- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #263.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bu ara ne oldu bana kızlar ara sıra kontrol edin puanlarınızı lütfen yazmadığım varsa uyarın
dogumdan sonra En korktugum sey hayirli olsun bebegi Rabbim sag salim.kucagina almayi nasip etsin. test yapmamismiydi o zamanHayır canım test yapmış negatif çıkmış hatta konuşmuştuk emzirmedendir diye kapatmıştık konuyu oda çok takmamış sonra herkes ya kilo alıyon yada hamilesin deyince test yapmış 16 haftalık![]()
tskler cnmAfiyet olsunn kahvaltilarinizi çok beğeniyorum :)
guzel menu cnm afiyet olsunSabah
2 haşlanmış yumurta
KremPeynir
5Zeytin
2Domates2 salatalik
Öğlen
Yeşil çay
Yarım elma
Akşam
Fırında Balık fileto (1 balığın yarısını yedim)
Bol yeşil salata
Çay
Düzenli takip edemiyorum canım. Ailevi sorunlar felan var ruh halim iyi değil. Eşimle bir sorunum yok çok şükür. Ama aileden birinin huzursuz olması diğerlerinede yansıyor. Birde eşimde rahatsız oluyor onun yanında pek internete girmemeye çalışıyorum.UMEYYE canım neden gelmiyorsun takıma bi sorun yok demi
Tavuklu şehriye salatası çok güzel oluyo benim favorim o.kizlar degisik salata ariyorum yarin misafirim vat onlara yapmak istiyorum bildiginiz pratil guzel salatavvar mi
Kuzum babamın ameliyati ertelendi biraz balgam varmış onu sôkmesi lazımdı yarın sabah 8 de olacak duanizi esirgemyine
Sabah olacak kuzum ertelendi tedavisi uzadı biraz duanizi esirgemeyinkızlarFavelayn ın babası pazartesi amelyat olcaktı baypas kalp krizi geçirmişti.bilginiz var mı bilmiyorum dün soran olmuştu
Afiyetolsun canım gözüm sende ne kadar vereceksin takip editorumIyi aksamlar kizlar
Kahvaltı 1 bardak kefir 2 yumirta 5 zeytin 6 ceviz yeşillik bir parca peynir
Aksam
Brokoli uzeri yogurt
Kabak yemegi
Salata
Yarim akse mercimek corbasi
Plansız canısı börek şalgam vardı 2 börek 1 şalgam içtim ilk defa tanıştık eşi bozulmasın diye yedim ama 200 sumo squat yaptım daha da yapcam bakalım uyuya kalmazsamaz yeemodem rahatsiz dee pilav vs yeme corba salata kalk masadan
ben normalde kabak sevmiyorum. Bu corbada bu malzemelerle guzel oluyor. Tadini cok begeniyorum lezzetle iciyorum. Bence seversin.
afiyet olsun cnm guzrl
oo harika yarim saat krdiyi baya kalori yaktirir![]()
Yağdan mı verdiriyor . Herkes yapabiliyor mu bunu ?Diyetisyen bu hafta bir tarif verdi bana aksam saat 9 gbi yogurda tarcin zencefil ve zerdecal koyup yatana kadar 5 bardak su ic dedi bende sizlerle paylasmak istedim
Patates i erken saatr yemişsin ona takılma yarın dikkat edersen cumaya açığı kapatırEmziren anne menüsü
9:00
Közlenmiş patlıcan biber (Yumurtalı)
Bir dilim t.b ekmek
Çökelek
5zeytin
1tk tahin pekmez
1tk fıstık ezmesi şekersiz
11:10
1muz
2tk fıstık ezmesi
12:45
Eltinin küçük çocukları kırdıkları bademden ağzıma tıkıştırdılar 5-6 tane
14:15
Patates salatası (en fazla 3/4 patates yemişiin)
Bol yoğurt
1-2 kaşık çökelek
19:10
3-4kaşık şehriye çorbası (kv dedeydik yemediğim belli olmasın diye az az aldım)
Fırında tavuk
Salata
Yoğurt
Bitki çayı ve bir avuç çiğ fıstık
Çorba varya akşam 8 gibi 2 börek yedim mecburen misafirliğe gittik ilk kez gittiğim biryerdi onu yemeğe sayYemek aradı gözlerim:) acaba görmüyor muyum dedim tokmusunz şuan
Menünü söyle önce sana hemen sıralayımkizlar degisik salata ariyorum yarin misafirim vat onlara yapmak istiyorum bildiginiz pratil guzel salatavvar mi
Dualarım sizinle canısı tütsü yakacam nasip olursa şimdiden geçmiş olsun canımSabah olacak kuzum ertelendi tedavisi uzadı biraz duanizi esirgemeyin
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. İnşallah herşey yolunda gider.Sabah olacak kuzum ertelendi tedavisi uzadı biraz duanizi esirgemeyin
Nasılsın canımGeçmiş olsun canım Allah şifa versin. İnşallah herşey yolunda gider.
Bi tuhafım yaa. Çok şükür sağlığım yerinde ama ne bileyim tuhaf tuhaf rüyalar gördüm geçen çok etkilendim. Allah korusun sanki bişeyler olacakmış gibi çok huzursuzum.Nasılsın canım
Hayır olsun canım anlatmak istersen gündüzün hayrına olsun dinlerimBi tuhafım yaa. Çok şükür sağlığım yerinde ama ne bileyim tuhaf tuhaf rüyalar gördüm geçen çok etkilendim. Allah korusun sanki bişeyler olacakmış gibi çok huzursuzum.