- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #262.741
yettimmm kizlarrr
sonunda 66 larrri gordum
gecen hafta 67.2
bigu 66.6![]()
kaçamakları yapmasan düz 60 ı görürdün valla çok iyi tebrikler canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yettimmm kizlarrr
sonunda 66 larrri gordum
gecen hafta 67.2
bigu 66.6![]()
sağol canısı :)Evet canım
Hoşgeldin canım
Oooo liste hayırlı olsun canım![]()
inşaalah canısı
hayirlisiyla olmazsn ins cnmm
hepsinden isterimmmm![]()
ooo süpersin canımmmmyettimmm kizlarrr
sonunda 66 larrri gordum
gecen hafta 67.2
bigu 66.6![]()
yesss canısı sana yetişmeye geliyorumm
ben 65 ile hamile kalmak istiyorum aslında olursa 61 63 arası daha iyi olurahahah bayağı ters olmus canım yaaolsun sen yine tedaviye kadar ne verirsen kar devam et zayıf hamişliği hayal et ben 74 kiloyla hamile kalmıştım istediğim gibi elbise , tayt , bahçıvan hiç bişey giyememiştim içimde kaldı
![]()
ben 65 ile hamile kalmak istiyorum aslında olursa 61 63 arası daha iyi olur
ja zor hep onun istedigi olsun hep ona muhtac olsun herkez diye ugrasio iste ya amcam ya o yapcak ve yönetcek herseyi... esimi ve ailesini bitürlü hazmedemiyolar... bide esim cok Güclü bi karakter yani hayatta ne kendini ne beni kimseye ezdirmez bide elinden cogu seyde geliyo sagolsun benim ailemede cok yardim ediyo kayinpederimde öyle mesela babam araba isinden hic anlamaz hep amcama yaptirirdi amcamda yapar ama hep basa kakardi tabi simdi iki senedir esim kosuyo bu islere yada kp yapio mesela gecen ay babam yeni araba Aldi herseyiyle esim ilgilendi babama sadece anahatari teslim etti okadar... bunu gibi seyler yani istiyolarki benim ailem hep onlara muhtac kalsin.... ay daha bintane sey... dügünümde bi ortaligi karistirdilar bi gör yalan yanlis seylerle amcamlar birbirlerini doldurdular kendi dügünümde amcam ve ailesi ta dip köslerde oturup hicbiseye yardim dahi etmediler sürekli bi seyler bulup annemi cileden cikardilar bunu haber vermediniz gibi sacma sapan durumlar küsmeler iftiralar cok cirkin seyleroff ya bu zihniyetteki insanları sevmiyorum rest çekecek durumda olmayanları böyle şey mi olur o zaman niye evlendi . üğününde ne yaptı ki valla ben böylesine gidip gelmezdim banane derdim
tamam canim denedikce burdada paylasirim bugün bi kendimi su pastaya verimde bakalim nezaman yapcam cokda yogun bi program var bugün
hayirlisiyla olmazsn ins cnmm
hepsinden isterimmmm![]()
Haftalık belirlesek nası olur ben şuan 71,90 üm haftaya 70,00 hedefim var hafta da 2 kiloya yakın vermeye çalışalıminşallah kuzum hadi ikimizde aynı kilodayız kendimiz bi hedef belirleyelim şu tarihte şu kilo diye
mesela ben martın 16 sı 66-67 arası olacam![]()
ayy kendini ne sanıyor bu bey amca eşini de taktir ettim valla babana yardım etmesi çok hoş amcana da kapak oluyor bu tür şeyler oh olsun . annende dert etmicek bu tür şeyleri sonuçta kendi kızının düğünü istediğini çağırır istediğini çağırmaz dimi uzak olmak daha iyi bu tür insanlardanja zor hep onun istedigi olsun hep ona muhtac olsun herkez diye ugrasio iste ya amcam ya o yapcak ve yönetcek herseyi... esimi ve ailesini bitürlü hazmedemiyolar... bide esim cok Güclü bi karakter yani hayatta ne kendini ne beni kimseye ezdirmez bide elinden cogu seyde geliyo sagolsun benim ailemede cok yardim ediyo kayinpederimde öyle mesela babam araba isinden hic anlamaz hep amcama yaptirirdi amcamda yapar ama hep basa kakardi tabi simdi iki senedir esim kosuyo bu islere yada kp yapio mesela gecen ay babam yeni araba Aldi herseyiyle esim ilgilendi babama sadece anahatari teslim etti okadar... bunu gibi seyler yani istiyolarki benim ailem hep onlara muhtac kalsin.... ay daha bintane sey... dügünümde bi ortaligi karistirdilar bi gör yalan yanlis seylerle amcamlar birbirlerini doldurdular kendi dügünümde amcam ve ailesi ta dip köslerde oturup hicbiseye yardim dahi etmediler sürekli bi seyler bulup annemi cileden cikardilar bunu haber vermediniz gibi sacma sapan durumlar küsmeler iftiralar cok cirkin seyler![]()
