Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

pancar şaka maka kıza yardımcı ol milleti bi silkele cuma listelerine filan bi bak :KK70: :KK70: akşamları giremyor kaptın
Kiz ben gercekten kaptaligi bıraktım niye inanmiyonuz:D kimse almadi kaptanligi kaptinn de ortada kalmasin diye kaptanlik yapti yapiyo :dua:
Ben zaten cuma gunu takima hic gelemedigim icin biraktim kaptaligi esim cuma gunleri izinli evde oluyo ve ben hic gelemiyom:KK51: aha birazdan gocam isten geleceh ve ben yoğum:KK51:

Kiz ben gercekten kaptaligi bıraktım niye inanmiyonuz:KK70: kimse almadi kaptanligi kaptinn de ortada kalmasin diye kaptanlik yapti yapiyo :dua:
Ben zaten cuma gunu takima hic gelemedigim icin biraktim kaptaligi esim cuma gunleri izinli evde oluyo ve ben hic gelemiyom:KK51: aha birazdan gocam isten geleceh ve ben yoğum:KK51:
anladım cnm takılıyorum sana ama diğer takımların kaptanları daha sert biliyo musun :D :D bizim grupta iyiye gidiyo gibi hem kalabalıklaştık hem vermeye başladık hayırlısı bakalım

hee sevmiyoz uyumayı :D ayagımı oynatsam hemen uyanıp bacaklarının arasına alıyo ayagımı bi daha oynatmıyaym diye :D
sonra gece acıkıyo mesela yarın ne yapcan demek için uyandrııyo beni :D:D

Bende hamile galiyim da gor sen iki ahilli olacam bende ahahhahahahaha coh zekiyim simdiden:KK70:
valla kafa zehir :D:D:D
pancar şaka maka kıza yardımcı ol milleti bi silkele cuma listelerine filan bi bak :KK70: :KK70: akşamları giremyor kaptın
konus kız orkide :D:D söyle kaptanlıgını yapsın düzgüncene:KK51:

Kiz ben gercekten kaptaligi bıraktım niye inanmiyonuz:KK70: kimse almadi kaptanligi kaptinn de ortada kalmasin diye kaptanlik yapti yapiyo :dua:
ben anlamam bıraktı fln :KK51: senin adın yazıyo o kaptanlık bölümünde:KK53::KK53:

anladım cnm takılıyorum sana ama diğer takımların kaptanları daha sert biliyo musun :KK70: :KK70: bizim grupta iyiye gidiyo gibi hem kalabalıklaştık hem vermeye başladık hayırlısı bakalım
sert kaptan mı istiyonuz camoooonn :KK55::KK55:

hee sevmiyoz uyumayı :KK70: ayagımı oynatsam hemen uyanıp bacaklarının arasına alıyo ayagımı bi daha oynatmıyaym diye :KK70:
sonra gece acıkıyo mesela yarın ne yapcan demek için uyandrııyo beni :KK70::KK70:

valla kafa zehir :KK70::KK70::KK70:

konus kız orkide :KK70::KK70: söyle kaptanlıgını yapsın düzgüncene:KK51:
BEN olsam kafasına çarparım bir tane ne uyandırıyon derim :D

anladım cnm takılıyorum sana ama diğer takımların kaptanları daha sert biliyo musun :KK70: :KK70: bizim grupta iyiye gidiyo gibi hem kalabalıklaştık hem vermeye başladık hayırlısı bakalım
Hee valla biz o disiplini hic saglayamadik :KK51: ilk kaptan olduğumda disiplin vardi aslinda sonra bi bahtim biz laklaga dalmisiz arkadas olmusuz kimse laf soz dinlemiyo:D kaptanken bu kadar gelmiyodum kaptanlik geriyo beni bulaniyom:KK14:

hee sevmiyoz uyumayı :KK70: ayagımı oynatsam hemen uyanıp bacaklarının arasına alıyo ayagımı bi daha oynatmıyaym diye :KK70:
sonra gece acıkıyo mesela yarın ne yapcan demek için uyandrııyo beni :KK70::KK70:

valla kafa zehir :KK70::KK70::KK70:

konus kız orkide :KK70::KK70: söyle kaptanlıgını yapsın düzgüncene:KK51:
Ben kaptan olmam olamam :KK51:istemiyosan sende baskasina ver:63:

Back
X