- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #264.321
Kizlar resim nasil yuklenir bu siteye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun canım sevdim menüyü dolu doluArkadaşlar sukur bugun de bitti
Sabah1 bardak sut
6 cevis bi parça peynir 5zeytin yesillij 2 yumurta
Aksam
1 kase kuru fasulye
Brokoli ve yoğurt
2 kasik ıspanak
Salata
Biraz da badem yedim
sevinirim doğru yapıyorsam böyle devam edeyim .bulgur bana iyi geliyor ama wc içinCnm resim yükleyebilsem bi deneyeyim
Cnm inan bu hafta hic kabizlik yasamadim benafiyet olsun canım sevdim menüyü dolu dolu
sevinirim doğru yapıyorsam böyle devam edeyim .bulgur bana iyi geliyor ama wc için
Valla bravooo ben makesef bunu uygulayama seni takdir ettim gozum ustunde :))) 21 gun sonra sabirsizlikla bekliyorumEki Görüntüle 2114779 kizlar bu sekilde yapiyorum
Aksam acikmaz misin canim gerci cuma diye sanirimsabah
1 bardak sıkma portakal suyu evde sıktım
2 yk menemen yumurtsız
40 45 gr kadar süzme beyaz peynir
ara
1 kupa sütlü kahve Türk
1 avuç kadar kavrulmuş tuzsuz çekirdek
öğlen
1 tabak mercimek çorba
3 yk kabak yemeği soğanla kavrulmuş
ara
1 portakal
yarım kivi
akşam
1 tarçınlı bardak süt + 1 elma
Cok güzel menuSabah
1dilim peynir
2haslanmis yumurta
2adet kuru kayisi
2bardak sekersiz cay
Ara ogun
Turk kahvesi
Ölen
3kasik barbunya
1kabak dolmasi
Yarim kase yogurt
Araogun
Yarim elma
Aksam
Haslanmis tavuk(biraz fazla kacirdim galiba)
1kase salata
Iki bardak yesil cay
1saat tempolu yuruyus..(7km)
Aksam baska bisey yemiycem.
Benim diyetisyenim uyandıktan sonra gec kahvalti yapma demisti hem aclik krizi gelmemesi icin hem de metobolizma calissin diyeSabah 6:30 bi yk bal yemezdim sekerim dustuki heral elim ayagim titredi
10:00 da kuru erik su
11:30 da 2 dilim ekmek iki haşlanmış yumurta peynr zeytin sekersiz kuşburnu cay (ev yapimi)
14:30 da 4 yk kisir
17:30 da etli bamya yemegi salata kefir sekersiz kasiyi erikli hosaf
2,5 lt su olur
21:00 gibi iki ceviz yerim bol su
(Daha erken saatlere uyacagim)
Senin menude güzel aksam bi kase çorba icseydin salata yeseydin bari kuzu sen doydunsa iyisabah
2 yk menemen yumurtsız
ara
1 kupa sütlü kahve Türk
öğlen
1 tabak mercimek çorba
ara
1 portakal
yarım kivi
akşam
Evet canim banada dedi halsizlikten kalkamadim ondan böyle oldu bir aydi kan ilaci kullaniyordun seker hapla birlikte agir geldi bugun kan ilacini biraktim daha iyiyim sanki ybundan sonra saatlere ins dikkat edeceğimBenim diyetisyenim uyandıktan sonra gec kahvalti yapma demisti hem aclik krizi gelmemesi icin hem de metobolizma calissin diye
Msj yazma bolumunde dosya yukle diyor ordan tiklayip sonra fotonu sec (tam resim ,küçük resim) tam resme tikladim ,cevaplaya tikla daha acik yazdim galiba :))Kizlar resim nasil yuklenir bu siteye
canm meyve agirlikli olmus ikindide meyveyle yogurt veya ceviz badem kombinlersen hem tok tutar hem yag yakarsabah
2 yk menemen yumurtsız
ara
1 kupa sütlü kahve Türk
öğlen
1 tabak mercimek çorba
ara
1 portakal
yarım kivi
akşam
onu bana sor nefrer esiyorum sadece yemek yuzunden diyet yapmk istemiyorum oglene ayri aksama ayriBide yemek yapmaktan nefret eder oldum ama mecburr evdekiler icin ..bidaha sabah pisirecem ogle yemek icin puff sevmimm
kahvaltin biraz gece kalmis sanki cnm metonun calismasi acisimdan sabah ve aksamini sevdim:)Sabah 6:30 bi yk bal yemezdim sekerim dustuki heral elim ayagim titredi
10:00 da kuru erik su
11:30 da 2 dilim ekmek iki haşlanmış yumurta peynr zeytin sekersiz kuşburnu cay (ev yapimi)
14:30 da 4 yk kisir
17:30 da etli bamya yemegi salata kefir sekersiz kasiyi erikli hosaf
2,5 lt su olur
21:00 gibi iki ceviz yerim bol su
(Daha erken saatlere uyacagim)
Cnm sen birsey yememissin hep boyle mi gidoyor yoksa sasirtma icin mi metoyu ama saglikli besinler tebriklerSabah
2 yumurta
Peynir
Zeytin
2_3lokma ekmek
Yeşillik bol
Ara
Yeşil çay
1 havuç
Akşam
Dolu bir kase tarhana
1 kase nohut
Bol salata
Çay
Azcık dinlen kalk sonraKizlar yaa ben eve geldim yattim spor yapicak hic mi hic halim kalmadi yürüyerek geldim sadece