Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canimcim burdaki emziren anne menulerine bakablirsin bugun sanki olmamis menu sabah kofte zeytin arada gozleme biraz daha duzenli ve besleyici olursa coookk guzel.olur insallah

cok guzel cok sevndim aksam icin tarcinli sut oneriyorum ben eger tuzlu istiyorsan bir kucuk kahve fincani leblebi oneririm
Her gun 2 yumurta yiyorum ben normalde sabahlari ama cok sıkıldım e biraz proteinde almam gerekiyo kofte yaptim o yuzden kendime arada birde yapmayi dusunuyorum acikcasi

Kızlar çabuk çabuk okudum geçmişi sağolun geçmiş olsun dileklerinize :21: düzelmezse yeni tlf alcaz mecbur ailemle tek bağım tlf malesef :(

Ne önerirsiniz uygun bi tlfn olarak :işsiz:

Bu arada spor puanlarınızı not alın kendinize pazartesi salı şu diye şimdi ekleyemicem acele ediyor eşim

munter munter canım egzersiz puanını yükselttim

2000 ip daha atladım bu arada A aaadddaaa :KK8:

Hepinizi çok seviyorum görüşürüz kendinize iyi bakın :KK36:

Kızlar çabuk çabuk okudum geçmişi sağolun geçmiş olsun dileklerinize :21: düzelmezse yeni tlf alcaz mecbur ailemle tek bağım tlf malesef :KK43:

Bu arada spor puanlarınızı not alın kendinize pazartesi salı şu diye şimdi ekleyemicem acele ediyor eşim

Ne oldu ki canım :( .

Kızlar çabuk çabuk okudum geçmişi sağolun geçmiş olsun dileklerinize :21: düzelmezse yeni tlf alcaz mecbur ailemle tek bağım tlf malesef :KK43:

tamam.cnimcim.kendimiz bakariz. Benim eller de armut toplamayacak bugun ayyy oldum.ben okulda da evde de:(( bizde seni cok sevioruz

Is çok yoğundu doymadım ama açlık ta hissetmedim :KK70: şu an çok yedim diyorum zaten ama ananas yicem canım çekiyordu @tgb1907 nin menüsünde göre göre
iyi o zmn cnm.
valla bende aserir gibi ananas istiyorum yarin disariya cikabilirsem alacagimnhep bi @tgb1907 nin yuzunden:KK53:

Menüm
08:15 limonlu su

11:30 2 dolu tatlı kaşığı yulaf 80 ml süt

13:30 1 yumurtadan omlet yarım dilim simsiyah Çavdarlı tam buğday ekmeği

2 cherry domates

15:00 sade kahve türk

16:30 1 elma tarçın su (smothi)

2-3 ceviz

17:30 çay

Çay

Çay

19:15

1 tabak zeytinyağlı kabak(dopdolu bi tabak)

Yarım dilim simsiyah Çavdarlı tam buğday ekmeği

1 orta kase yoğurt

19:45 tarçınlı karanfilli yeşil çay
Şu ana kadar ambalajlı ürün şeker ve ürünü yok
canim menun gayet guzel tebrik ederim. Ancak aksam yemegini cok gec yiyorsun ona bir care bulmalisin erken yiyip o saatlerde yogurt veya sut yersin bir dene derim kuzum.
munter munter bugun o antep fistikli yemyesil kiyir kurabiyeleri hala nasil buzluga attim blmiyorum enfes otesiydi kurabiyeden bazgcemek zor cidden:)
ahh ahh ben bayiliyorum kurabiyeye paketli gidalara hamur islerine ama iste bu kilo olayi insani canindan bezdiriyor:KK14::KK14: hep hayalimdir yiyip yiyip kilo alamamak :ruh:

Ah canim ins tamir olur yeni tel olarak uygun bir sey ariyorsan samsung j7 ler falan var onlari inceleyebilirsin.

egzersizi yukselttin mi vallahi cok sevindim :KK9::KK9::KK74:

Bizde seni cok seviyoruz canim ozletmeden geliver:rolleyes:

Kizlar iyi aksamlar hepinize
Menum:
Sabah yarim dilim kek ve 1 bardak cay
Oglen domates
salatalik
peynir
Zeytin
1 dilim tb ekmegi
Ara. bir muz
2 elmali kurabiye
Aksam;1 dilim tb ekmegi
3 catal kiymali yumurtanin kiymasi. bir yumurta sarisi
3 ltden fazla su

Kizlar iyi aksamlar hepinize
Menum:
Sabah yarim dilim kek ve 1 bardak cay
Oglen domates
salatalik
peynir
Zeytin
1 dilim tb ekmegi
Ara. bir muz
2 elmali kurabiye
Aksam;1 dilim tb ekmegi
3 catal kiymali yumurtanin kiymasi. bir yumurta sarisi
3 ltden fazla su
ooo kekler kurabiyeler havada ucusmusss:KK8::KK8:ss

kuzum egzersizin puanini da diyeydin iyiydiii:KK48::KK19:

Back
X