Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bnmkide calışıyo cumartesileri tekim artık :KK71::KK71:

ne güzel avukat :KK53::KK53::KK53:

hoşgeldin canımm allah bagıslasın bebeklerini umarım kalıcı olursun burda:KK200:
gnelde bizim kızlarda evde yapıyo sporu zaten sende öyle yaparsın :)

sabah yine bol ceşitli :rapci:
muz akşamları yme bence gün içinde daha uygun olur bide fazlası kabız yapıyo sana da dokunmasın sonra :eek:

en sevdiğim avukat bide bana izin verse oooh :KK49:

Kizlar benide araniza alirmisiniz.168 boy 74 kiloyum 6 aylik bi bebegim var hemsireyim ama cok yogun bi tempoda calismiyorum oyuzden gun icinde cok hareket yok .2 haftadir kendimce dikkat ediyorum yediklerime 2 kilo verdim .hedefim 58 kilo.yaza kadar vermek istiyorum ama kendi kendime basaramam bunu.banada yardim edermisiniz:KK64:

sende hoşgeldin canım aramıza ilk sayfadaki kuralları oku tamam dersen birlikteyiz :KK51:
düzeltme nolur :KK53:

kesinlikle çok doğruuu yaza kada gitsin inşallah

tamam canım sizede atayım :KK70:: sizde atın ama :KK70:

tamam canım :KK51: attım ben sana bak

aynen farkettim o yarım gün yarım gün yapmış sanırım çok anlayamadım ama ben paylaşırken söylemiştim zaten haftada 1 gün diye

tamam kuzum :KK15:

hani bana hayırlı olsun:tokat:

bende almadım ya buroya geliyor kaptinn sürekli kestane şekeri baklava çikolata avukatta ikram edemezsen eve götür kötü olmasın burda diyor ondan götürüyorum bende bazen

tamam kuzum görürüsen at takip ediyorsun sende dimi
Kuzum zaten sen tam gun sut detoksu yapilacak demistin ben yarim gun yapmamin sebebi sabah seker hapi kullandigim icindi.bide ust uste yspmadim iki haftada bir gibi yaptimdimdi.bide diyetisyene gitmeden bir gun önce yarim gun yapmistim diyetisyenin terazide ne gibi fark olacak die merakimdan..ben her sut detoksu yaptigimda 700-600 gr eksi ciktim iste toplam verdigim 2,5 kg yag verdigimi sandim kas kaybetmisim.onun disinda seker hapa basladigimdan beri kg veremedim hormonlarimi duzeltmeye vucudum direnç gösteriyor mücadele ediyorum bakalim bu ay hic bisey yapmadan diyetimi uygulucagim..

Kuzum zaten sen tam gun sut detoksu yapilacak demistin ben yarim gun yapmamin sebebi sabah seker hapi kullandigim icindi.bide ust uste yspmadim iki haftada bir gibi yaptimdimdi.bide diyetisyene gitmeden bir gun önce yarim gun yapmistim diyetisyenin terazide ne gibi fark olacak die merakimdan..ben her sut detoksu yaptigimda 700-600 gr eksi ciktim iste toplam verdigim 2,5 kg yag verdigimi sandim kas kaybetmisim.onun disinda seker hapa basladigimdan beri kg veremedim hormonlarimi duzeltmeye vucudum direnç gösteriyor mücadele ediyorum bakalim bu ay hic bisey yapmadan diyetimi uygulucagim..
anladım canım detoks dışında güzel mi beslendin peki menülarini yazabilir misin hani belki sadece ondan olmamşıtr kas kkaybı bende tartı almak istiyorum yağ kas ölçer ondan sonra doğru ölçerse denemek istiyorum bakayım ne kadar verdiriyor

Valla meyveyi nasıl kısarım inanın bilmiyorum meyveye bayılıyorum. Bir de dün sanırım regl olacaktım canım öyle bişeyler istedi de yedim.
Kabızlık konusunda haklısın. Zaten şimdi yağlı yemeyi kestim. Bu hafta da full sebze beslenmeye çalıştım biraz, kırmızı etin verdiği ağırlıktan kurtuldum.
tek düzen beslenmek sindirim sistemi için pek iyi değil herseyden yemek gerekiyo yesşillik beyaz et kırmızı et kuru yemiş baklagillerden fln ama nasıl düzene konur onlar bilmem :KK53:

Cok tesekkur ederim kizlar 1.sayfayi okudum tabiki kabul ediyorum yaza temmuza kadar 17 kilo verebilirmiyim acaba
tabiki vereblirsin 4 ay bunun icin yeterli sen sakin bozma ama her bozdugumuz gun bize arti kilo ve eklenen gunler olarak doner

Canim zaten kg gelmedi ki bende bir bucuk ayda 3 defa yaptim bu sut detoksundan verdim hic kg almadim gel gorelim ki diyetisyene gittim kg degil kas kaybettigimi soyledi üzüldüm buna bende sizi uyarim bilgilendiriyim dedim..yoksa sana yapma demiyorum...belki herkeste farkli tepebilir bende ters tepdi :))
bnde ne zaman baska biseyler yapip diyetisyene gitsem hemen kas kaybetmissin diyor suanda da siuetisyene gdiorum ama onlarin tartisi bazen moral bozabliyor heo diorum ya o zaman siviyla beslenen mankenlerde kas kalmazdi

