- Konu Sahibi Pinarbartu
- #265.921

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece anne sutu alan bebeklerde kilo alimini cok sıkinti yapmiyo hekimler canim olmaz insallah bende anneme keske beni az yedirseydin demiyor degilimMaşallah yavrucuğa
Diyet yapılmaz ama dikkat etmek gerekiyor mesela ben bildiğin obur oldum
Her gun 2 yumurta yiyorum ben normalde sabahlari ama cok sıkıldım e biraz proteinde almam gerekiyo kofte yaptim o yuzden kendime arada birde yapmayi dusunuyorum acikcasicanimcim burdaki emziren anne menulerine bakablirsin bugun sanki olmamis menu sabah kofte zeytin arada gozleme biraz daha duzenli ve besleyici olursa coookk guzel.olur insallah
cok guzel cok sevndim aksam icin tarcinli sut oneriyorum ben eger tuzlu istiyorsan bir kucuk kahve fincani leblebi oneririm
Bu tanımamış halin mi canım tanırsan birde düşünemiyorumSchonerDuft insallah cnm inan vucudumu taniyana kadar ne hatalar yaptim bir bilsen hala daha tanimaya calisiyorum resmen:)
Insallah daha iyi olacagiz hepbirlikte:)Bu tanımamış halin mi canım tanırsan birde düşünemiyorum
Cok guzel cnm afiuet olsunSabah
2adet yumurta
Marul domates
2adet ceviz
1adet incir
Ara
100gram findik
Oglen
2parca Tavuk gogsu
Haslanmis Brokoli uzerine yogurt
Aksamla ogle menusu ayni
100 gr fındık mı yedin 10 gr olacaktı dimiSabah
2adet yumurta
Marul domates
2adet ceviz
1adet incir
Ara
100gram findik
Oglen
2parca Tavuk gogsu
Haslanmis Brokoli uzerine yogurt
Aksamla ogle menusu ayni
Ne oldu ki canımKızlar çabuk çabuk okudum geçmişi sağolun geçmiş olsun dileklerinizedüzelmezse yeni tlf alcaz mecbur ailemle tek bağım tlf malesef
Ne önerirsiniz uygun bi tlfn olarak
Bu arada spor puanlarınızı not alın kendinize pazartesi salı şu diye şimdi ekleyemicem acele ediyor eşim
munter canım egzersiz puanını yükselttim
2000 ip daha atladım bu arada A aaadddaaa
Hepinizi çok seviyorum görüşürüz kendinize iyi bakın![]()
Istemek önemli canım 1.ci sayfayı oku kurallara uyarım dersen kendini tanıtarak başlaBen nasil diyet basliycam
tamam.cnimcim.kendimiz bakariz. Benim eller de armut toplamayacak bugun ayyy oldum.ben okulda da evde deKızlar çabuk çabuk okudum geçmişi sağolun geçmiş olsun dileklerinizedüzelmezse yeni tlf alcaz mecbur ailemle tek bağım tlf malesef
Bu arada spor puanlarınızı not alın kendinize pazartesi salı şu diye şimdi ekleyemicem acele ediyor eşim
iyi o zmn cnm.Is çok yoğundu doymadım ama açlık ta hissetmedimşu an çok yedim diyorum zaten ama ananas yicem canım çekiyordu @tgb1907 nin menüsünde göre göre
canim menun gayet guzel tebrik ederim. Ancak aksam yemegini cok gec yiyorsun ona bir care bulmalisin erken yiyip o saatlerde yogurt veya sut yersin bir dene derim kuzum.Menüm
08:15 limonlu su
11:30 2 dolu tatlı kaşığı yulaf 80 ml süt
13:30 1 yumurtadan omlet yarım dilim simsiyah Çavdarlı tam buğday ekmeği
2 cherry domates
15:00 sade kahve türk
16:30 1 elma tarçın su (smothi)
2-3 ceviz
17:30 çay
Çay
Çay
19:15
1 tabak zeytinyağlı kabak(dopdolu bi tabak)
Yarım dilim simsiyah Çavdarlı tam buğday ekmeği
1 orta kase yoğurt
19:45 tarçınlı karanfilli yeşil çay
Şu ana kadar ambalajlı ürün şeker ve ürünü yok
ahh ahh ben bayiliyorum kurabiyeye paketli gidalara hamur islerine ama iste bu kilo olayi insani canindan bezdiriyormunter bugun o antep fistikli yemyesil kiyir kurabiyeleri hala nasil buzluga attim blmiyorum enfes otesiydi kurabiyeden bazgcemek zor cidden:)
Ah canim ins tamir olur yeni tel olarak uygun bir sey ariyorsan samsung j7 ler falan var onlari inceleyebilirsin.Kızlar çabuk çabuk okudum geçmişi sağolun geçmiş olsun dileklerinizedüzelmezse yeni tlf alcaz mecbur ailemle tek bağım tlf malesef
ooo kekler kurabiyeler havada ucusmusssKizlar iyi aksamlar hepinize
Menum:
Sabah yarim dilim kek ve 1 bardak cay
Oglen domates
salatalik
peynir
Zeytin
1 dilim tb ekmegi
Ara. bir muz
2 elmali kurabiye
Aksam;1 dilim tb ekmegi
3 catal kiymali yumurtanin kiymasi. bir yumurta sarisi
3 ltden fazla su
kuzum egzersizin puanini da diyeydin iyiydiiiKızlar çabuk çabuk okudum geçmişi sağolun geçmiş olsun dileklerinizedüzelmezse yeni tlf alcaz mecbur ailemle tek bağım tlf malesef