Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hıı onu hep yapıyorum ben :KK66:

58 le başladım ilk üç ayda iki kilo verdim 56 oldum 64 le doğuma girdim 8 kilo aldım :KK66:
Benim hamilelik şekerim vardı canım o yüzden çok dikkat ettim özellikle son aylarda diyetisyen kontrolündeydim yağdan kilo veriyordum hatta :KK70:

İnşallah canım gerçekten çok önemli çok kilo almamak lohusa psikolojisi bide insan şişko kalınca hepten çöküyor

Tamam :KK66:

Hoşgeldin canım tabiki gelebilirsin

Yarin uygularim canim bugun iki dilim ekmek yedim diyetisyenin verdigini uygulamaya çalışıyorum bide sabah hap ictigim için yiyorum yoksa hap mahvediyor midemi agritiyo..bide ben halsizligim gidene kadar spor çok yapamicagim istesemde yapamıyorum cunku cok kotuyum bu hafta nerdeyse hep yattim diyetisyende şimdilik yasakladi sporu halsizligim gidene kadar ama cezami uygulayacagim sagligim el verirse canim..ip atlayinca yazacagim ♡♥♡
Canım zorlama kendini şeker orucunu fazla yap yeter[/QUOTE]
DİMİ bende o kompleksteyim mesela şimdiden ya şişko olursam falan diyorum

selcanmehmetcan bir gün yapmamış ama
Ben genelde perşembe yapıyorum. Geri gelmiyor kilolar. Detoksu yaptığım gün afedersin bağırsaklarım boşalıyor. Rahatlama hissediyorum onun için seviyorum süt detoksunu
Canim zaten kg gelmedi ki bende bir bucuk ayda 3 defa yaptim bu sut detoksundan verdim hic kg almadim gel gorelim ki diyetisyene gittim kg degil kas kaybettigimi soyledi üzüldüm buna bende sizi uyarim bilgilendiriyim dedim..yoksa sana yapma demiyorum...belki herkeste farkli tepebilir bende ters tepdi :))

Herkese mutlu huzurlu günler dilerim. Dün çok yoğun bir gündü. Girip yazamadım.
Akşam 45 dakika yürüdüm canım birşey istemiyordu sadece 1 tane muz yedim, türk kahvesi içtim şekersiz ve yattım.
Bugün sabah: 1 adet rafadan yumurta, 2 bardak şekersiz çay, 2 dilim kepekli kızarmış ekmek, 2 kaşık tulum peyniri, 1 sivri biber, 6 zeytin ve 1 ceviz yedim.
Az evvel de 1 muz ve 1 kan portakalı yedim.
Akşam için dünden mercimek yemeği yapmıştım. Bugün onu yerim gibi geliyor.
1 saat kadar sonra da tavuk şiş yemeyi planlıyorum.
Durum bu şekilde.

Canım zorlama kendini şeker orucunu fazla yap yeter
DİMİ bende o kompleksteyim mesela şimdiden ya şişko olursam falan diyorum[/QUOTE]
Evet canım ben doğumdan bir sürü kilo vererek dönmeyi hayal ediyordum eve geldim sadece dört kilo eksiktim :KK70:
Neyse ki üç gün sonra onlarda gitti
Hamilelik öncesi kiloma şıp diye inmiştim göbek kaldı tabi :işsiz:

Akşam 45 dakika yürüdüm canım birşey istemiyordu sadece 1 tane muz yedim, türk kahvesi içtim şekersiz ve yattım.
Bugün sabah: 1 adet rafadan yumurta, 2 bardak şekersiz çay, 2 dilim kepekli kızarmış ekmek, 2 kaşık tulum peyniri, 1 sivri biber, 6 zeytin ve 1 ceviz yedim.
Durum bu şekilde.
cnım menüleri 17 den sonra yazarsak hem yediklerini yazmış olursun hemde o satlerde herkes yazdığı için menünü herkes görmüş yorum yapmış olur

he tamam şimdi anladım :KK70::KK70::KK70: hep alıntıları karıştırdınız :ukala::ukala:

