Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok canım reglimi son günü ve diyetisyen gideceğim dedim hep yarım gün saat 15:00 başladım di..kas kaybına yol actu hemen geri gelir dedi kg olaraktan da
Yok canım ben haftada bir yapıyorum bazen çok yapmıyorum. Benim kilolar dikkat edersem geri gelmiyor. :KK64:

7bucukta canim oyle aman aman acikmam yok
Valla bende hiç doymuyorum :D :D

hepsi yasak 21 gunde vucut ariniyor bunlatdan ben yapayim da ona gore karar verirsiniz tabi bitirebilirsem
Senin dediğin mantıklı geldide nasıl yapcaz onu o düşündürdü beni meyve olmadan nasıl şeker ihtiyacını alcaz ki ?

Canim ben facede 64 den 59 a sekr orucuyla 25 gunde dusen birini gordum bem de takildigim.icim bunu denemeye karar verdim kilo yapan hic biseyi yemeyeceğim icin kirilacaktir diye düşünüyorum obur türlüsüde iyi tabi ama bem.meyveyi kesmeyince veremiyorum bi deniycem insallah basaririm
Şu yazdığını görünce yapsam mı diyorum yemin ederim
Canım yuruyus yapıyorum diyetisyen yürüyüşü çok yapma yemeklerine ağırlık ver yemezsen kg veremezsiniz dedi benimde iki haftaya yakin yemem düzeldi dediğini yapacam kuzu çok üzüldüm gerçektende detokslar çok işe yaramıyor diyetisyen önerdiği de yapmamız lazım..bugün nolduysa hiç halim yoktu yeni kalktım sürekli uyudum dermanım yok bidaha tobe süt detoksu ama beni halsiz birakti :KK43:((
Yürüyüş niye yapma dedi peki ?

Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
8-9 zeytin
Peynir
Domates

Ara
1 bardak süt- yarım muz
Yarım armut

Akşam
2 kase mercimekli sebze çorbası
Salata
Balık
2 dilim kadar tahin helvası

Ara
2 dilim ananas
2 dilim portakal
Nasılsın canım.
Canım diyette meyveyi şöyle yapmamız gerekli ara öğünlerde 1 meyve 1 elma yada 1 armut ama avuç içi büyüklüğünde olmalı yarım elma yarım armut şeklinde olmamalı 2 öğünde öyle yapmışsın

Nasılsın canım.
Canım diyette meyveyi şöyle yapmamız gerekli ara öğünlerde 1 meyve 1 elma yada 1 armut ama avuç içi büyüklüğünde olmalı yarım elma yarım armut şeklinde olmamalı 2 öğünde öyle yapmışsın
İyiyim çok şükür sen nasılsın. Bende öyle yapıyodum ama bugün pazara gitti eşim. Taze taze görünce saldırdım:KK53:

17-21 Şubat spor yarışması....

DOMATESLER :KK56:

Luluuu94 Luluuu94 :95+0+160
Favelayn Favelayn :
munter munter :38+47,5
orkide1453 orkide1453 :30
Buki_89 Buki_89 :

PATATESLER:super:
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim :30
UMEYYE UMEYYE :18
SchonerDuft SchonerDuft :28+22
SekerPancarii SekerPancarii :25
GamzeK17 GamzeK17 :
@tgb1907 :

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan

Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....

Kaybeden takım 1 gün şeker orucu yapacak :KK62:
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak En Büyük KK
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü :21:...

Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 1000 ip atlayacak :KK62:

Back
X