Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
1 dilim ananas
1 yumurta
1 dilim peynir
yeşillik tabağı
10 badem

ara:
yeşilçay+2 gün kurusu yada 1 incir

öğlen:
120 gr et+balık+tavuk
salata

ara:
1 meyve + 200 ml süt yada kendi yaptığımız meyveli yoğurt

akşam:
etsiz sebze yemeği
yoğurt

ara:
1 çay bardağı kuruyemiş

*öğlen ve akşam yer değişebilirmiş
ayrıca ikindi ve akşam aralarıda yer değiştirilebilirmiş
bu haftayı çok begendim:eğlence:
ananas çok iyiyömiş diyette ben de duydum ödem de atarmış

ay evet ja okadar hatta dün eve geldigimde patlicam sandim:KK70:

ay yap vallah cok sevinir
ay uzun zamandır o durumu yaşamıyorum :D afiyet olsun . valla çok mutlu ben yapınca daha çok mutlu olur :D
ya ben ananası yemeyim o zaman dimi onun yerine ne yiyebilirim ki lifli bişey olması gerekiyormuş
yok kız ye bence şeker ihtiyacını karşılarsın bende alacam hafta sonuna doğru :D ancak şekerden uzak dururum :D
yemekler pastalar yenmiş gezilmişşşş simdi yine diyet :KK70:
burası kürkcü dükkanı kuzu dönüp dolaşıp burda bulusuyoruz :KK70::KK70:

o da olabilir evet :KK53: bwn napim her gittiğimde test istiyolar :KK1:
verceksin benden 1 dolu bir boş şeklinde aldılar en sonlara doğru zor bulyorlardı yıpranmış damarlar demişti . hem 9 ay hemen geçer ki 2 ayı gitti 7 ay kaldı iğneye de alışırsın

ay uzun zamandır o durumu yaşamıyorum :KK70: afiyet olsun . valla çok mutlu ben yapınca daha çok mutlu olur :KK70:

yok kız ye bence şeker ihtiyacını karşılarsın bende alacam hafta sonuna doğru :KK70: ancak şekerden uzak dururum :KK70:

verceksin benden 1 dolu bir boş şeklinde aldılar en sonlara doğru zor bulyorlardı yıpranmış damarlar demişti . hem 9 ay hemen geçer ki 2 ayı gitti 7 ay kaldı iğneye de alışırsın
Hiç sanmıyorum alışamam ben :bicak::bicak:

Menülerin çok güzel canım spora başladınmı

ip atlayarak başladım dün eliptik bisikletimide komşuya vermiştim geri getirsemmi diyorum vakit bulamıyodum akşamları kızımda bırakmıyodu zaten ama eşimle annem biz bakarız ya spor yapacaksan dediler o yüzden başlayım diyorum

eliptik bisikletin güzel faydası olurmu sence

ip atlayarak başladım dün eliptik bisikletimide komşuya vermiştim geri getirsemmi diyorum vakit bulamıyodum akşamları kızımda bırakmıyodu zaten ama eşimle annem biz bakarız ya spor yapacaksan dediler o yüzden başlayım diyorum

Olur tabi canım bence daha güzel olur hemen ipe yönelme biraz vücudun alışsın spora günlük yarım saatini bile ayırsan yeter eşinde yardımcı oluyormuş hem ne güzel :21:

cnm sen bozmadan devam et iyi gidiyorsun bozmazsan kısa sürede hedefe ulaşırsın ben hep bozduğumdan vücudum isyan etti

saol canım bi kere başlamışken bi an önce verebilidğim kadar veriyim diye şartlandırıyorum kendimi engel oluyorum o yüzden herkes haftada bir de olsa ödül ver deselerde 3.5 haftada ödülüm sadece 2 tatlı kaşığı sütlaçtı regl dönemim olmasına rağmen bu haftada ağzıma cıs sürmeyecem

bi kere bozdunmu devamı gelir yapma bi süre zaten hepsinin tadını biliyosun şimdi yeyip vicdan azabı çekeceğine hedefine ulaşıp keyfini süre süre ye

kızlar diyetisyene gittim 1 kilo daha vermişim toplamda 3 haftada 3.4 kilo olmuş bunun 2.9 u yağ , doktorun dediğine göre vucudumda adet olamamamın verdiği şişkinlikle ödem 1.2 kiloymus yani onuda düşersek toplamda 4.5 kilo vermiş oluyorsun dedi

listede ufak değişiklik yaptı munter munter SchonerDuft SchonerDuft ödem çayı vermedi çünkü kilo veremiz iyi gidiyor şu an vucudundaki ödemi de adet olduğunda atacaksın o nedenle kilo vermen yavşladığında o tarz şeyler yaparız dedi bende ısrar edemedim
ooo supermis cnm tebrik ediyorum masallah.
olsun kuzum biz detokssuzda veririzz

artık gayet dikkatliyim hiç yormuyorum kendimi bu temizlikte 2 3 hafta gider zaten :KK53:
aynen evde cok hareket etmeyin kirlenmesin :D

