Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Minik minik 5 taneden bahsediyon heralde dimi:ruh: ay cikolata oyle bisey ki yedikce bagimlilik yapiyo azaltarak bitir bence de at hayatindan:KK51:

Tamamdir bukis cuma goruşecuhh:rapci:
evet canim minik minik cikolataciklar... aynen ya üfff cok güzel amaaaaa

tamam kiz görüsek tabiki incecik olimda:) zaten cumartesi nikah var ne giycim bilmiom bide kilolarla ugrasmi´m

marul havuç turp :KK70::KK70:

patates koymuşlar yaa yanına 5 tanecik yedim :KK43:
turp yenmez mi ya
evet cnm iki tame minicik kare yedimm birde canganin ucundn yidimmm :ıslık: 100 gr fazla ciktim ya:KK34:

sag ol cnm bende kendime inanamadim:halay:

aksam 8 cok gec cmmm ondandir:eğlence:

harikasin cnm :nazar:

menun cok iyu cnm afiyet plsun yemegi gec yedigin icin bence arti ciktin:bicak:

evet cnm bence kpsu bandindan daha eglenceli soyle kac kalori yaktigini gosteren bir sey alirsan cok iyi yapiyor insan. Ben hamilelik öncesi naya yapiyordum hamileyken kaldirdim simdi evde yer yok kuramadim daha :110::bicak: Ben cok memnundum :KK49:

Incele tabi ki cnm bazen bemim bilmediğimi sen seninkimi bem bilirim . Birbirimize tavsiyelerikiz olunca daha guzep olur. :KK50:

:nazar::nazar:supersin cnm:nazar:
hemen amanas almaliyim :KK53:

sorma kac dk spor yapmisim dilim damagim kurumus puan cok az :KK14:

cok guzel cnmm

ben 200 yapmistim bir kez oluyordum. Kiloma bgliyordum atlayamamayi ama sende atlayamiyorsan bizde var demek bir hantalliko_O
1000 ip nedir yaa 1000:oha:

iyi canim yavruslarimizin tirnagi bile kirilmasa keskrr:KK51:

bende de var oo mumkum degil giremem midem bulanir:kusmuk:

seni 65 ile mezun etmemismiydik :oha: ne ara 69 oldun benden daha cok kilon o_O hemen vermelisin:tokat:

ya bende cikolatayi cok severim bayilirim ama senin gibi yesem 500 kilo olurum ben kiyindan kosesinden yiyorum hala siskoyum :KK53:
çikolataları gömmüşsün tabi ki 100 gram artı olursun..

diyetteyim diye belirtseydin keşke ben bu 1 aydır gideceğim her yere sadece çaya geliyoruz bişey hazırlama lütfen diyorum (gerçi eşim hiç memnun değil senin yüzüne bende yiyemiyorum diyo ama napıyım :KK70:) yine de yapan olursa bile ısrar olmuyor oh mis
evet cnm sagolsun soylemesem bile cok sadeydi bana takma sakin vericeksin bana inan dedi sakin takma dedi

gerçekten istiyorsan olur. Bir haftada 4 buçuk kg veren biri var yarışta. Ama gece gündüz spor yapmış haberin olsun
Ben cok spor yapinca vucudum skilasiyor ama odem de yapiyor sanki bir de her spor iyi gelmiyor sanirim suanda onu denemedeyim
Kizlar anca gecmisi okudun ve geldim:)
ben pazar tartida 69,6 görmüstüm ve tabi soook gecirdim:)
hemen dikati ele aldimki kilo yapmismasin ve regl olacagim icin ödemde vardi diye tahmin ediyorum...
Busabah tartida 68,5 i gördüm ve regl de oldum yani hedefim yarin 67 lere düsmek tekrardan:)

ama size biseyl söylimmi son bikac haftadir yedigim cikolatalarin tatlilarin haddi hesabi yoktu evet cok yanlis ama yaptim salak gibi... neyseki icime yine bir direnme istegi geldiki hemen önünü kestim
Bide o dün anlatigim su limon maydonoz karisimi cok ise yariyo aksam bi bardak ictim fena bi sekilde wcye ciktim daha yatmadan ve Sabah kalktigimda tekrar ciktim... Sabah ise gitmedende tekrar bi bardak ictim.... böyle hafta sonuna Kadar yaparim diye düsünüyorum zaten 5 günden fazla yapmamak lazimmis
ayy cnm bn sanki pasta borek yerken daha xok veriyordum suan takimca durdu sanki

kilo çok çabuk alınıyo kızlar 2.5 ay önce 65 tim onun için çok dikkat edelim sakın verdik diye bırakmayalım yoksa benim gibi bi anda 80 e dayanırsınız
hadi yaaa 2.5 aysa mi aldin cnimcim

evet cnm sagolsun soylemesem bile cok sadeydi bana takma sakin vericeksin bana inan dedi sakin takma dedi

