Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cnm terleme olayı yürümek istemiyorsun bide sıcaklarla hafif olmak gibisi var mı
kesinlikle çok doğruuu yaza kada gitsin inşallah

Ben hamilelikte bile diyet yaptım düşün bir porsiyon meyve 15 badem falan filan :KK70:

Nasıl bi model canım

Banada :KK66:
tamam canım sizede atayım :D: sizde atın ama :D

Tamam cnm bnde sana atarim bakarsin sende birlikte hallederiz :)
tamam canım :KK51: attım ben sana bak

selcanmehmetcan bir gün yapmamış ama
Ben genelde perşembe yapıyorum. Geri gelmiyor kilolar. Detoksu yaptığım gün afedersin bağırsaklarım boşalıyor. Rahatlama hissediyorum onun için seviyorum süt detoksunu
aynen farkettim o yarım gün yarım gün yapmış sanırım çok anlayamadım ama ben paylaşırken söylemiştim zaten haftada 1 gün diye

olsun kiz coktandir görmedim özledim Allah allahhhhh:) tamam atarim
tamam kuzum :KK15:

kizlar yeni görevleriniz hayirli ugrulu olsunnn sorunlarin cözülmesine cook am acok mutlu oldumm
@kaptinn SekerPancarii SekerPancarii SchonerDuft SchonerDuft
hani bana hayırlı olsun:tokat:

valla cok iyi geliyo kuzu cık sende serin serin yürü kocişinle :dondurma:

son olsn madem :tokat::tokat:
baklava bende istiyorm maasta alcm yicem :sus:

sağol canım:KK60:
bende almadım ya buroya geliyor kaptinn sürekli kestane şekeri baklava çikolata avukatta ikram edemezsen eve götür kötü olmasın burda diyor ondan götürüyorum bende bazen

aradım ama bulamadım ya geçen .bir dah görürsem hemen ekran görüntüsü alacam

çevre çok etkiliyor malesef

idolümsün gebelikte diyet konusunda bende nasip olursa öyle olcam

sağol canısı

tamam kuzum görürüsen at takip ediyorsun sende dimi

17-21 Şubat spor yarışması....

DOMATESLER :KK56:

Luluuu94 Luluuu94 :95+0+160+80=335
@Favelayn :0
@munter :38+47,5+72+18+12=187,5
orkide1453 orkide1453 :30+6=36
@Buki_89 :28+28+40=96 dünkü senin eklenmedik puanın da var herhalde cnmm o yüzden geçti sayıyorum puanın yüzü
A aaadddaaa :20 sende yeni geldin daha :KK66:
Toplam puan :699,5

PATATESLER:super:
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim :30+24+6=60
UMEYYE UMEYYE :18+8+51=77
SchonerDuft SchonerDuft :28+22+6+50=106
SekerPancarii SekerPancarii :25+56=81
@GamzeK17 :0
tugbaFB tugbaFB :53+69=122
Toplam puan :446

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan

Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....

Kaybeden takım 1 gün şeker orucu yapacak :KK62:
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak En Büyük KK
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü :21:...

Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 1000 ip atlayacak :KK62:

17-21 Şubat spor yarışması....

DOMATESLER :KK56:

Luluuu94 Luluuu94 :95+0+160+80=335
@Favelayn :0
@munter :38+47,5+72+18+12=187,5
orkide1453 orkide1453 :30+6=36
@Buki_89 :28+28+40=96 dünkü senin eklenmedik puanın da var herhalde cnmm o yüzden geçti sayıyorum puanın yüzü
A aaadddaaa :20 sende yeni geldin daha :KK66:
Toplam puan :699,5

PATATESLER:super:
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim :30+24+6=60
UMEYYE UMEYYE :18+8+51=77
SchonerDuft SchonerDuft :28+22+6+50=106
SekerPancarii SekerPancarii :25+56=81
@GamzeK17 :0
tugbaFB tugbaFB :53+69=122
Toplam puan :446

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan

Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....

Kaybeden takım 1 gün şeker orucu yapacak :KK62:
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak En Büyük KK
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü :21:...

Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 1000 ip atlayacak :KK62:
Merhaba..uzun zamandir okuyorum ama hic yazmadim cok acemiyim diyet gruplarindan birine katilmak istiyorum 2015 yilinda evlendim 1ay sonra hamileydim 59kiloyla..82kiloyla doguma girdim 72 kiloyla ciktim kendi cabalarimla 64kiloya dustugum gun tekrar hamile oldugumu ogrendim yine 86kiloyla doguma girdim 74.5kiloyla ciktim suan bebegim 4 aylik 72.5 kiloyum artik kilolarimi vermek istiyorum hedefim 56kilo..bu takima girebilirmiyim

Merhaba..uzun zamandir okuyorum ama hic yazmadim cok acemiyim diyet gruplarindan birine katilmak istiyorum 2015 yilinda evlendim 1ay sonra hamileydim 59kiloyla..82kiloyla doguma girdim 72 kiloyla ciktim kendi cabalarimla 64kiloya dustugum gun tekrar hamile oldugumu ogrendim yine 86kiloyla doguma girdim 74.5kiloyla ciktim suan bebegim 4 aylik 72.5 kiloyum artik kilolarimi vermek istiyorum hedefim 56kilo..bu takima girebilirmiyim
tabiki canım hoşgeldin aramıza ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen sende aramıza katılabilirsin çok mutlu oluruz :KK16:

Hosgeldim aramiza cnm bnde dun geldim sagolsun kizlar harika cok iyi motive ediyor burasi

amin canım inşallah fobi kaldı bende çıkaracam diye ödüm kopar
ayy bence sevmiyorum ama rahatlatıyor insanı

tamam canım sizede atayım :KK70:: sizde atın ama :KK70:

aynen farkettim o yarım gün yarım gün yapmış sanırım çok anlayamadım ama ben paylaşırken söylemiştim zaten haftada 1 gün diye

bende almadım ya buroya geliyor kaptinn sürekli kestane şekeri baklava çikolata avukatta ikram edemezsen eve götür kötü olmasın burda diyor ondan götürüyorum bende bazen

sanırım ediyorum :D
hoş geldin canım 1.ci sayfada kurallarımız yazıyor oku bana uyar dersen seni de aday listesine alalım

100 Puan altı kalanlar karbonhidratta yapsın ekmeksiz ve pilavsız bir geçirsinler ya da protein + 500 ip atlasınlar protein + spor kilo vermelerine sıkılaşmalarına destek olcak seçim onların olsun 1000 ip dizleri ağrıtabilir ip ile atlıyorlarsa uygunmudur?
Olur canım farketmez
SekerPancarii SekerPancarii
orkide1453 orkide1453
UMEYYE UMEYYE
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim [/QUOTE]
Yarin uygularim canim bugun iki dilim ekmek yedim diyetisyenin verdigini uygulamaya çalışıyorum bide sabah hap ictigim için yiyorum yoksa hap mahvediyor midemi agritiyo..bide ben halsizligim gidene kadar spor çok yapamicagim istesemde yapamıyorum cunku cok kotuyum bu hafta nerdeyse hep yattim diyetisyende şimdilik yasakladi sporu halsizligim gidene kadar ama cezami uygulayacagim sagligim el verirse canim..ip atlayinca yazacagim ♡♥♡

Cok tesekkur ederim kizlar 1.sayfayi okudum tabiki kabul ediyorum yaza temmuza kadar 17 kilo verebilirmiyim acaba
4-5 ayın var canım sıkı diyet yaparsan verebilirsin neden veremeyesin öncelikle verebileceğine inan :KK51: verebilecek miyim deme vericem de :KK51: her gün menülerini paylaşırsın eksiklerini fazlalarını burda konuşuruz spor yapabilme imkanın var mı

4-5 ayın var canım sıkı diyet yaparsan verebilirsin neden veremeyesin öncelikle verebileceğine inan :KK51: verebilecek miyim deme vericem de :KK51: her gün menülerini paylaşırsın eksiklerini fazlalarını burda konuşuruz spor yapabilme imkanın var mı
Insallah 2bebegim var canim ancak evde yapabilirim

