- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #263.481
tm yaz paylaşım alanına o zaman kaptan bulsunlarBen kaptan olmam olamamistemiyosan sende baskasina ver
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tm yaz paylaşım alanına o zaman kaptan bulsunlarBen kaptan olmam olamamistemiyosan sende baskasina ver
![]()
Delisiniz heralde baska bi izahi olamazşimdi bi kac gecedir bnm suyuma dadandı bn büyük bardakla su alıyorm yanıma uyandırıp uyandırıp ondan içiyo sonra geri veriyoal kendine diyorm bu daha tatlı diyo
![]()
valla bilemiyorumben anlamam bıraktı flnsenin adın yazıyo o kaptanlık bölümünde
sert kaptan mı istiyonuz camoooonn![]()
ohumus olsun mastırlı falanYabanci kaptan getirrim bah gorersiniz serti gıh istememecnebi kaptan bulacam size
![]()
Evlenince niye sevmez oldun acababn normalde uykuyu severdim bekarken bana ceksin bana![]()
ahahahaDelisiniz heralde baska bi izahi olamazsevgililer gununde ablamla biz gece 2 bucuga kadar oturduk esim 12 bucukda yatti tilki uyhusundaymis ben gelince uyandi hemen
ne bahiyon oyle
sarilip uyuduh
![]()
Sen yazsana ay eriniyomtm yaz paylaşım alanına o zaman kaptan bulsunlar![]()
hee sen bi daha öyle artı cıkta sonra bakam dönebilcen mi listelerevalla bilemiyorum![]()
ben bi lkisteye döneyim de ona göre
![]()
Noldu ki niye guluyonahahahataktir etttim kocanı bütün ay tam gaz calışmış sen anlamamışın
![]()
Evlenince niye sevmez oldun acaba![]()
![]()
ne dicem ben kaptan değilim ama kaptanlıgı bırakıyom muSen yazsana ay eriniyom![]()
ohumus olsun mastırlı falan![]()
hayırlı olsun diyom bebişNoldu ki niye guluyon![]()
Bizim kaptan hic gelmiyo biliyonuz de bende artik gelemiyom kaptan açıklığı var de
ne dicem ben kaptan değilim ama kaptanlıgı bırakıyom mu![]()
gözleri bağa burnu sağa benzesinHmm basga
Nolacah kihayırlı olsun diyom bebişgocen cok kararlı anladıgım kadarıyla olcak o bebek
![]()
benene sen deBizim kaptan hic gelmiyo biliyonuz de bende artik gelemiyom kaptan açıklığı var de![]()
Burnu bana benzemesin bence ahahahhahahahahhahagözleri bağa burnu sağa benzesin![]()
Sen ahillisin yaparsinbenene sen de![]()
Baska heycanlar karisti hayatina uykudan onemliEvlenince niye sevmez oldun acaba![]()
![]()