kuzum ben diyetisyenle de ilerlediğim için onun listesinden pek şaşmıyorum ondada haftada 1 - 1.5 arası gidiyo bende o zaman haftaya 70.5 olacam diyeyim bu hafta extra ödem atıcı tarif isteyecem çünküHaftalık belirlesek nası olur ben şuan 71,90 üm haftaya 70,00 hedefim var hafta da 2 kiloya yakın vermeye çalışalım
sen diyetisyene mi gidiyorsun çok iyiymiş ok ben de mart 16 ya kadar 65i görmek istiyorum diyim . o ödem atıcı çay tarifini ne zaman alcan benimle paylaşırmısın mümkünsekuzum ben diyetisyenle de ilerlediğim için onun listesinden pek şaşmıyorum ondada haftada 1 - 1.5 arası gidiyo bende o zaman haftaya 70.5 olacam diyeyim bu hafta extra ödem atıcı tarif isteyecem çünkü
cnm iş yeriyle alakalı hani bi insanla normalde konuşuyorken ara bozulunca önceki konuştuklarımı yüzüme vurdu ona sinirliyim ben ona da dedim keşke senin yaptıklarını da ben söyleyebilsem ama yapamıyorum diye oyunlu insanlardan nefret ediyorum
evet ya berbat bu durumdu gercekten... zaten esim hic gitmek istemiyo zordan götürüyorum bisey oldugunda. Keske annem bosverebilseayy kendini ne sanıyor bu bey amca eşini de taktir ettim valla babana yardım etmesi çok hoş amcana da kapak oluyor bu tür şeyler oh olsun . annende dert etmicek bu tür şeyleri sonuçta kendi kızının düğünü istediğini çağırır istediğini çağırmaz dimi uzak olmak daha iyi bu tür insanlardan
sen diyetisyene mi gidiyorsun çok iyiymiş ok ben de mart 16 ya kadar 65i görmek istiyorum diyim . o ödem atıcı çay tarifini ne zaman alcan benimle paylaşırmısın mümkünse
evet cnm sakinleştim ve inanıyorumki bigün kendi kazdığı kuyuya düşecek suan herkes tarafından tepki aldı allaha havale ettim ama söylemem gerekeni de söyledim tek dileğim en kısa sürede neler yaşayacağını görmekinanmiyorum ya... bence hic sinirlenmeye bile degmez, aynen en nefret etirici özellik suan iyimisin sakinlestinmi biraz?
zaten er yada gec yasiyacaktir ben fenaligin ve fesatligin bi cezasi olduguna inaniyorumevet cnm sakinleştim ve inanıyorumki bigün kendi kazdığı kuyuya düşecek suan herkes tarafından tepki aldı allaha havale ettim ama söylemem gerekeni de söyledim tek dileğim en kısa sürede neler yaşayacağını görmek
hayır suçluluk hissetme sen kendi jayatını yaşamak zorundasın annen seçimini yapmış sindirilmeye izin vermiş. sana tavsiyem tecrübelerime dayanarak eşini zorla bir yere götürme sonra aranız açılır benim başıma geldi .evet ya berbat bu durumdu gercekten... zaten esim hic gitmek istemiyo zordan götürüyorum bisey oldugunda. Keske annem bosverebilsecok kötü piskolojisi senelerdir bide bende yaninda degilim sanki suclu gibi hissetirio buda bana
çok iyi nlaştık o zaman 65 olcazevet canım her hafta kontrol var yarın soracam verirmisiniz diye verirse tabi paylaşırım canım hatta uyarım diyosan haftalık listeleri de veririm
o zaman 1 ayda 65 olacaz ben varım![]()
çok iyi nlaştık o zaman 65 olcaz
gönder bakim listelerine merak ettim benim de 2 diyetisyenden listelerim var 1,5 senedir yapa yapa alıştım onlara taze kan iyi gelir belki
evet öyle gercekten oraya her gitigimizde bi gerginlik oluo aramizdahayır suçluluk hissetme sen kendi jayatını yaşamak zorundasın annen seçimini yapmış sindirilmeye izin vermiş. sana tavsiyem tecrübelerime dayanarak eşini zorla bir yere götürme sonra aranız açılır benim başıma geldi .