Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

21 mi:KK57: ben yokum :ıslık:

antred3 dolandim durdum :KK70:

nihayett :21:
kac kilosun neden bildirim yapmadin bakim :tokat: bu hafta ve her harfta yarisiyoruz:KK73:

bpl cisli olmus bugunu ve hafta icini hafif gecirirsen arti olmaz eksi olursun cnm :KK6:

bizde s3ni:rolleyes:

vuhuu kuzum supersinn :KK73: hadi siradaki hedef 75:KK6:

dondu valla :confused: parca parca yaptim cok etkilemedi :confused:

ev de sil supur is yapiyorum :temizlik::işsiz:
Ayyy ins bu ay gorurum dimi sartlandirmicam kendimi ozaman streslenip sisiyom icimden bu ay 74 ,5 olmak geçiyor ins hormonloar bir anormallik yapmaz SchonerDuft SchonerDuft ice zayiflayip tedavimizi olalim ins.. yarin bi gidiyimde diyetisyene ne dicek

21 mi:KK57: ben yokum :ıslık:

antred3 dolandim durdum :KK70:

nihayett :21:
kac kilosun neden bildirim yapmadin bakim :tokat: bu hafta ve her harfta yarisiyoruz:KK73:

bpl cisli olmus bugunu ve hafta icini hafif gecirirsen arti olmaz eksi olursun cnm :KK6:

bizde s3ni:rolleyes:

vuhuu kuzum supersinn :KK73: hadi siradaki hedef 75:KK6:

dondu valla :confused: parca parca yaptim cok etkilemedi :confused:

ev de sil supur is yapiyorum :temizlik::işsiz:
Aynen canim ben de detayli sil supur yaptim ve baya ter attim gel 21 gunu yapalim bak 1 gun bitti bile havuc haric meyve yok hep birlukte yaparsak canimiz yemek istese bile birbirimizi dusunur motive oluriz gel bak pisman olmayacaksin

Kizlar ben bu defa kararliyim 21 gun meyve yok ve karatay yapicam 3 nisan da hacamat var o bitene kadar 21 gin zaten yapmis olcam bide sonrasi yaparim 3 nisana hedefim 58 bide cumaya kadar hic tartilmiycam 200 gr gitse bisey yemek geliyor içimden

@Bir garip 21 gün nasıl olcak şeker diyeti ben organik bal ve pekmez yiyorum hergun onlar serbest ama kimisi de yasak diyor bunların ikisi serbest ise yapalım munter munter kurabiyelerden vazgeçebilirse yapsr bizle
Ben kaçırdım olayi heral nasil pekmez bal yokmu ben şeker hapi kullaniyorum arada hep yemiyorum ama bazen ilac mecbur bırakıyor..neler yasakmis tamm @Bir garip bir bilgilendir

Ayyy ins bu ay gorurum dimi sartlandirmicam kendimi ozaman streslenip sisiyom icimden bu ay 74 ,5 olmak geçiyor ins hormonloar bir anormallik yapmaz SchonerDuft SchonerDuft ice zayiflayip tedavimizi olalim ins.. yarin bi gidiyimde diyetisyene ne dicek
Ay inşallah canısı benim tedavi ertelene ertelene bir hal olacak müsavirim almanya ya gidecekno giderse reglime denk gelirse yatacak yine tedavim. Ben 60 olmak istiyorum :(

Sabah 75 dk surdu uzakta pazar var yururyerwk gidip geldim bide 30 dk abs yapicam
Çok iyi yapmışsın

