Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hissedince yine sporu birakmistim simdi de biraktim sadece kizimi okula gotururken yuruyom bugunde kizima ayakkabi bakicaz ondan çarşıya gidicem yavas yavas yururum zaten kizimla aman sende yorma kendini insallah hayirli haberle gelirsin:KK200:
Ay gadi insallah gelir bi bebis daha kizzz

Luluuu94 Luluuu94 canim 20 dk cardio zımba die video var onu yaptim 20 puan oldugunu dusunuyirum cok terledim
30 dk abs tiplam 1000 hareket puam bilmiyorum
1 dk plank puan bilmiyorum
Yürüyüş de dusunuyorum yaparsam yazicam simdilik bu kadar

Hindistan cevizi yagi da kiyirligi veriyomus ben denicem eger olursa söylerim:sus: o kopek ay :KK70:
haber bekliyorum kuzum:KK74:
kopek miydi o:KK57::KK70:

Buzdolabının kapağını açıp almış. :110:
afacannn :emir_bebek::KK200:sevimli yaramaz ya:KK200:
Luluuu94 Luluuu94 beni cok pis gaza getirdim ve ip atlama fikri harika simdiye kadar 800 yaptim ama islerimi halledeyim.devam edip sna yetismeyi planliyorum:)
op harikasin cnm :nazar:

munter munter canm hasta misin yoksa yorgun musun
yorgunum canim misafirler bebegim ev isleri pertim :ruh:
Kizlar ben dunden bugune 500 gram vermisim:halay::halay:
vuhuuu:sampiyon:
kızlar doktora gittim gebelik testi verdim muayne oldum kist yok sonucu umarım bugün alabilirim
ayy canimmmmm hadi ins bebis geliyorsur. Rabbim hayirlisini vetsin haber ver cpk merak ediyorimm :KK19:
Luluuu94 Luluuu94 kiz ben spor listesinden çıksam mi ya goguslerim cok sis kasiklarim batik sancilar var kokulara hassaslastim tiksiniyom cok yorgun hissediyom belki hamileyimdir diye spor ya yapamiyom sadece kizimi okula gotururken yürüyom
Eger regl olursam ağırlık calismaya devam etcem
bebek geliyoooo:emir_bebek:

hadi kizlar ikinizinde bebeisi gelsin ins :emir_bebek:

haber bekliyorum kuzum:KK74:
kopek miydi o:KK57::KK70:

afacannn :emir_bebek::KK200:sevimli yaramaz ya:KK200:

op harikasin cnm :nazar:

yorgunum canim misafirler bebegim ev isleri pertim :ruh:

vuhuuu:sampiyon:

ayy canimmmmm hadi ins bebis geliyorsur. Rabbim hayirlisini vetsin haber ver cpk merak ediyorimm :KK19:

bebek geliyoooo:emir_bebek:

hadi kizlar ikinizinde bebeisi gelsin ins :emir_bebek:
Yine SchonerDuft SchonerDuft la beraber hamis olcaz insallah:anne:

Favori recelim visne ona taktm bu ara :KK70:
Ama is yerinde malesef ne bulursm o
Bu arada bugn tartildm 61.4 ciktm ogle yemegini yemistm yani 62 dgilim ben daha azim :KK70:
Bende dün dondurma yedim bugune 1 kilo vermisim:KK70:sok gecirdim :KK70: hmm 3 kilo mu aldin yani almamaliydin ilk 3 ay:tokat: ama napah hamilesin sen yicen bu aylar bida gelmez:KK70:

Back
X