Ben cok spor yapinca vucudum skilasiyor ama odem de yapiyor sanki bir de her spor iyi gelmiyor sanirim suanda onu denemedeyim
ayy cnm bn sanki pasta borek yerken daha xok veriyordum suan takimca durdu sanki

Aynen canım ve geçen yıl 77 den 65 e düşmüştüm 7- 8 ayda sonra çok saçma başladım bugün yiyim yarın diyete başlıycam hergün bunu diyordum kendime ve çok çikolata yedim ondan oldu

Veriyom dicen ki verecen:tokat: aksama ne yapsam ya hunkar begendi mi yapsam:KK51:
tamam vreiyorum ben dönyanın en gözel garısıyam bide en zayıf :D:D:D:D ben sevmem davık yap :D

evet cnm iki tame minicik kare yedimm birde canganin ucundn yidimmm :ıslık: 100 gr fazla ciktim ya:KK34:

evet cnm bence kpsu bandindan daha eglenceli soyle kac kalori yaktigini gosteren bir sey alirsan cok iyi yapiyor insan. Ben hamilelik öncesi naya yapiyordum hamileyken kaldirdim simdi evde yer yok kuramadim daha :110::bicak: Ben cok memnundum :KK49:

Incele tabi ki cnm bazen bemim bilmediğimi sen seninkimi bem bilirim . Birbirimize tavsiyelerikiz olunca daha guzep olur. :KK50:

cok guzel cnmm

ben 200 yapmistim bir kez oluyordum. Kiloma bgliyordum atlayamamayi ama sende atlayamiyorsan bizde var demek bir hantalliko_O

seni 65 ile mezun etmemismiydik :oha: ne ara 69 oldun benden daha cok kilon o_O hemen vermelisin:tokat:

ya bende cikolatayi cok severim bayilirim ama senin gibi yesem 500 kilo olurum ben kiyindan kosesinden yiyorum hala siskoyum :KK53:

bu akşam yemicem inşallahh :dua:
150 atladım baya bi yoruldum sonra bıraktım belki onlar durarak atlıyodur çünkün bence imkansız yani ben 200den sonra atlayabileceğimi hiç düşünmüyorum

Koyma dedin inadina mi ediyolar:tokat: neyse oglen patates yiyebilirsin ama kizartma mi o pattisler:ruh:
valla koymuşlar dayanamadım 5 tanecik yedim :(

kizartma mi :KK34: 5 tane mi yedin:tokat: cabuk :kusmuk: onlari :tokat:
:kusmuk::kusmuk:

turp yenmez mi ya

sevmiremmm:deli:

Ay sorma cabucak indim şükür 54 e:rolleyes:bi 52 olsam az kaldi dayan dayan:dua:
:rolleyes: keskem bende senin gibi yisem yisem zayiflasammm :KK8:

ahahaah öyle vallah gider o gider sen hic merak etme:) 65 küsürle mezun oldum:) cumaya 66 olcam yine... hem benim boyum uzun icecik duruom bikereeee (özendirim seni:KK70:)
keskem benimde boyum uzun olsaydi :KK8::KK8:leskem bende hemen kilo verebilsemm :KK8:
turp yenmez mi ya

:110::110::110:

tamam vreiyorum ben dönyanın en gözel garısıyam bide en zayıf :KK70::KK70::KK70::KK70: ben sevmem davık yap :KK70:

150 atladım baya bi yoruldum sonra bıraktım belki onlar durarak atlıyodur çünkün bence imkansız yani ben 200den sonra atlayabileceğimi hiç düşünmüyorum

valla koymuşlar dayanamadım 5 tanecik yedim :KK43:

bende cnm. Bildigim kadariyla kizlar duraksamadan seri atliyorlar yarim saatte 1000 diyordu sanki biri :deli:

verirsin kuzum sende bozmassan birden gider inan bana
bozmayacagim insallah cnm takinti da yapmayacagim bir tanidigimiz tam 2 ay boyumca hic kilo veremedi snra birden bir verdi tam 20 kilo

