Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Grubunuza bende katılabilir miyim
176 boy 87 kilo
Daha önce forumda 1-2 mesajım var kullanmayı henüz çok iyi bilmediğimi söyleyebilirim
hmm yeni üyeee :KK51: hoşgeldin cnm ilk sayfadaki kuralalrı okumakla işe başlayabilirsin sonra kabul edersen gel kendini tanıt bize:KK200:

1. Sayfadaki kuralları okudum sizinle beraber başlamak ve devam etmek için cuma gününü mü bekleyeceğim yoksa şimdiden menü spor ağırlık vs. Paylaşacak mıyım

1. Sayfadaki kuralları okudum sizinle beraber başlamak ve devam etmek için cuma gününü mü bekleyeceğim yoksa şimdiden menü spor ağırlık vs. Paylaşacak mıyım
su an başlayabilirsin paylaşıma :halay:
menüler akşam 6 7 den sonra paylaşılıyo
:KK51:
kaç kilosn bu arada hedefin kacc

yeni liste cumartesi başlıyor. perşembe ve cuma günler dinlenme .sabah tartıldın mı net kilon ?

:KK70: :KK70:

katılsan bizde senin yazdıklarını okusak karşılıklı sohbet etsek günlük en az 5 msj kuralıdas var ve menü paylaşımı , menülere yorum yapma şartlarımız var

56 ne güzel bir kilo . ay onlar için yardımcı alcam muhtemelen yapamıyorum zaman yetmiyor
Al valla çalışıyon sen hangi ara yapcan ben çalışsam senede iki kez büyük temizliklerde bende alirdim ay benimde zayiflamam lazim 52 olmam lazimmmmmmm:KK51:

:KK60:

Anladım canım ama daha aktif olursan senin için daha iyi olur

Ay bende iki dilim tb ekmek aldım baktım kalın geldi incelttim ikisini de tost yaptım :sus:
ekmeklerin kalanını da akşam yemeyi düşünüyorum yarım dilim bişey kaldı :sus:

Yanına krep yapsam muzla dürsem çok olmaz demi :işsiz: kahvaltı tarzı istiyor canım :işsiz:

Ne var evde akşam yapabileceğin

Bincidi :KK51:

Aldım canım patateslere

Sen cezalı değilsin daha kuzum ama şeker orucunda tam buğday ekmek ve bulgur serbest pilav yasak

Allahım poncik spor listesine katılacakmış kızlar :skandal: :skandal: :skandal::KK70:
Senide Domateslere alalım canım hoşgeldin :KK66::KK68:
Aksam mi muzlu krep yicen o zaman ekmek yeme giz ikisi birden olmaz sadece krep yi
Kiyma çıkardım bende şişde kebap gibi yapiyim diyom yanina bulgur pilaviylan

Çok heyecanlı giriş yaptım herhalde
37 yaşındayım en küçüğü 6 aylık 3 oğlum var. Kilo almaya hamileliklerimde başladım. 56 kiloda başlayıp 98 kilo da ilk oğlumu
65 ile başlayıp yine 98 ile 2. Oğlumu
76 ile başlayıp 102 ile 3. Oğlumu dünyaya getirdim. En küçüğüm 6 aylık 2 numara ise 2,5 yaşında ikisini de emziriyorum. 6 aylık olan sadece anne sütü alıyor. Kimyagerim ve 12 yıldır ev hanımıyım ( büyük oğlumun yaşı kadar)
Şu an 87 kiloyum 60lı kilolarda olmalıyım zamanım hep evde geçtiğinden daha çok yiyorum tokluk duygumu yitirdim desteğe ve motivasyona ihtiyacım

