- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #265.821
Yaa inşallah düzelir canım.Kızlar tlfnumu suya düşürdümçalışmıyor afff yaaa
Yarın baktırcaz inşallah düzelir
Eşimin tlf yazıyorum düzelmezse gelemem ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa inşallah düzelir canım.Kızlar tlfnumu suya düşürdümçalışmıyor afff yaaa
oğlumun doğum günü pastasını yemedimKızlar bugün annemin doğum günü çok ısrar edecekler napıyım![]()
Acaba cok mu ip atliyosun ki sisirmis olmasin kuzumBen neden artıyım![]()
Bence yeni hamilelere misafir gelmemeliinşallahhh
kaldı 6.5 ay
sarmaları eşimlen sarcazyarın da süpürge yaptırırım ona ertesi günde cagırırım cıksın aradan
cok sevdiğin bişeyi ye mesela![]()
ipimde yok ya hiç denemedim alçak değil ama avizelere değer gibime geliyo bide korkuyorum ya bizim alt komşu sorunlu biraz hemen vuruyo alttan ki biz bide 3 kişiyiz yani koca gün yokuz çocuk yok bişey yok
geçen gün annem benim gömleğimi düşürmüş onun balkonuna kapıya gidiyoruz istemeye içerde sesi geliyo açmıyo kapıyı gömleği de dışarı atmış üst komşu bulup getirdidün daha atlıcaktımda korktum gelir kapıya diye sorunlu
evet işte fenalığındanGomlegini assa mi atmis ay ne var verse
sakın ama skın dısarda yemiyosunnEksi ama kendimi iyi hissetmiyorum akşam alışverişe gideceğim ara öğün için tok tutan birseyler almak istiyorum kurumeyve kiruyemis gbj. Krizlerim oluyor açlık yada tatlı gbi![]()
sordum paylaşım alanında bakalm cvp gelir58,6 ydım 64,5 e kadar çıktım şuan 63,5 olarak düşün cuma günkü kilom %5ten fazlayımm
yaaaKızlar tlfnumu suya düşürdümçalışmıyor afff yaaa
yemiceksinKızlar bugün annemin doğum günü çok ısrar edecekler napıyım![]()
bencede hamileleer misafirliğe cagırılmalı yedirilip içirilip evine gönderilmeliBence yeni hamilelere misafir gelmemeline geregi var yoruyonuz hamisleri
![]()
poncik listeye giremiyor selcan da baktım ayrılış kilosundan yüzde 5 fazla olması gerekiyordu ikisi de verebilcek kiloda olduklarından giremiyorlarkarar defterini okusana bi seninle ilgili bi madde vardı tam dogru mu anlamışız ona göre alaym![]()
tamammmsakın ama skın dısarda yemiyosunn
sordum paylaşım alanında bakalm cvp gelir
yaaadikkat et kendine bebegim
yemiceksinyenmez öle şiiğleee
bencede hamileleer misafirliğe cagırılmalı yedirilip içirilip evine gönderilmeli![]()
bende tam tersini anladim canim poncikin Aldigi kilo yüzde besi gecmis ondan girebilir diye düsündümponcik listeye giremiyor selcan da baktım ayrılış kilosundan yüzde 5 fazla olması gerekiyordu ikisi de verebilcek kiloda olduklarından giremiyorlar
tekrar hesaplayım birazdanbende tam tersini anladim canim poncikin Aldigi kilo yüzde besi gecmis ondan girebilir diye düsündüm
sordum poncik girebiliyoms kızlar selcan dan emin olamiyorum cok fazla ugrayamadıgı içinponcik listeye giremiyor selcan da baktım ayrılış kilosundan yüzde 5 fazla olması gerekiyordu ikisi de verebilcek kiloda olduklarından giremiyorlar
evet selcan çok uğramıyor bildirim yapmazsa onun için kötü olcaksordum poncik girebiliyoms kızlar selcan dan emin olamiyorum cok fazla ugrayamadıgı için
işte o yüzden bklesin bu sekilde de disiplin sağlayabilir ama bilmiyorm işteevet selcan çok uğramıyor bildirim yapmazsa onun için kötü olcak
verdiğim kilo listeyi etkilicek dimi ona göre şaapcam daponcikbirgelincik tamamdr bebegim cuma listedesin
valla bence bu hafta cok zorlama % 5 ten asagı düşersen almazlar listeyeverdiğim kilo listeyi etkilicek dimi ona göre şaapcam da![]()
düşemem merak etme o kadarvalla bence bu hafta cok zorlama % 5 ten asagı düşersen almazlar listeye![]()