Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kizlar bugun biraz moralim bozuk diyetisyene gitttim 2,5 kg gitmis ama hep kastan gitmiş uzuldum halsizlik var bi bide bulantidan yemeklerden yiyemedim ve sut yogurt ta icemedim bu iki bucuk kg yu hep sut detoksundan verdim kizlar bence sut detoksu yapmayin bende bir daha yapmicam kg kaybı degil kas kaybi oluyormus. @UMEYYE @poncikbirgelincik aklinizda olsun sizleride uyariyim dedim..
Simdi yemek yemek icin kendimi zorlucagim listeyede tam uyacagim ins..
moralini bozma canim güzel saglikli beslenerek zaten en iyi kilo verilir ama biz bazen hemen gitsin diyerekden az yiyp nebilim hatta ac kalip ayiflamaya calisiyoruz... insallah güzel güzel beslenerek daha güzel kilolar verirsin

Slm kizlar bugun biraz moralim bozuk diyetisyene gitttim 2,5 kg gitmis ama hep kastan gitmiş uzuldum halsizlik var bi bide bulantidan yemeklerden yiyemedim ve sut yogurt ta icemedim bu iki bucuk kg yu hep sut detoksundan verdim kizlar bence sut detoksu yapmayin bende bir daha yapmicam kg kaybı degil kas kaybi oluyormus. @UMEYYE @poncikbirgelincik aklinizda olsun sizleride uyariyim dedim..
ya çok üzüldüm :( biraz proteine ağırlık ver verebilirsen spor yapmaya çalış ama gezmelere giderken yürüyüş olarak değil spor modu ile leslie yapabilirsin of bizim sınavımız bitmiyor ya :(

Tabi ac kalmak su kaybına neden olir sen doyarak ye spor yap cnmm

Bencede boyle detokslar anca kilo durmasinda falan odem gitsin diye yapilmali kuzum bozma moralini bol protein tuket bu hafta:eğlence:

aaa oda güzeldir kesin ben onu deniyeyim ekmekle zaten harika:)
Olsada yesek :KK72:

ama şeker orucundasın sus :tokat:

Tamam :110:
Klasil karatay kahvaltin
2 yumurta 5 zeytin
Bir parca peynir
Yesillik 1 bardak kefir
Fistik

Aksam
Balik salata ve kereviz salatasi

Mutfakta elma gordum cnm.cekti ama meuve bende kilo yapiyor yemiycem
Çok güzel canım afiyet olsun
Kizlar şeker orucunda bulgur buğday borulce nohut falan da yasakmis haberiniz olsin meyve falan da yok
Canım o çok katı şeker orucu için geçerli
Bak şu linke burdaki gibi yapıyorum ben
https://www.google.com.tr/amp/m.mil...r-misiniz--pembenar-yazardetay-diyet-2186462/

Klasil karatay kahvaltin
2 yumurta 5 zeytin
Bir parca peynir
Yesillik 1 bardak kefir
Fistik

Aksam
Balik salata ve kereviz salatasi

Mutfakta elma gordum cnm.cekti ama meuve bende kilo yapiyor yemiycem
Çok az gelmedi mi yediklerin kaçta kahvaltı yaptın
:) dur baaklim simdilik iyi gidiyo ama tabi aksam ne olur bilemedim menüde köfte ve pilav var ama pilav benim icin yok tabi:)
Pilav kötü güne denk gelmiş :D

Back
X