- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #262.721
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha yok canim onunla ilgili degil yani o konuda hic sorunum yok benim sorunum daha cok kendi babanemler dedemler amcamlar Hayati cok zorlastiriyolar anneme ve banaaslında biraz bencil olmak gerekli buki ... görümcen sizde doğum günü hafta sonu planlar var onla ilgili diye düşündüm kaç elti var sende
listeye eklerken mesela 550. etapta 70 kg ile izne ayrıldın listeye aşağıdaki şekilde ekleme yapacaksın
SchonerDuft (70/71,9/-1,9/%....) 550. etapta izne ayrılan üye geri döndü ekstrem durum a/1 şeklinde olacak
***14. TAKİM 557. ETAP***
munter (67.2/ / / )
UMEYYE(66.8/ / / )
orkide1453 (61.2/ / / )
06Derya (83/ / / )
tgb1907 (72.8/72.00 / 0.8/1.10 % )
SchonerDuft (68,7/71,90/-3,2 /-% 0,22) nick değişikliği denetim isimli üye 536. etapta izne ayrılan üye ekstrem durum a/1 yüzdesi 21 e bölündü
14.Takım Ortalaması :%
ben 3 tüp bebek tedavisi 1 aşılama 1 klomen sırası ile oldu tersten başlamışız bizamin canım saol darısı isteyen herkese olsun
kilo aldırmaz mı canım benimde ilk transfer olacak embriyo oluşmadı ikinci de oluştu o yüzden 2 sefer kullandım bende ilaçları sonrası malum şimdiki halim![]()
annen biraz restini çekecek sınırı koricak babanda destek olcak zor bu aile işleriha yok canim onunla ilgili degil yani o konuda hic sorunum yok benim sorunum daha cok kendi babanemler dedemler amcamlar Hayati cok zorlastiriyolar anneme ve banaannem üzüldükcede ben daha cok üzülüyorum ay nebilim ya... eltim yok esim tek erkek iki görümcem var sadece elti olarakda esimin amcasinin iki oglu yani onlarin esleri biri alman digeri türk busene evlencek onlarda yaza dügün var yine... ama ikiside yaninda durulcak cinsden degil tahamül sinirlarinim cok cok uclarinda
![]()
evet ama annem cok sindirilmis zamaninda babamda hayatta rest cekecek bi tip degil malesef benim babane cok fena cok dügünümde bana yaptiklarini hic unutmicam düsündükce icim aciyo vallahben 3 tüp bebek tedavisi 1 aşılama 1 klomen sırası ile oldu tersten başlamışız bizbizde embriyo 3.günde yavaşladı 1 senede vitamin ilaçlaarı aldım 79u gördüm tartıda orda dur artık dedim bu ne ya dedim. şimdide vermem çok zorlaştı yaşta oldu 32
annen biraz restini çekecek sınırı koricak babanda destek olcak zor bu aile işleri
cnm burdayım biraz sıkıntılarım vardı o yüzden giremedim
yüzde hesaplayamadım kızlar çok sinirliyim kusura bakmayın***14. TAKİM 557. ETAP***
munter (67.2/ / / )
UMEYYE(66.8/ / / )
orkide1453 (61.2/62.6 /+.1.4 / )
06Derya (83/82.1 /0.9 /1.08)
SchonerDuft (68,7/71,90/-3,2 /-% 0,22) nick değişikliği denetim isimli üye 536. etapta izne ayrılan üye ekstrem durum a/1 yüzdesi 21 e bölündü
900 gram gitmis bu haftada
neyin var kuzum?yüzde hesaplayamadım kızlar çok sinirliyim kusura bakmayın
off ya bu zihniyetteki insanları sevmiyorum rest çekecek durumda olmayanları böyle şey mi olur o zaman niye evlendi . üğününde ne yaptı ki valla ben böylesine gidip gelmezdim banane derdimevet ama annem cok sindirilmis zamaninda babamda hayatta rest cekecek bi tip degil malesef benim babane cok fena cok dügünümde bana yaptiklarini hic unutmicam düsündükce icim aciyo vallah
ne oldu anlatsan rahatlasanyüzde hesaplayamadım kızlar çok sinirliyim kusura bakmayın
cnm iş yeriyle alakalı hani bi insanla normalde konuşuyorken ara bozulunca önceki konuştuklarımı yüzüme vurdu ona sinirliyim ben ona da dedim keşke senin yaptıklarını da ben söyleyebilsem ama yapamıyorum diye oyunlu insanlardan nefret ediyorumneyin var kuzum?
Evet canımyeni liste ne zaman başlıyor yarın dimi
Hoşgeldin canımmerhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız?
60,6 kilom hedef 55
6 aylık kızım var emziriyorum
nasıl bir diyet takip ediyorsunuz nelere dikkat ediyotsunuz? kaçtada ne kadar kilo vermek hedef?
***14. TAKİM 557. ETAP***
munter (67.2/ / / )
UMEYYE(66.8/ / / )
orkide1453 (61.2/ / / )
06Derya (83/ / / )
SchonerDuft (71,90/ / / % ) yeni üye girişi hedef 65
yeni liste ne zaman başlıyor yarın dimi
merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız?
60,6 kilom hedef 55
6 aylık kızım var emziriyorum
nasıl bir diyet takip ediyorsunuz nelere dikkat ediyotsunuz? kaçtada ne kadar kilo vermek hedef?
Oooo liste hayırlı olsun canım***14. TAKİM 557. ETAP***
munter (67.2/ / / )
UMEYYE(66.8/ / / )
orkide1453 (61.2/ / / )
06Derya (83/ / / )
SchonerDuft (71,90/ / / % ) yeni üye girişi hedef 65
Bende çok açım yabu açlıkla ıspanak yıkadım kavurdum uyku ağır basmasa yerdim sanırım
![]()
hayirlisiyla olmazsn ins cnmmmunter benim yumurtlama geçen haftaymış canısı yanlış hesap adetim yaklaşıyor bakalım inşallah olmam
hepsinden isterimmmm:) sagolasinizzzz tevecühünüz
ne gibi tarifler istersin yani tuzlularmi tatlilarmi arasicak arasogukana yemek ne istersen var kiz bende
![]()
ben 3 tüp bebek tedavisi 1 aşılama 1 klomen sırası ile oldu tersten başlamışız bizbizde embriyo 3.günde yavaşladı 1 senede vitamin ilaçlaarı aldım 79u gördüm tartıda orda dur artık dedim bu ne ya dedim. şimdide vermem çok zorlaştı yaşta oldu 32
![]()
cnm burdayım biraz sıkıntılarım vardı o yüzden giremedim