Evet canım ben doğumdan bir sürü kilo vererek dönmeyi hayal ediyordum eve geldim sadece dört kilo eksiktim :KK70:
Hamilelik öncesi kiloma şıp diye inmiştim göbek kaldı tabi :işsiz:[/QUOTE]
abs yaptıkça plank yaptıkça onlarda gider

Hamilelik öncesi kiloma şıp diye inmiştim göbek kaldı tabi :işsiz:
abs yaptıkça plank yaptıkça onlarda gider[/QUOTE]
iyicene karıştırdınız heeeeee:mapus::mapus::mapus:

Durum bu şekilde.
güzel gözüküyor afiyet olsun :KK51:

ben orasini atlamisim senin görev ne bakim?
yardımcı oldum yine yeni yeniden :KK53:

yanlız olcam cnısı kociş çalışıyor olcak :KK70:
bnmkide calışıyo cumartesileri tekim artık :KK71::KK71:

kesinlikle çok doğruuu yaza kada gitsin inşallah

tamam canım sizede atayım :KK70:: sizde atın ama :KK70:

tamam canım :KK51: attım ben sana bak

aynen farkettim o yarım gün yarım gün yapmış sanırım çok anlayamadım ama ben paylaşırken söylemiştim zaten haftada 1 gün diye

tamam kuzum :KK15:

hani bana hayırlı olsun:tokat:

bende almadım ya buroya geliyor kaptinn sürekli kestane şekeri baklava çikolata avukatta ikram edemezsen eve götür kötü olmasın burda diyor ondan götürüyorum bende bazen

tamam kuzum görürüsen at takip ediyorsun sende dimi
ne güzel avukat :KK53::KK53::KK53:

Insallah 2bebegim var canim ancak evde yapabilirim
hoşgeldin canımm allah bagıslasın bebeklerini umarım kalıcı olursun burda:KK200:
gnelde bizim kızlarda evde yapıyo sporu zaten sende öyle yaparsın :)

Durum bu şekilde.
sabah yine bol ceşitli :rapci:
muz akşamları yme bence gün içinde daha uygun olur bide fazlası kabız yapıyo sana da dokunmasın sonra :eek:

Kizlar benide araniza alirmisiniz.168 boy 74 kiloyum 6 aylik bi bebegim var hemsireyim ama cok yogun bi tempoda calismiyorum oyuzden gun icinde cok hareket yok .2 haftadir kendimce dikkat ediyorum yediklerime 2 kilo verdim .hedefim 58 kilo.yaza kadar vermek istiyorum ama kendi kendime basaramam bunu.banada yardim edermisiniz:KK64:

Kizlar benide araniza alirmisiniz.168 boy 74 kiloyum 6 aylik bi bebegim var hemsireyim ama cok yogun bi tempoda calismiyorum oyuzden gun icinde cok hareket yok .2 haftadir kendimce dikkat ediyorum yediklerime 2 kilo verdim .hedefim 58 kilo.yaza kadar vermek istiyorum ama kendi kendime basaramam bunu.banada yardim edermisiniz:KK64:
hoş geldin canım 1.ci sayfada kurallarımız var uyuyorsa sana seve seve kabul ederiz

hoşgeldiiinn :) gün içinde yorum yapıp sohbetlere katılabilcek misin ?

muz akşamları yme bence gün içinde daha uygun olur bide fazlası kabız yapıyo sana da dokunmasın sonra :eek:
Valla meyveyi nasıl kısarım inanın bilmiyorum meyveye bayılıyorum. Bir de dün sanırım regl olacaktım canım öyle bişeyler istedi de yedim.
Kabızlık konusunda haklısın. Zaten şimdi yağlı yemeyi kestim. Bu hafta da full sebze beslenmeye çalıştım biraz, kırmızı etin verdiği ağırlıktan kurtuldum.

Back
X