- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #264.081
yanlız olcam cnısı kociş çalışıyor olcakvalla cok iyi geliyo kuzu cık sende serin serin yürü kocişinle
son olsn madem
baklava bende istiyorm maasta alcm yicem
sağol canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlız olcam cnısı kociş çalışıyor olcakvalla cok iyi geliyo kuzu cık sende serin serin yürü kocişinle
son olsn madem
sağol canım![]()
OFF çok kötüymüş ya inşallah ikincisinde rahat olursun
kesinlikle çok doğruuu yaza kada gitsin inşallahcnm terleme olayı yürümek istemiyorsun bide sıcaklarla hafif olmak gibisi var mı
tamam canım sizede atayımBen hamilelikte bile diyet yaptım düşün bir porsiyon meyve 15 badem falan filan
Nasıl bi model canım
Banada![]()
tamam canımTamam cnm bnde sana atarim bakarsin sende birlikte hallederiz :)
aynen farkettim o yarım gün yarım gün yapmış sanırım çok anlayamadım ama ben paylaşırken söylemiştim zaten haftada 1 gün diyeselcanmehmetcan bir gün yapmamış ama
Ben genelde perşembe yapıyorum. Geri gelmiyor kilolar. Detoksu yaptığım gün afedersin bağırsaklarım boşalıyor. Rahatlama hissediyorum onun için seviyorum süt detoksunu
tamam kuzumolsun kiz coktandir görmedim özledim Allah allahhhhh:) tamam atarim
hani bana hayırlı olsunkizlar yeni görevleriniz hayirli ugrulu olsunnn sorunlarin cözülmesine cook am acok mutlu oldumm
@kaptinnSekerPancarii
SchonerDuft
bende almadım ya buroya geliyor kaptinn sürekli kestane şekeri baklava çikolata avukatta ikram edemezsen eve götür kötü olmasın burda diyor ondan götürüyorum bende bazenvalla cok iyi geliyo kuzu cık sende serin serin yürü kocişinle
son olsn madem
sağol canım![]()
aradım ama bulamadım ya geçen .bir dah görürsem hemen ekran görüntüsü alacam
çevre çok etkiliyor malesef
idolümsün gebelikte diyet konusunda bende nasip olursa öyle olcam
sağol canısı
Merhaba..uzun zamandir okuyorum ama hic yazmadim cok acemiyim diyet gruplarindan birine katilmak istiyorum 2015 yilinda evlendim 1ay sonra hamileydim 59kiloyla..82kiloyla doguma girdim 72 kiloyla ciktim kendi cabalarimla 64kiloya dustugum gun tekrar hamile oldugumu ogrendim yine 86kiloyla doguma girdim 74.5kiloyla ciktim suan bebegim 4 aylik 72.5 kiloyum artik kilolarimi vermek istiyorum hedefim 56kilo..bu takima girebilirmiyim17-21 Şubat spor yarışması....
DOMATESLER![]()
Luluuu94 :95+0+160+80=335
@Favelayn :0
@munter :38+47,5+72+18+12=187,5
orkide1453 :30+6=36
@Buki_89 :28+28+40=96 dünkü senin eklenmedik puanın da var herhalde cnmm o yüzden geçti sayıyorum puanın yüzü
A aaadddaaa :20 sende yeni geldin daha
Toplam puan :699,5
PATATESLER![]()
BitmeyenUmidim :30+24+6=60
UMEYYE :18+8+51=77
SchonerDuft :28+22+6+50=106
SekerPancarii :25+56=81
@GamzeK17 :0
tugbaFB :53+69=122
Toplam puan :446
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....
Kaybeden takım 1 gün şeker orucu yapacak![]()
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü...
Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 1000 ip atlayacak![]()
17-21 Şubat spor yarışması....
DOMATESLER![]()
Luluuu94 :95+0+160+80=335
@Favelayn :0
@munter :38+47,5+72+18+12=187,5
orkide1453 :30+6=36
@Buki_89 :28+28+40=96 dünkü senin eklenmedik puanın da var herhalde cnmm o yüzden geçti sayıyorum puanın yüzü
A aaadddaaa :20 sende yeni geldin daha
Toplam puan :699,5
PATATESLER![]()
BitmeyenUmidim :30+24+6=60
UMEYYE :18+8+51=77
SchonerDuft :28+22+6+50=106
SekerPancarii :25+56=81
@GamzeK17 :0
tugbaFB :53+69=122
Toplam puan :446
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....
Kaybeden takım 1 gün şeker orucu yapacak![]()
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü...
Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 1000 ip atlayacak![]()
tabiki canım hoşgeldin aramıza ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen sende aramıza katılabilirsin çok mutlu oluruzMerhaba..uzun zamandir okuyorum ama hic yazmadim cok acemiyim diyet gruplarindan birine katilmak istiyorum 2015 yilinda evlendim 1ay sonra hamileydim 59kiloyla..82kiloyla doguma girdim 72 kiloyla ciktim kendi cabalarimla 64kiloya dustugum gun tekrar hamile oldugumu ogrendim yine 86kiloyla doguma girdim 74.5kiloyla ciktim suan bebegim 4 aylik 72.5 kiloyum artik kilolarimi vermek istiyorum hedefim 56kilo..bu takima girebilirmiyim
Hosgeldim aramiza cnm bnde dun geldim sagolsun kizlar harika cok iyi motive ediyor burasiMerhaba..uzun zamandir okuyorum ama hic yazmadim cok acemiyim diyet gruplarindan birine katilmak istiyorum 2015 yilinda evlendim 1ay sonra hamileydim 59kiloyla..82kiloyla doguma girdim 72 kiloyla ciktim kendi cabalarimla 64kiloya dustugum gun tekrar hamile oldugumu ogrendim yine 86kiloyla doguma girdim 74.5kiloyla ciktim suan bebegim 4 aylik 72.5 kiloyum artik kilolarimi vermek istiyorum hedefim 56kilo..bu takima girebilirmiyim
ayy bence sevmiyorum ama rahatlatıyor insanıamin canım inşallah fobi kaldı bende çıkaracam diye ödüm kopar
sanırım ediyorumkesinlikle çok doğruuu yaza kada gitsin inşallah
tamam canım sizede atayım: sizde atın ama
tamam canımattım ben sana bak
aynen farkettim o yarım gün yarım gün yapmış sanırım çok anlayamadım ama ben paylaşırken söylemiştim zaten haftada 1 gün diye
tamam kuzum
hani bana hayırlı olsun
bende almadım ya buroya geliyor kaptinn sürekli kestane şekeri baklava çikolata avukatta ikram edemezsen eve götür kötü olmasın burda diyor ondan götürüyorum bende bazen
tamam kuzum görürüsen at takip ediyorsun sende dimi
hoş geldin canım 1.ci sayfada kurallarımız yazıyor oku bana uyar dersen seni de aday listesine alalımMerhaba..uzun zamandir okuyorum ama hic yazmadim cok acemiyim diyet gruplarindan birine katilmak istiyorum 2015 yilinda evlendim 1ay sonra hamileydim 59kiloyla..82kiloyla doguma girdim 72 kiloyla ciktim kendi cabalarimla 64kiloya dustugum gun tekrar hamile oldugumu ogrendim yine 86kiloyla doguma girdim 74.5kiloyla ciktim suan bebegim 4 aylik 72.5 kiloyum artik kilolarimi vermek istiyorum hedefim 56kilo..bu takima girebilirmiyim
ünlüleri takip edip aynı zamanda gıcık olup kötü yorum yapan takipçiler geldi bi anda aklımaayy bence sevmiyorum ama rahatlatıyor insanı
sanırım ediyorum
hoş geldin canım 1.ci sayfada kurallarımız yazıyor oku bana uyar dersen seni de aday listesine alalım
Olur canım farketmez100 Puan altı kalanlar karbonhidratta yapsın ekmeksiz ve pilavsız bir geçirsinler ya da protein + 500 ip atlasınlar protein + spor kilo vermelerine sıkılaşmalarına destek olcak seçim onların olsun 1000 ip dizleri ağrıtabilir ip ile atlıyorlarsa uygunmudur?