Kızlar hayırlı olsun inşallah hepimiz için
Ben uzunca zamandır uzaklaştım biraz takımdan farkındayım bunun iş değişikliği yaptım nişanım oldu o arada gelenler gidenler oldu falan bu süreç bana hiç yaramadı
Bilenler bilir nişanımdan sonra kapandım ben ve ondan sonra hızla kilo almaya başladım vermek istiyorum ama bi an amann zaten kapalısın kilo versen nolcak ki gözükmüyo diyip yiyiveriyorum :KK43: tamı tamına 7 kg aldım ve daha 22 yaşına giricem vücuduma bakıyorum öyle çirkinleştim ki. :KK43:
son 2 haftadır falan pancarın yiyip kilo almama olaynı deniyorum iki ileri bi geri şeklinde ilerliyorum ama olmayacak bu anca koruma döneminde olur :KK70::KK70:
Geçen yıl yardımcılık yaptığım dönem bana iyi gelmişti inşallah şimdi de öyle olur aldığım kiloları veririm
Birbirimize destek olalım
@Favelayn @munter @UMEYYE orkide1453 orkide1453 @06Derya @tgb1907 @aaadddaaa @GamzeK17 @selcanmehmetcan @SchonerDuft SekerPancarii SekerPancarii
Ne alakasi var kapalisin kilon görünmüyo mu:tokat: ne kadar ince olursan zayif olursan tesetturlu kiyafetler de o kadar hatlarini belli etmeden zarif ve guzel durur:21: hemen sık kemerleri ver kilolarini bende vercem anca koruyom bende o yöntemle 4 kilo vermem lazım :KK51:

iyiyim kuzum kahve içtim şindi sen napıyosun :kahve: bu tuğce isinsu bana pek yaramadı sanırım bi alıyom bi veriyom ama olayı baya baya yanlış ta anlamış olabilirim çünküherşeyden yedim :KK53:
Bende ayni kuzum:D ama kilo almiyom eskisi gibi işin sirri cokda takinti haline getirmemek bence yedim kilo alcam aha diye dusunmemek lazim :KK51:

Aksam mi muzlu krep yicen o zaman ekmek yeme giz ikisi birden olmaz sadece krep yi
Kiyma çıkardım bende şişde kebap gibi yapiyim diyom yanina bulgur pilaviylan
Tamam canım ;)

Kıymayı iyice yoğur canım baharatla soğanla köfte gibi ve şişin etrafına sar ohhh missss
Tambugday lavaş yap bence sar sar ye :KK72:

kilo alıp vermek hepimizin derdi zaten :KK70: ama yaşam biçimin olursa hep fit kalıyorsun

o kadını sevemedim ilmine lafım yoq ama sabahlıkla resim atıyor ya gıcık oldum SekerPancarii SekerPancarii

off minikmiş en küçüğü
Ben o kadini pek arastirmadim aslinda yazisini okudum sadece bide konusma yapmis onu dinlediydim ama bende biraktim ses kaydini falan sadece kilo almıyorum demeye devam ediyom:KK53:

Tamam canım :KK66:

Kıymayı iyice yoğur canım baharatla soğanla köfte gibi ve şişin etrafına sar ohhh missss
Tambugday lavaş yap bence sar sar ye :KK72:
Lavasa gereh yoh giz ben onu löp löp yutarim:rolleyes: ay bugun kötü beslendim:cry:aksam telafi etmem lazim sacma sapan seyler yiyom

Ne alakasi var kapalisin kilon görünmüyo mu:tokat: ne kadar ince olursan zayif olursan tesetturlu kiyafetler de o kadar hatlarini belli etmeden zarif ve guzel durur:21: hemen sık kemerleri ver kilolarini bende vercem anca koruyom bende o yöntemle 4 kilo vermem lazım :KK51:
sıkıyorum bu gün itibariyle şimdi yemek yedim çok şiştim ya :ruh:

Bende ayni kuzum:KK70: ama kilo almiyom eskisi gibi işin sirri cokda takinti haline getirmemek bence yedim kilo alcam aha diye dusunmemek lazim :KK51:
aynen kaçamak olsa bila aha kilo geldi diye düşünmücem:KK53:

Back
X