- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #263.241
uff harikadir kesin deniyeyim recel ve peynir cok severim:)acılı çikolatayı bilmiyorum canısı ama efsane lezzet reçelle yicen içine peynir en son acı süs biberi ay canım çekti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uff harikadir kesin deniyeyim recel ve peynir cok severim:)acılı çikolatayı bilmiyorum canısı ama efsane lezzet reçelle yicen içine peynir en son acı süs biberi ay canım çekti![]()
moralini bozma canim güzel saglikli beslenerek zaten en iyi kilo verilir ama biz bazen hemen gitsin diyerekden az yiyp nebilim hatta ac kalip ayiflamaya calisiyoruz... insallah güzel güzel beslenerek daha güzel kilolar verirsinSlm kizlar bugun biraz moralim bozuk diyetisyene gitttim 2,5 kg gitmis ama hep kastan gitmiş uzuldum halsizlik var bi bide bulantidan yemeklerden yiyemedim ve sut yogurt ta icemedim bu iki bucuk kg yu hep sut detoksundan verdim kizlar bence sut detoksu yapmayin bende bir daha yapmicam kg kaybı degil kas kaybi oluyormus. @UMEYYE @poncikbirgelincik aklinizda olsun sizleride uyariyim dedim..
Simdi yemek yemek icin kendimi zorlucagim listeyede tam uyacagim ins..
ya çok üzüldümSlm kizlar bugun biraz moralim bozuk diyetisyene gitttim 2,5 kg gitmis ama hep kastan gitmiş uzuldum halsizlik var bi bide bulantidan yemeklerden yiyemedim ve sut yogurt ta icemedim bu iki bucuk kg yu hep sut detoksundan verdim kizlar bence sut detoksu yapmayin bende bir daha yapmicam kg kaybı degil kas kaybi oluyormus. @UMEYYE @poncikbirgelincik aklinizda olsun sizleride uyariyim dedim..
bu hafta şeker yok unutma da haftaya denersinuff harikadir kesin deniyeyim recel ve peynir cok severim:)
aynen buhafta yok zaten yemem bakalim nasil gececek sekersiz bi haftabu hafta şeker yok unutma da haftaya denersin![]()
Kızım evde boyama yapiyohBU Hafta reglim benim . yumurtlama ağrısı sende ki demek . güzel değerlendir bari hazır kızında yok evde![]()
bence sen gayet rhat yaparsın ben kara kara düşünüyorumaynen buhafta yok zaten yemem bakalim nasil gececek sekersiz bi hafta
erken uyusun o çocuklar 21,30 da uyurlarKızım evde boyama yapiyoh![]()
Tabi ac kalmak su kaybına neden olir sen doyarak ye spor yap cnmmSlm kizlar bugun biraz moralim bozuk diyetisyene gitttim 2,5 kg gitmis ama hep kastan gitmiş uzuldum halsizlik var bi bide bulantidan yemeklerden yiyemedim ve sut yogurt ta icemedim bu iki bucuk kg yu hep sut detoksundan verdim kizlar bence sut detoksu yapmayin bende bir daha yapmicam kg kaybı degil kas kaybi oluyormus. @UMEYYE @poncikbirgelincik aklinizda olsun sizleride uyariyim dedim..
Ay ben hesaplama yapan program kullaniyom bitti benim yumurtlama donemim gorunuyoerken uyusun o çocuklar 21,30 da uyurlartüh kaçmasın ama yumurtlama dönemi
![]()
Bencede boyle detokslar anca kilo durmasinda falan odem gitsin diye yapilmali kuzum bozma moralini bol protein tuket bu haftaSlm kizlar bugun biraz moralim bozuk diyetisyene gitttim 2,5 kg gitmis ama hep kastan gitmiş uzuldum halsizlik var bi bide bulantidan yemeklerden yiyemedim ve sut yogurt ta icemedim bu iki bucuk kg yu hep sut detoksundan verdim kizlar bence sut detoksu yapmayin bende bir daha yapmicam kg kaybı degil kas kaybi oluyormus. @UMEYYE @poncikbirgelincik aklinizda olsun sizleride uyariyim dedim..
:) dur baaklim simdilik iyi gidiyo ama tabi aksam ne olur bilemedim menüde köfte ve pilav var ama pilav benim icin yok tabi:)bence sen gayet rhat yaparsın ben kara kara düşünüyorumregli haftam
![]()
Olsada yesekaaa oda güzeldir kesin ben onu deniyeyim ekmekle zaten harika:)
Çok güzel canım afiyet olsunKlasil karatay kahvaltin
2 yumurta 5 zeytin
Bir parca peynir
Yesillik 1 bardak kefir
Fistik
Aksam
Balik salata ve kereviz salatasi
Mutfakta elma gordum cnm.cekti ama meuve bende kilo yapiyor yemiycem
Canım o çok katı şeker orucu için geçerliKizlar şeker orucunda bulgur buğday borulce nohut falan da yasakmis haberiniz olsin meyve falan da yok
Geçen hafta bana da öyle oldu yumurtlama dönemim dedim munter a baktım geçeli oooo ooooAy ben hesaplama yapan program kullaniyom bitti benim yumurtlama donemim gorunuyo![]()
Bugün yalan oldu deseneKizlar şeker orucunda bulgur buğday borulce nohut falan da yasakmis haberiniz olsin meyve falan da yok
Heh ben böyle linkteki gibi yapıyorum ama 21 gün yine zor bana hurma 1 2 günü kurtarabilir ancakOlsada yesek
ama şeker orucundasın sus
Tamam
Çok güzel canım afiyet olsun
Canım o çok katı şeker orucu için geçerli
Bak şu linke burdaki gibi yapıyorum ben
https://www.google.com.tr/amp/m.mil...r-misiniz--pembenar-yazardetay-diyet-2186462/
tamam tamam sustumm biz en iyisi sporlardan konusalim:) buhafta bol sporlu gesin insallahOlsada yesek
ama şeker orucundasın sus
Tamam![]()
Çok az gelmedi mi yediklerin kaçta kahvaltı yaptınKlasil karatay kahvaltin
2 yumurta 5 zeytin
Bir parca peynir
Yesillik 1 bardak kefir
Fistik
Aksam
Balik salata ve kereviz salatasi
Mutfakta elma gordum cnm.cekti ama meuve bende kilo yapiyor yemiycem
Pilav kötü güne denk gelmiş:) dur baaklim simdilik iyi gidiyo ama tabi aksam ne olur bilemedim menüde köfte ve pilav var ama pilav benim icin yok tabi:)