4-5 ayın var canım sıkı diyet yaparsan verebilirsin neden veremeyesin öncelikle verebileceğine inanCok tesekkur ederim kizlar 1.sayfayi okudum tabiki kabul ediyorum yaza temmuza kadar 17 kilo verebilirmiyim acaba
Güzel beslenip düzenli spor yaparsan verebilirsin canım niye veremeyesin. spor ile aran nasıl spor listemizde var cezalı katılmak istersenCok tesekkur ederim kizlar 1.sayfayi okudum tabiki kabul ediyorum yaza temmuza kadar 17 kilo verebilirmiyim acaba
Insallah 2bebegim var canim ancak evde yapabilirim4-5 ayın var canım sıkı diyet yaparsan verebilirsin neden veremeyesin öncelikle verebileceğine inanverebilecek miyim deme vericem de
her gün menülerini paylaşırsın eksiklerini fazlalarını burda konuşuruz spor yapabilme imkanın var mı
ünlüleri takip edip aynı zamanda gıcık olup kötü yorum yapan takipçiler geldi bi anda aklıma![]()
Yarin uygularim canim bugun iki dilim ekmek yedim diyetisyenin verdigini uygulamaya çalışıyorum bide sabah hap ictigim için yiyorum yoksa hap mahvediyor midemi agritiyo..bide ben halsizligim gidene kadar spor çok yapamicagim istesemde yapamıyorum cunku cok kotuyum bu hafta nerdeyse hep yattim diyetisyende şimdilik yasakladi sporu halsizligim gidene kadar ama cezami uygulayacagim sagligim el verirse canim..ip atlayinca yazacagim ♡♥♡[/QUOTE]
sen günlük menülerini paylaş öncelikli listeyleInsallah 2bebegim var canim ancak evde yapabilirim
sana faydası olmayacaksa zorlayacaksa sana uygun bişiler bulalım ya da sen öner![]()
o kadına kötü yorum yapan çok insan var ama yinede
Yarin uygularim canim bugun iki dilim ekmek yedim diyetisyenin verdigini uygulamaya çalışıyorum bide sabah hap ictigim için yiyorum yoksa hap mahvediyor midemi agritiyo..bide ben halsizligim gidene kadar spor çok yapamicagim istesemde yapamıyorum cunku cok kotuyum bu hafta nerdeyse hep yattim diyetisyende şimdilik yasakladi sporu halsizligim gidene kadar ama cezami uygulayacagim sagligim el verirse canim..ip atlayinca yazacagim ♡♥♡
sana faydası olmayacaksa zorlayacaksa sana uygun bişiler bulalım ya da sen önerLuluuu94 amaç faydalı bişiler yapmak sonuçta
Hıı onu hep yapıyorum benLuluuu94 salimin birnkismini uzun birakip onu bukuyorum ve ustten yan tarafa aliyorum cnm o yazlik modelimdir:)
58 le başladım ilk üç ayda iki kilo verdim 56 oldum 64 le doğuma girdim 8 kilo aldımsen kaçtan kaça çıktın canım hamilelikte
İnşallah canım gerçekten çok önemli çok kilo almamak lohusa psikolojisi bide insan şişko kalınca hepten çöküyoraradım ama bulamadım ya geçen .bir dah görürsem hemen ekran görüntüsü alacam
çevre çok etkiliyor malesef
idolümsün gebelikte diyet konusunda bende nasip olursa öyle olcam
sağol canısı
Tamamkesinlikle çok doğruuu yaza kada gitsin inşallah
tamam canım sizede atayım: sizde atın ama
tamam canımattım ben sana bak
aynen farkettim o yarım gün yarım gün yapmış sanırım çok anlayamadım ama ben paylaşırken söylemiştim zaten haftada 1 gün diye
tamam kuzum
hani bana hayırlı olsun
bende almadım ya buroya geliyor kaptinn sürekli kestane şekeri baklava çikolata avukatta ikram edemezsen eve götür kötü olmasın burda diyor ondan götürüyorum bende bazen
tamam kuzum görürüsen at takip ediyorsun sende dimi
Hoşgeldin canım tabiki gelebilirsinMerhaba..uzun zamandir okuyorum ama hic yazmadim cok acemiyim diyet gruplarindan birine katilmak istiyorum 2015 yilinda evlendim 1ay sonra hamileydim 59kiloyla..82kiloyla doguma girdim 72 kiloyla ciktim kendi cabalarimla 64kiloya dustugum gun tekrar hamile oldugumu ogrendim yine 86kiloyla doguma girdim 74.5kiloyla ciktim suan bebegim 4 aylik 72.5 kiloyum artik kilolarimi vermek istiyorum hedefim 56kilo..bu takima girebilirmiyim
Yarin uygularim canim bugun iki dilim ekmek yedim diyetisyenin verdigini uygulamaya çalışıyorum bide sabah hap ictigim için yiyorum yoksa hap mahvediyor midemi agritiyo..bide ben halsizligim gidene kadar spor çok yapamicagim istesemde yapamıyorum cunku cok kotuyum bu hafta nerdeyse hep yattim diyetisyende şimdilik yasakladi sporu halsizligim gidene kadar ama cezami uygulayacagim sagligim el verirse canim..ip atlayinca yazacagim ♡♥♡[/QUOTE]
selcan gidiyor ya sğlık merkezleri varmış ayda 1 gidiyo[/QUOTE]hiç takip etmiyorum ya o kadar
kuzu sen diyetisyene mi gidiyosun yaa![]()