ünlüleri takip edip aynı zamanda gıcık olup kötü yorum yapan takipçiler geldi bi anda aklıma :KK70::KK70::KK70:
:D :D o kadına kötü yorum yapan çok insan var ama yinede
Yarin uygularim canim bugun iki dilim ekmek yedim diyetisyenin verdigini uygulamaya çalışıyorum bide sabah hap ictigim için yiyorum yoksa hap mahvediyor midemi agritiyo..bide ben halsizligim gidene kadar spor çok yapamicagim istesemde yapamıyorum cunku cok kotuyum bu hafta nerdeyse hep yattim diyetisyende şimdilik yasakladi sporu halsizligim gidene kadar ama cezami uygulayacagim sagligim el verirse canim..ip atlayinca yazacagim ♡♥♡[/QUOTE]
sana faydası olmayacaksa zorlayacaksa sana uygun bişiler bulalım ya da sen öner Luluuu94 Luluuu94 amaç faydalı bişiler yapmak sonuçta

:KK70: :KK70: o kadına kötü yorum yapan çok insan var ama yinede

Yarin uygularim canim bugun iki dilim ekmek yedim diyetisyenin verdigini uygulamaya çalışıyorum bide sabah hap ictigim için yiyorum yoksa hap mahvediyor midemi agritiyo..bide ben halsizligim gidene kadar spor çok yapamicagim istesemde yapamıyorum cunku cok kotuyum bu hafta nerdeyse hep yattim diyetisyende şimdilik yasakladi sporu halsizligim gidene kadar ama cezami uygulayacagim sagligim el verirse canim..ip atlayinca yazacagim ♡♥♡
sana faydası olmayacaksa zorlayacaksa sana uygun bişiler bulalım ya da sen öner Luluuu94 Luluuu94 amaç faydalı bişiler yapmak sonuçta[/QUOTE]

hiç takip etmiyorum ya o kadar :D:D
kuzu sen diyetisyene mi gidiyosun yaa:KK57:

sana faydası olmayacaksa zorlayacaksa sana uygun bişiler bulalım ya da sen öner Luluuu94 Luluuu94 amaç faydalı bişiler yapmak sonuçta

hiç takip etmiyorum ya o kadar :KK70::KK70:
kuzu sen diyetisyene mi gidiyosun yaa:KK57:[/QUOTE]
selcan gidiyor ya sğlık merkezleri varmış ayda 1 gidiyo

Luluuu94 Luluuu94 salimin birnkismini uzun birakip onu bukuyorum ve ustten yan tarafa aliyorum cnm o yazlik modelimdir:)
Hıı onu hep yapıyorum ben ;)

sen kaçtan kaça çıktın canım hamilelikte
58 le başladım ilk üç ayda iki kilo verdim 56 oldum 64 le doğuma girdim 8 kilo aldım ;)
Benim hamilelik şekerim vardı canım o yüzden çok dikkat ettim özellikle son aylarda diyetisyen kontrolündeydim yağdan kilo veriyordum hatta :KK70:

aradım ama bulamadım ya geçen .bir dah görürsem hemen ekran görüntüsü alacam

çevre çok etkiliyor malesef

idolümsün gebelikte diyet konusunda bende nasip olursa öyle olcam

sağol canısı
İnşallah canım gerçekten çok önemli çok kilo almamak lohusa psikolojisi bide insan şişko kalınca hepten çöküyor

tamam canım sizede atayım :KK70:: sizde atın ama :KK70:

Tamam ;)

Hoşgeldin canım tabiki gelebilirsin

Yarin uygularim canim bugun iki dilim ekmek yedim diyetisyenin verdigini uygulamaya çalışıyorum bide sabah hap ictigim için yiyorum yoksa hap mahvediyor midemi agritiyo..bide ben halsizligim gidene kadar spor çok yapamicagim istesemde yapamıyorum cunku cok kotuyum bu hafta nerdeyse hep yattim diyetisyende şimdilik yasakladi sporu halsizligim gidene kadar ama cezami uygulayacagim sagligim el verirse canim..ip atlayinca yazacagim ♡♥♡[/QUOTE]
Canım zorlama kendini şeker orucunu fazla yap yeter

Back
X