Kizlar ben bu defa kararliyim 21 gun meyve yok ve karatay yapicam 3 nisan da hacamat var o bitene kadar 21 gin zaten yapmis olcam bide sonrasi yaparim 3 nisana hedefim 58 bide cumaya kadar hic tartilmiycam 200 gr gitse bisey yemek geliyor içimden
Kuzum şeker diyetinde meyve kuru meyve organik bal pekmez yiyorsun ben yaparken tükettim
Ben kaçırdım olayi heral nasil pekmez bal yokmu ben şeker hapi kullaniyorum arada hep yemiyorum ama bazen ilac mecbur bırakıyor..neler yasakmis tamm @Bir garip bir bilgilendir
Şeker diyeti oluyor ya vanillav ile yapmıştık bir ara bal pekmez ve meyve yiyorduk pirinç patates türü gıdalar yemeyorduk. Bizim tedaviye de çok faydası var aslında

Vermiyom ay bi veriyom bi aliyom dengeleniyoEki Görüntüle 2112732 kedilere sevdAm bi baska bilirsin:KK70:
oo dengelmk buyuk basari bence .
kiz bu kedide pehkk guzell :D

@Bir garip 21 gün nasıl olcak şeker diyeti ben organik bal ve pekmez yiyorum hergun onlar serbest ama kimisi de yasak diyor bunların ikisi serbest ise yapalım munter munter kurabiyelerden vazgeçebilirse yapsr bizle
aslaaaasa :skandal:
ben 21 gun yapamam yorar beni istemimm ben bildgm gibi devam etcem:KK53::KK53:9

tabiki kuzum boyle giderse mart ortadi 74 olursun belki daha erken stres yok aynen devam :KK19:

Aynen canim ben de detayli sil supur yaptim ve baya ter attim gel 21 gunu yapalim bak 1 gun bitti bile havuc haric meyve yok hep birlukte yaparsak canimiz yemek istese bile birbirimizi dusunur motive oluriz gel bak pisman olmayacaksin
ev isleri bitmiyor ki nefes alalim:işsiz:
21 gun cok uzun cnm ben katilmayacagim sizi izleyecegim :KK53::KK53:

menumude paylasayim:kahve:
sabah
ilik limonlu su 2 gunkurusu 1 yk pekmez

1 catal suzme peynir
3 zeytin
1 catal tahin helva
2 yk suzme yogurt
2 ad krep
1 porsiyon soganli et kavurma ( krepin icinde koyup yidim):KK72::KK72:
1 dilim tb ekmegi

1 kase chiali yogurt

1 kase sehriye corbasi
bol izgara tavuk
salata

kuruyemis 1 kurabiye sut ya da cay yerim belki 1 yesil elma da yerimm :KK72:

oo dengelmk buyuk basari bence .
kiz bu kedide pehkk guzell :KK70:

aslaaaasa :skandal:
ben 21 gun yapamam yorar beni istemimm ben bildgm gibi devam etcem:KK53::KK53:9

tabiki kuzum boyle giderse mart ortadi 74 olursun belki daha erken stres yok aynen devam :KK19:

ev isleri bitmiyor ki nefes alalim:işsiz:
21 gun cok uzun cnm ben katilmayacagim sizi izleyecegim :KK53::KK53:
Ben 21 gün yapabilirim gibi geliyor tedavim içinde çok iyi olur ama fazlası yorar beni de :D

sabah

1 catal suzme peynir
3 zeytin
1 catal tahin helva
2 yk suzme yogurt
2 ad krep
1 dilim tb ekmegi

1 kase chiali yogurt

1 kase sehriye corbasi
bol izgara tavuk
salata

kuruyemis 1 kurabiye sut ya da cay yerim belki 1 yesil elma da yerimm :KK72:
Afiyet olsun canım

Ben 21 gün yapabilirim gibi geliyor tedavim içinde çok iyi olur ama fazlası yorar beni de :KK70:
Cnm yap 21 gun sen bak 3 4 kilo gidecek inan bana spor da yaparsan tabi bence hosuna gidecek ve devaminu getireceksin ben 58 olacagima inaniyorum ondan sonra hizlanacak 55 i ramzandan once gorecem

sabah

1 catal suzme peynir
3 zeytin
1 catal tahin helva
2 yk suzme yogurt
2 ad krep
1 dilim tb ekmegi

1 kase chiali yogurt

1 kase sehriye corbasi