Kizlar benide araniza alirmisiniz.168 boy 74 kiloyum 6 aylik bi bebegim var hemsireyim ama cok yogun bi tempoda calismiyorum oyuzden gun icinde cok hareket yok .2 haftadir kendimce dikkat ediyorum yediklerime 2 kilo verdim .hedefim 58 kilo.yaza kadar vermek istiyorum ama kendi kendime basaramam bunu.banada yardim edermisiniz:KK64:
hosgeldin cnm sende aramiza insallah cok guzel veririz birlikte

:KK70: :KK70: o kadına kötü yorum yapan çok insan var ama yinede

Yarin uygularim canim bugun iki dilim ekmek yedim diyetisyenin verdigini uygulamaya çalışıyorum bide sabah hap ictigim için yiyorum yoksa hap mahvediyor midemi agritiyo..bide ben halsizligim gidene kadar spor çok yapamicagim istesemde yapamıyorum cunku cok kotuyum bu hafta nerdeyse hep yattim diyetisyende şimdilik yasakladi sporu halsizligim gidene kadar ama cezami uygulayacagim sagligim el verirse canim..ip atlayinca yazacagim ♡♥♡
sana faydası olmayacaksa zorlayacaksa sana uygun bişiler bulalım ya da sen öner @Bir garip amaç faydalı bişiler yapmak sonuçta[/QUOTE]
Yok kuzu zorlucagim inş Sağol canim benim ..4 cu ayda allah izin verirse tup bebege baslicamm biliyormusunn :))
Cok heyacanliyimm nisan ayinda yagmur suyu icmeyi unutma o ayda bebek icin iyi bir ay senke basliyalim tedaviye ins

hayır ya 1 ay değil şimdi 2-3 gün isticem sonra düğüne kadar almam düğün zaten bayrama geliyo o dönemde adli tatil bayram izni adli tatilde yıllık izin e bide nikah izni patlatırım 1 aya tamamlarız belkim :KK70::KK70::KK70:
kesin :D:D ben geçende böyle diyodm aldn izin belki yine alırsın :D

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim
yaa çok sevindim o zaman poncikbirgelincik poncikbirgelincik kaptinn kaptinn ve ben seni çok yakından izliyoruz kilo vereceksin kaçış yok bu sefer nisana ne kaldı bende bir doktor buldum eşim ok dedi gideriz dedi özele gidecem büyük ihtimal ile y onu sabah düşündüm ama yapmak hiç nasip olmadı inşallah bu sene olur nasip

tabiki vereblirsin 4 ay bunun icin yeterli sen sakin bozma ama her bozdugumuz gun bize arti kilo ve eklenen gunler olarak doner

bnde ne zaman baska biseyler yapip diyetisyene gitsem hemen kas kaybetmissin diyor suanda da siuetisyene gdiorum ama onlarin tartisi bazen moral bozabliyor heo diorum ya o zaman siviyla beslenen mankenlerde kas kalmazdi

hosgeldin cnm sende aramiza insallah cok guzel veririz birlikte
Hosbuldum canim ay ins hepsini verelim ya

Hıı onu hep yapıyorum ben :KK66:

58 le başladım ilk üç ayda iki kilo verdim 56 oldum 64 le doğuma girdim 8 kilo aldım :KK66:
Benim hamilelik şekerim vardı canım o yüzden çok dikkat ettim özellikle son aylarda diyetisyen kontrolündeydim yağdan kilo veriyordum hatta :KK70:

İnşallah canım gerçekten çok önemli çok kilo almamak lohusa psikolojisi bide insan şişko kalınca hepten çöküyor

Tamam :KK66:

Hoşgeldin canım tabiki gelebilirsin

Yarin uygularim canim bugun iki dilim ekmek yedim diyetisyenin verdigini uygulamaya çalışıyorum bide sabah hap ictigim için yiyorum yoksa hap mahvediyor midemi agritiyo..bide ben halsizligim gidene kadar spor çok yapamicagim istesemde yapamıyorum cunku cok kotuyum bu hafta nerdeyse hep yattim diyetisyende şimdilik yasakladi sporu halsizligim gidene kadar ama cezami uygulayacagim sagligim el verirse canim..ip atlayinca yazacagim ♡♥♡
Canım zorlama kendini şeker orucunu fazla yap yeter[/QUOTE]
Tmm olur canim yarindan itibaren mi bugunden baslayim olur dimi.

aramıza hoşgeldin o zaman :KK51: kaptinn kaptinn kaptanımız SchonerDuft SchonerDuft ve ben yardımcıyız her gün menülerini bekliyoruz 2 haftalık deneme süren var sonrasında listeye girersin inşallah
pazartesi kilo kontrol günümüz cuma da tartı günü :duduk:
tamamdır.zaten uzun suredır takıp edıyorum sızı cok yabancı sayılmam:KK45:

Back
X