- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #263.181
kolay gelsin sana salatamı yapacaksınEki Görüntüle 2113143 İyiyim ay patlican közluyom sen napiyon
bende çalışmaya çalışıyorum canım yaa ama aklımda burda + bdv de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsin sana salatamı yapacaksınEki Görüntüle 2113143 İyiyim ay patlican közluyom sen napiyon
Teh basima vakit geciriyomEvet ya onuda hertarafa sokuyor ya
Kıyamamnörüyon
![]()
Hee haftasonu bitti yidim ictim yeter gayri hafif bisiler yiyim dedim ayranla salata yicem aaşaminankolay gelsin sana salatamı yapacaksın
bende çalışmaya çalışıyorum canım yaa ama aklımda burda + bdv de![]()
Ben sana dedim içime doğuyorTeh basima vakit geciriyomkızım bugun gelcek belim ağriyo kasiklarim patlicak gibi
gazla agri arasi bisey var anlamadim
![]()
Hee haftasonu bitti yidim ictim yeter gayri hafif bisiler yiyim dedim ayranla salata yicem aaşaminanbdv tehlikeli bizde kall
![]()
Daha cok var reglimeBen sana dedim içime doğuyor![]()
![]()
pancar nasılsın kız hamile misin yoksa bi alınganlık lgi bekleme
Ahahhaahahahahahahpancar nasılsın kız hamile misin yoksa bi alınganlık lgi bekleme![]()
Teh basima vakit geciriyomkızım bugun gelcek belim ağriyo kasiklarim patlicak gibi
gazla agri arasi bisey var anlamadim
![]()
Ne kadar var kiz hedef kilona koruma da diyet yarısıdır unutma 2 gun yiyosan 4 gun diyet yapacanBende bi gün hafta sonu yedim içtim diyebilek miyim acep
ya ban yeyip buraya yazamam diye sadece izlemedeyim boş boş okuyom![]()
inşallah hamilesindir zayıf hamile kalçan en iyisiAhahhaahahahahahahay bilmiyom bu aralar deli gibiyim acik
![]()
Hee insallah olursa bu sefer dikkatli olcam coh kilo almamaliyiminşallah hamilesindir zayıf hamile kalçan en iyisi
Kaç günDaha cok var reglime![]()
Ne kadar var kiz hedef kilona koruma da diyet yarısıdır unutma 2 gun yiyosan 4 gun diyet yapacan
Hah en iyisi oku çık yoruma girme bah @Blacksee55 hic gelemiyo banlanmahtan![]()
2 hafta var daha kizKaç gün
Hee sonra gelemezsen aklin bizde kalirahahaha çeneni tut otur diyosun tamam kaptan
daha yolun başındayım canım bi 15 kadarcık kaldı![]()
Hee sonra gelemezsen aklin bizde kalir
Ossun oyle boyle derken bi bakmissin hedef kilondasin![]()
kizlar siz ciddi ciddi omlete un mu koyuyosunuz???????