Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçmiş olsun . Krem sürün nemlendirici normal krem en azından morlugunu alır takip edin birsey olmaz inşallah sert mi vurdu
Düşerken yanında değildim cadı durmuyor sürekli tepelerde geziyor. En sonunda canını acıttı. Morluk şişlik yok canım. Başını gösterdi durdu. Off kazasız belasız büyüseydi kuzum çok hareketli durduramıyorum.

Kızlar sır birey soracağım
afedersinz göğüslerim çok ağrıyor adet günüme 6_7gun kaldı acaba bundanmidir yoksa ip atlamak için çok zorladım bugün acaba onun etkisi varmi bu arada büyük göğüslü degilm normal hatta daha küçük diyebilrm size sormak istedim kusura bakmayın özel olduysa

afedersinz göğüslerim çok ağrıyor adet günüme 6_7gun kaldı acaba bundanmidir yoksa ip atlamak için çok zorladım bugün acaba onun etkisi varmi bu arada büyük göğüslü degilm normal hatta daha küçük diyebilrm size sormak istedim kusura bakmayın özel olduysa
İple ilgisi olduğunu sanmıyorum . Adet ağrısı bence

Düşerken yanında değildim cadı durmuyor sürekli tepelerde geziyor. En sonunda canını acıttı. Morluk şişlik yok canım. Başını gösterdi durdu. Off kazasız belasız büyüseydi kuzum çok hareketli durduramıyorum.
Amin inşallah canm bende çok badire atlattim büyük oğlum 6 yaşında geçen sene parkta salıncak çarptı bir anda toz duman oldu etraf mahvoldum o an Rabbim kimseye yaşatmasın çok zordu küçük 3 yaşında evde oynarken koltuktan düştü kolu kırıldı hemde dirsekten çok şükür atlattik çocuk bakmak çok zor Rabbim koruyor onları üzerilerine titredikce sanrim daha fazla kaza oluyor

Amin inşallah canm bende çok badire atlattim büyük oğlum 6 yaşında geçen sene parkta salıncak çarptı bir anda toz duman oldu etraf mahvoldum o an Rabbim kimseye yaşatmasın çok zordu küçük 3 yaşında evde oynarken koltuktan düştü kolu kırıldı hemde dirsekten çok şükür atlattik çocuk bakmak çok zor Rabbim koruyor onları üzerilerine titredikce sanrim daha fazla kaza oluyor
Allah korumuş yavrularını. Rabbim kaza, bela, hastalık, dert vermesin. Rabbim sağlık versin bize ve ailemize ve de tüm sevdiklerimize.

Cok guzel sordun simdi onu canim ya:eek:Engel olamadim kendime:KK16:
cok mu guzeldi:KK72:
engel olmaliydinn :tokat::tokat:
Menum
Sabah 1 haş. Yumurta -zeytin -peynir - 1 dilim liğht ekmek
Ara : pul biberli yoğurt
Öğlen : brokoli salatası 1 light ekmek
Ara : 1 muz
Akşam : mercimek corbası - 5 fırında köfte - yoğurt - 1 liğht ekmek
Ara : tarcınlı karanfilli çay
aksamki ekmegi yemeseydin daha iyi olurdu mercimek yemissin ondan diyorum. menu guzel cnm

Kızlar bir garip sporlarınızı yazın biyere dedi. Sizdede kayıtlı dursun hangi gün ne kadar yaptığınız.

Ben yapmadım sağolsun arkadaşım getirmiş hiç denemedim fırında. Ama gayet hafifti
afiyet olsun cnm ben daha once denedmde pek bir seye benzemedi ondn sordum:KK19:

Teşekkür ederim deneyecegm bunu.
rica ederim cnm. bal kabagi seviyorsan bunuda seversin.

Geç oldu benim cadı kız koltuktan düşüp başını parkeye çarpmış. Ağladı baya bişey olmaz inşallah.
uf cnm ya gecmis olsun kafa ustu dustuyse tehlikeli cnm bi dr getirseniz
eger atlarken sutyenin sıki degildise ipten agirir. Regl oncesi oldugu icin daha fazls agirmistr.

ay cok gecmis olsun. Rabbim evlatlarimizi korusun. parklarda salincak vurma kazasi cok oluyor:cry:

Allah korusun hepimizin yavrularını
Geçmiş olsun canım

İyi akşamlar kızlar bende aranıza katılabilirmiyim 30 yaşındayım 82 kg 165 boyum iki kızım var azimliyim ve kararlıyım bu sefer inş olacak
Patron yok sabah gelir bizde sana hoşgeldin deriz istediğin kiloya bir an önce inebilmeni dilerim

Back
X