Günaydin kizlar, evet size pastami yolluyorum ilk deneyimim oldugu icin tabikide insallah zamanla daha güzellestirecegim:)
hiiiiii nefissss gozukuyorrr ellerine saglik cnmmm
Canım şeker beyaz un yasak sadece yoksa balsız pekmezsiz bende yapamam

500 de anca ısınıyorum canım ben :KK66: zamanla sende alışırsın yavaş yavaş arttır ama

Süpersin canım şeker beyaz un yasak şehriye çorbası dahil munter munter :KK66:
Bal pekmez günlük 1yemek kaşığını geçmeyecek
Meyvede en fazla iki porsiyon günlük

Hoşgeldin canım hadi bakalım bugün ilk günümüz

Günaydın :KK66: şeker orucuna başladık Varmısın :KK66:
kuzum sehriye corbasinda sehriye var diyemi yasak

cok ise yarar eliptik en iyi spor aletlerindendir kalori yaktirio calistiran

Olur tabi canım bence daha güzel olur hemen ipe yönelme biraz vücudun alışsın spora günlük yarım saatini bile ayırsan yeter eşinde yardımcı oluyormuş hem ne güzel :21:

evet canım saolsun önce eliptikle ısınıp sonra ip atlasam süper olacak inşallah
zaten 30-40 dakika benim hedefimde

saol canım bi kere başlamışken bi an önce verebilidğim kadar veriyim diye şartlandırıyorum kendimi engel oluyorum o yüzden herkes haftada bir de olsa ödül ver deselerde 3.5 haftada ödülüm sadece 2 tatlı kaşığı sütlaçtı regl dönemim olmasına rağmen bu haftada ağzıma cıs sürmeyecem

bi kere bozdunmu devamı gelir yapma bi süre zaten hepsinin tadını biliyosun şimdi yeyip vicdan azabı çekeceğine hedefine ulaşıp keyfini süre süre ye
ben de haftada bir ödül veririidm kendime vermeseydim şimdiye çoktan biterdi

Canım şeker beyaz un yasak sadece yoksa balsız pekmezsiz bende yapamam

500 de anca ısınıyorum canım ben :KK66: zamanla sende alışırsın yavaş yavaş arttır ama

Süpersin canım şeker beyaz un yasak şehriye çorbası dahil munter munter :KK66:
Bal pekmez günlük 1yemek kaşığını geçmeyecek
Meyvede en fazla iki porsiyon günlük

Hoşgeldin canım hadi bakalım bugün ilk günümüz

Günaydın :KK66: şeker orucuna başladık Varmısın :KK66:
yok canım yapamam ben :(

:KK9: :KK200:

ooo supermis cnm tebrik ediyorum masallah.
olsun kuzum biz detokssuzda veririzz

aynen evde cok hareket etmeyin kirlenmesin :KK70:

hiiiiii nefissss gozukuyorrr ellerine saglik cnmmm

kuzum sehriye corbasinda sehriye var diyemi yasak

cok ise yarar eliptik en iyi spor aletlerindendir kalori yaktirio calistiran
Evet canım makarna türü ya oda

evet canım saolsun önce eliptikle ısınıp sonra ip atlasam süper olacak inşallah
zaten 30-40 dakika benim hedefimde
O zaman spor takımlarına gelirmisin

Hiç sanmıyorum alışamam ben :bicak::bicak:
ben alıştıysm herkes alışır ama korkmaya devam eder o ayrı bir sıkıntı :D

aynen yeyim o zmaan zaten çok severim tedavi zamanıda çok yemiştim
tedavide neyi destekliyor peki ? bende sol yumurta yavaş çalışıyor ve o tarafta tüp var onun çalışmasını hızlandırmak istiyorum var mı bilgin bununla ilgili

Back
X