Aynen canım ve geçen yıl 77 den 65 e düşmüştüm 7- 8 ayda sonra çok saçma başladım bugün yiyim yarın diyete başlıycam hergün bunu diyordum kendime ve çok çikolata yedim ondan oldu
bnde hep yarin diyete baslicam diye kilo aldim canim aslimda yarin diye birsey yok diyet siye birsey de yok biz sadece saglikli beslenecegiz tek sey bu hergun bedenimize iyi bakmak ben simdi cikolata yiyeyim yarin yemem diyordum ama baktim ki yarin da yiyorum smdi en azindan bir parca da olsa yiyorum

:rolleyes: keskem bende senin gibi yisem yisem zayiflasammm :KK8:

keskem benimde boyum uzun olsaydi :KK8::KK8:leskem bende hemen kilo verebilsemm :KK8:

:110::110::110:

bende cnm. Bildigim kadariyla kizlar duraksamadan seri atliyorlar yarim saatte 1000 diyordu sanki biri :deli:
yok cnm ya ben illaki duruyorum atlarken ama evet sanirim biri oyle demisti ben kardiyoda duruyorum ama bugun tekrar bir kardiyo deneyecegim bakalim ne olcak

YEDiklerini eritmeye bak bu hfta birinci olalım
:KK19:tmm sporda yapiyomm :KK30:

bozmayacagim insallah cnm takinti da yapmayacagim bir tanidigimiz tam 2 ay boyumca hic kilo veremedi snra birden bir verdi tam 20 kilo

bnde hep yarin diyete baslicam diye kilo aldim canim aslimda yarin diye birsey yok diyet siye birsey de yok biz sadece saglikli beslenecegiz tek sey bu hergun bedenimize iyi bakmak ben simdi cikolata yiyeyim yarin yemem diyordum ama baktim ki yarin da yiyorum smdi en azindan bir parca da olsa yiyorum

yok cnm ya ben illaki duruyorum atlarken ama evet sanirim biri oyle demisti ben kardiyoda duruyorum ama bugun tekrar bir kardiyo deneyecegim bakalim ne olcak
ya ben lardioda yapamadim cok hizlilar aksam 15 dk zar zor lan ter icinde yaptim:KK61:

cok guzel cnmm

Kızlar 1000 tane öyle şak diye yapamadım ben. 2-3 aydır nerdeyse sayıları arttırarak bu hale geldim. Vücut alışıyor ve hafifledikçe atlamak daha kolay oluyor. Sabredin 25 le başladım ben şimdi 1000 rahat yapıyorum. Sizde sabredin sayıları arttırın yavaş yavaş

Kızlar 1000 tane öyle şak diye yapamadım ben. 2-3 aydır nerdeyse sayıları arttırarak bu hale geldim. Vücut alışıyor ve hafifledikçe atlamak daha kolay oluyor. Sabredin 25 le başladım ben şimdi 1000 rahat yapıyorum. Sizde sabredin sayıları arttırın yavaş yavaş
yok kuzum ya ben fena oldum hem alt ve uste cok ses gitti esim atlama didi :KK51: beyim ne derse o :KK53::KK53:(isime geliyor ya:D)
sana masallah bu hafta favorimsin 1. olucan bireyselde cani gonulden inaniyorum :rolleyes:

kızlar ben izne 62.6 ile ayrıldım cuma en kötü ihtimalle 59.9 olsam yüzdem 4.31 ama üçe bölündüğünde 1.44 oluyor aslında ben sadece geçen hafta bildirim yapmadım ama izne ayrıldığım cuma da mı yoktum listede ondan mı 3e bölünecek

Ödemi çok sıkıntı yapma canım o bi şekilde çaylarla felan atılır. Yağdan gitsin yeter :KK16:

tamam vreiyorum ben dönyanın en gözel garısıyam bide en zayıf :KK70::KK70::KK70::KK70: ben sevmem davık yap :KK70:

valla koymuşlar dayanamadım 5 tanecik yedim :KK43:

Kız Allah seni :KK70: tabiki durarak atlıyoz. Yoksa kalpten giderik :KK70: ben 10 set yapıyorum 100 er tane

Back
X