- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #264.221
Ama yaKan ter icinde kaliyom ben 45 dk yapincaya hamileysem hic mi acimiyon bana
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama yaKan ter icinde kaliyom ben 45 dk yapincaya hamileysem hic mi acimiyon bana
![]()
bu işin önceliği yok sırası yok hepimize nasip olsun canısı
bence deöncelik yok hepinize birden![]()
sende canısıahahahahadüşünceli arkadaşım bitanesin
![]()
vergi dairesine gittim geldimnazar değirdiniz bak kimse kalmadı![]()
hoş geldin canısı bizimle konuşarak öğrenirsiinGrubunuza bende katılabilir miyim
176 boy 87 kilo
Daha önce forumda 1-2 mesajım var kullanmayı henüz çok iyi bilmediğimi söyleyebilirim
Bulgur pilavı yeme o zaman sadece etLavasa gereh yoh giz ben onu löp löp yutarimay bugun kötü beslendim
aksam telafi etmem lazim sacma sapan seyler yiyom
yaza kadar insallahhh87 kiloyum öncelikle 67 olmalıyım gerisi gelirse iyi olur tabi
sende dönersn haftaya tam olurbaya kalabalıklaştık hoş geldiniz arkadaşalr
oo hareket bereketbu işin önceliği yok sırası yok hepimize nasip olsun canısı
bence de
sende canısı
vergi dairesine gittim geldimyoruldum
hoş geldin canısı bizimle konuşarak öğrenirsiin![]()
Twist shape var bende de canim o da stepper aleti zaten sende mi onunla spor yapiyosunstepper ile twiat stepper ın farkı nedir kızlar bende twist and shape var o hangisine giricek
valla bazen kıyamıyorum paraya zor kazanıyoruz bende sene de 2 çağıryorum yardımcı arada bende siliyorum temiz kalsın diyeAl valla çalışıyon sen hangi ara yapcan ben çalışsam senede iki kez büyük temizliklerde bende alirdim ay benimde zayiflamam lazim 52 olmam lazimmmmmmm![]()
tam aradığın yerdesin takıl bize fit hatun ol canısıÇok heyecanlı giriş yaptım herhalde
37 yaşındayım en küçüğü 6 aylık 3 oğlum var. Kilo almaya hamileliklerimde başladım. 56 kiloda başlayıp 98 kilo da ilk oğlumu
65 ile başlayıp yine 98 ile 2. Oğlumu
76 ile başlayıp 102 ile 3. Oğlumu dünyaya getirdim. En küçüğüm 6 aylık 2 numara ise 2,5 yaşında ikisini de emziriyorum. 6 aylık olan sadece anne sütü alıyor. Kimyagerim ve 12 yıldır ev hanımıyım ( büyük oğlumun yaşı kadar)
Şu an 87 kiloyum 60lı kilolarda olmalıyım zamanım hep evde geçtiğinden daha çok yiyorum tokluk duygumu yitirdim desteğe ve motivasyona ihtiyacım
görseydin soğurdun valla gıcık şey dekolte dekolte dolanyorBen o kadini pek arastirmadim aslinda yazisini okudum sadece bide konusma yapmis onu dinlediydim ama bende biraktim ses kaydini falan sadece kilo almıyorum demeye devam ediyom![]()
yoruldum ama yayaza kadar insallahhhtabi eğer buzdolabından arılabilirsen
sende dönersn haftaya tam olur
oo hareket bereket![]()
Gormesem inanacam cirkin hissettigine beni sinirlendirmebende çok dar giyinmemeye çalışıyorum canım ama şuan nişanlıyım malum evlilik arefesi her istediğimi beğendiğimi alamıyorum malesef kapanalı da 5,5 ay kadar oldu eşarbımı şalımı da tam yapamıyorum kendimi çok çirkin hissediyorum her istedğimi da alıp giyemediğimden sanırım yani tabiki güzellik için kapanmadık öyle çok süs püs meraklısı bi insanda değilim asla da olmadım açıkken de dikkat ederdim giyimime ama ne bileyim kendimi iyi hissedemiyorum çok beceremedğiimden ve istediğimi giyemediğimden sanırım
tamam kaptanım
benim nişanlımda van da ama hakkariye daha yakın
aksine bana hep kapanınca daha küçük gösterdiğimi söylüyor hep cevremdekiler sana resmimi atarım acık kapalı canım
aslında benim birazda nisanlım yüzünden böyle oldu ben 1 kg alsam aldım yine falan diye triplere giriyorum bana ben seni her halinle seviyorum diye diye bu hallere soktu beni![]()
Ben zayif hamile kaldiydimdi ama bi haata yapip 24 kilo almayi basardimdibu sefer zayıf hamile olursam ohhh cillop![]()
kizlar yeni görevleriniz hayirli ugrulu olsunnn sorunlarin cözülmesine cook am acok mutlu oldumm
kaptinn
SekerPancarii
SchonerDuft
Hee hadi başlıyak bende yarin başlıyom temem mi ben seker ışınsusıkıyorum bu gün itibariyle şimdi yemek yedim çok şiştim ya
aynen kaçamak olsa bila aha kilo geldi diye düşünmücem![]()
Temem kabul ama Cumartesi yapcam temem mi yarin gocam evdeAma yaşeker orucu artı 45 dk twist shape o zaman
Bugun sonBulgur pilavı yeme o zaman sadece et
Ay dogru diyon ama her zaman almiyon yardimciyi zaten senede 1 2 kez de dip kose yapsin iyi olurvalla bazen kıyamıyorum paraya zor kazanıyoruz bende sene de 2 çağıryorum yardımcı arada bende siliyorum temiz kalsın diye
tam aradığın yerdesin takıl bize fit hatun ol canısı
görseydin soğurdun valla gıcık şey dekolte dekolte dolanyor
yoruldum ama ya
cikan sonucu yize boluyor muyim yoksa yuzle carpiyor muyum:)geçen haftaki kilondan bu haftaki kilonu cıkartıyosun cıkan sonucu 100e bölüp geçen haftaki kilona bölüyosun bu kadar basitttt
sene bi istersen geçen haftaki kilon 61 olsun bu haftaki kilon 60 yap bakim hesabı
dimi her iki hali çok çirkinAy dogru diyon ama her zaman almiyon yardimciyi zaten senede 1 2 kez de dip kose yapsin iyi olurben bugun kırkladim evi dip kose temizledim
Ay bide kadinin onceki sonraki resimlerini gordum kiloluyken daha seksiymisti kadin çökmüş zayiflayinca![]()
Dusunce gucuyle hissedip basiyomus burayidimi her iki hali çok çirkin![]()
ay carpıyosun cok pardoncikan sonucu yize boluyor muyim yoksa yuzle carpiyor muyum:)
o zaman susalım biz basar masarDusunce gucuyle hissedip basiyomus burayikim cirkin diye
![]()
Aynen canım bende de ondan var bide yürüyüş var akşamları onlardan yapıcam biraz inşAllahTwist shape var bende de canim o da stepper aleti zaten sende mi onunla spor yapiyosun![]()