- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #263.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benc2 guzrl cnm afiyet olsun.Emziren anne menüsü
9:00
Közlenmiş patlıcan biber (Yumurtalı)
Bir dilim t.b ekmek
Çökelek
5zeytin
1tk tahin pekmez
1tk fıstık ezmesi şekersiz
11:10
1muz
2tk fıstık ezmesi
12:45
Eltinin küçük çocukları kırdıkları bademden ağzıma tıkıştırdılar 5-6 tane
14:15
Patates salatası (en fazla 3/4 patates yemişiin)
Bol yoğurt
1-2 kaşık çökelek
19:10
3-4kaşık şehriye çorbası (kv dedeydik yemediğim belli olmasın diye az az aldım)
Fırında tavuk
Salata
Yoğurt
Bitki çayı ve bir avuç çiğ fıstık
Evet aynen kakaolu kremalıBende ne zamandir probiyotik alip yogurt falan yapmak istiyordum ama daha once hic denemedim. Yogurt yaptin mi hic cnm
afiyet olsun cnm. Ya benim esimde burcak hemde en sevdigimmmm
100 puanlik spor yaparsan sabah agrodan kalkamazsin
ben bunu nette gorup denemistim bende faydasi olmadi ya![]()
Tişikirlerbenc2 guzrl cnm afiyet olsun.
sen regl oldun mu konudan konuya atladm ama simdi allima geldiEvet aynen kakaolu kremalı
Ama bir paket sakladım zor günler için![]()
Oldum oldum çok şükür az oldu bu sefer amasen regl oldun mu konudan konuya atladm ama simdi allima geldi![]()
nihayettOldum oldum çok şükür az oldu bu sefer ama
Bu arada geçen kardeşimden konuşmuştuk ben kızın regli olmuyor dört aydır demiştim meğersem ikinci kez teyze oluyor muşum![]()
Hayır canım test yapmış negatif çıkmış hatta konuşmuştuk emzirmedendir diye kapatmıştık konuyu oda çok takmamış sonra herkes ya kilo alıyon yada hamilesin deyince test yapmış 16 haftalıknihayetthic ypktn iyidr
aa hadi gozunuz aydinn planli bebek mi
Afiyet olsunn kahvaltilarinizi çok beğeniyorum :)sabah
limonlu ilik su 2 kayisi 1 tk pekmez
1 haslanmis yumurta
3 yk suzme yogurt
1 kk suzme peynir
1.5 dilim tb ekmegi
1 kapya 1 yedil biber
3 ceri domates
1 salatalik
1 ck bal
1 tk tereyag
ara
1 buyuk kupa sekersiz sutlu nescafe
1 hurma 5 findik 1 ceviz
aksam
1.5 kase vicdan corbasi
3 lokma koy ekmegi
1.5 porsiyon tavuk sote
bol salata
saglikli kurabiye yapacagim 1 tane yerim cayin yaninda
Yemek aradı gözlerim:) acaba görmüyor muyum dedim tokmusunz şuansaat 11:00 gibi kahvaltı
1 bardak süt
1 elma
ara
sütlü kahve
öğlen
2 tabak çorba
2 yk kdar diyelim bulgur yememem gerekiyordu kabul ediyorum dimimunter
kuru mor soğan
ara
türk kahve
4 çiğ badem
Akşam
1 meyve yerim yanına süt ve 5 çiğ badem bana yeter
İşte bu süperSabah
2 haşlanmış yumurta
KremPeynir
5Zeytin
2Domates2 salatalik
Öğlen
Yeşil çay
Yarım elma
Akşam
Fırında Balık fileto (1 balığın yarısını yedim)
Bol yeşil salata
Çay
Banda at canim merak ettim :))Aa supersin idolümtamam yemem iyi ki soyledin
Yaptigim cayida yarin atarim canim sanada
evet canm evliyim:) bu arafa probiyotigi yogurt yaomiyorum kendi yaotigim ev yogurdunun icine eczaneden aldgim toz probiyotigi ekliyorum her gun bir toz seklinde. Yogurdumu da kendim yaparim canm esim hazir sevmiyor bnde pek yemiyorumSüper canım
Evlimisin![]()
cok guzel bir haber bu masallah:)Oldum oldum çok şükür az oldu bu sefer ama
Bu arada geçen kardeşimden konuşmuştuk ben kızın regli olmuyor dört aydır demiştim meğersem ikinci kez teyze oluyor muşum![]()
Evliyim canım 9aylık oğlum var beni bilenler bilir en çok göbeğimden şikayetçiyimevet canm evliyim:) bu arafa probiyotigi yogurt yaomiyorum kendi yaotigim ev yogurdunun icine eczaneden aldgim toz probiyotigi ekliyorum her gun bir toz seklinde. Yogurdumu da kendim yaparim canm esim hazir sevmiyor bnde pek yemiyorum
Sen evli misin:)
cok guzel bir haber bu masallah:)
Canım benim yaparsın biraz irade sadece takımı düşün burada herkes takım için yemiyor ve bende gidip orda yersem artı gelirsem herkesin emeğine yazık etmiş olmazmıyım öyle düşün5 yildir o kadar cok diyet denedim ki esimde artik inanmiyordu zayiflayacagima hala daha inanmiyor gerci de cunku bikti surekli yeni birseyle cikiyorum ve hic yapmiyorum ama suanda sizin disiplin ve enerjinizle kendime geldim:)
Canım senin fazla kilon yokki zaten5 yildir o kadar cok diyet denedim ki esimde artik inanmiyordu zayiflayacagima hala daha inanmiyor gerci de cunku bikti surekli yeni birseyle cikiyorum ve hic yapmiyorum ama suanda sizin disiplin ve enerjinizle kendime geldim:)