
kızlar sabah 2 jambon 1 yumurta 3ogramdan 3 dilim sucuktan oluşan omlet yedim 2 dilim ekmek 1 yk pekmez
öğlen burd ızgara tavuk ve bulgur pilvı var akşam annemde 1 kase yoğurt tavuk fırın ve salata yicem. şimdi öğlen ne yeyim ben ne derseniz onu yapcam
bulgur pilavi yeme corba ic mumkunse ve izgara tavuk ye.
sabah ki sucuklar ev yapimi mi

iyi cnm ins cok skintili gecmez:emir_bebek:

:deli::deli:hmmmmmmmmmmmmm

bulgur pilavi yeme corba ic mumkunse ve izgara tavuk ye.
sabah ki sucuklar ev yapimi mi
kız seçeneklerimi yazdım çorbayı neren bulcam :D ok bulgur yemiyorum. yok kuzum hazır sucuk canım çok çeki bu ara ince dilim yiyorum

canım en son ünide giydim ama o zamanlar 49.50 filandım :KK70:DD ben de unuttum ama şöyle göbeğim dümdüz bacaklarım ince açık renk kot hayal ediyorum bu aralar :KK70: kendimi onla motive ediyorum
bizim stajer kız 24 beden giyiyor canlı örnek gördüm karşımda sinirlerim bozuldu:kızgın:

dur kız yolun başı daha ne yprulması diyet konuşmaktan usanmak olmaz:süslü: bende öyleydim seni gaza getiryim dedim ama kendimi getirdim :KK70: şu listeyi de atmayı unutma haftaya yapacaz:KK8::KK8:

neyi varmış ki :KK43:[/QUOTE]
aynen canım haftaya ben de yapıcam o listeyi atıcam sana a aklımda

vuuu kuzum kim titar senii supersinnn:rolleyes::nazar:ben bile heyecanlandimm :rolleyes:

:oops:
sağol kuzum wc çok sıkıntı çıkmadım bugünde gaz sıkıntısıda var annemde odun sobasının önüne geçecem iyice ısıtıacam kendimi

biraz hasta gibiyim canim ya bide dün gece cok fazla tuaf tuaf rüyalarla ugrastim asiri derecede bitkin durumdayim... sende ne var ne yok?
ne gördün kuzum rüyanda hayır olsun
Hallettik kuzum biraz zamanla geçer inşallah kırgınlığım
zaman her şeyin ilacı kuzum

bizim stajer kız 24 beden giyiyor canlı örnek gördüm karşımda sinirlerim bozuldu:kızgın:

dur kız yolun başı daha ne yprulması diyet konuşmaktan usanmak olmaz:süslü: bende öyleydim seni gaza getiryim dedim ama kendimi getirdim :KK70: şu listeyi de atmayı unutma haftaya yapacaz:KK8::KK8:

neyi varmış ki :KK43:
aynen canım haftaya ben de yapıcam o listeyi atıcam sana a aklımda[/QUOTE]
ok benim çok zamnım kalmadı 30 ocakta yada 1 şubatta doktora gitmem lazım

ne gördün kuzum rüyanda hayır olsun
vallah pek iyi degiildi, neyse Gündüz niyetine anlatim:
bi Ucak gördüm böyle coook yakindan ucuodu havada ama resmen dibimde gibiydi sonra birden firtina cikti ve Ucak sag sol yapmaya basladi o arada birden yere cakildi ve heryeri bi Alev Duman kapladi yangin cikti... hemen arkasindan tüm gökyüzünde havai fisekler patlamaya basladi karma karisikdi sonra uyandim tekrar uyudum buseferde rüyamda hamile oldugumu gördüm ama baya karnim büyümüs ve ben farketmemisim sonra ögreniorum ama cok üzülüyorum hamile olduguma esimin isi yok bende isden cikarssam napcaz nasil gecincez diye bi üzüntü kaplio derken uyandim yine sonrasinda bi rüya daha gördüm Sabah hatirliyodum ama suan aklimdan gitti

vallah pek iyi degiildi, neyse Gündüz niyetine anlatim:
bi Ucak gördüm böyle coook yakindan ucuodu havada ama resmen dibimde gibiydi sonra birden firtina cikti ve Ucak sag sol yapmaya basladi o arada birden yere cakildi ve heryeri bi Alev Duman kapladi yangin cikti... hemen arkasindan tüm gökyüzünde havai fisekler patlamaya basladi karma karisikdi sonra uyandim tekrar uyudum buseferde rüyamda hamile oldugumu gördüm ama baya karnim büyümüs ve ben farketmemisim sonra ögreniorum ama cok üzülüyorum hamile olduguma esimin isi yok bende isden cikarssam napcaz nasil gecincez diye bi üzüntü kaplio derken uyandim yine sonrasinda bi rüya daha gördüm Sabah hatirliyodum ama suan aklimdan gitti
bayağı krışıkmış hayıor olsun aklında soru işaretleri mi var sürekli düşünmekten olur böyle rüyalar

Back
X