- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #266.161
EVET canım o benimGeçen hafta en çok sen vermistindmi yanlismi haturliyorumm :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EVET canım o benimGeçen hafta en çok sen vermistindmi yanlismi haturliyorumm :)
yok kuzum ya ben fena oldum hem alt ve uste cok ses gitti esim atlama didibeyim ne derse o
(isime geliyor ya
)
sana masallah bu hafta favorimsin 1. olucan bireyselde cani gonulden inaniyorum![]()
kız duraklayarak atlıyolarmış öyleyse bende yaparımkeskem bende senin gibi yisem yisem zayiflasammm
keskem benimde boyum uzun olsaydileskem bende hemen kilo verebilsemm
bende cnm. Bildigim kadariyla kizlar duraksamadan seri atliyorlar yarim saatte 1000 diyordu sanki biri![]()
ilk gün 100 yaptım dün 150 bugün hedefim duraklayarak 500 komşu yukarı gelmezseKızlar 1000 tane öyle şak diye yapamadım ben. 2-3 aydır nerdeyse sayıları arttırarak bu hale geldim. Vücut alışıyor ve hafifledikçe atlamak daha kolay oluyor. Sabredin 25 le başladım ben şimdi 1000 rahat yapıyorum. Sizde sabredin sayıları arttırın yavaş yavaş
Kız Allah senitabiki durarak atlıyoz. Yoksa kalpten giderik
ben 10 set yapıyorum 100 er tane
Süpersin başla bugünkız duraklayarak atlıyolarmış öyleyse bende yaparım
ilk gün 100 yaptım dün 150 bugün hedefim duraklayarak 500 komşu yukarı gelmezse
tamam bende öyle yapıcam yanlız hiç ağrım sızım yok
![]()
sen bu gidisle zaten icecik olcan kizzzzzkeskem benimde boyum uzun olsaydileskem bende hemen kilo verebilsemm
![]()
aynen hic takinti yapma menülerin falan cok güzel eee sporda yapiyosun daha ne incecik olcan kizbozmayacagim insallah cnm takinti da yapmayacagim bir tanidigimiz tam 2 ay boyumca hic kilo veremedi snra birden bir verdi tam 20 kilo
inşallah yapabilirimmSüpersin başla bugün![]()
ahahah o ses cikarma olayininda bi cözümü var kiz:) yoksa bende atliyamam alt üst komsular geliverir vallahyok kuzum ya ben fena oldum hem alt ve uste cok ses gitti esim atlama didibeyim ne derse o
(isime geliyor ya
)
sana masallah bu hafta favorimsin 1. olucan bireyselde cani gonulden inaniyorum![]()
ozaman ses gitmiyo mu yaahahah o ses cikarma olayininda bi cözümü var kiz:) yoksa bende atliyamam alt üst komsular geliverir vallahben yere yumsak bisey seriyom su spor seylerinden varya cok iyi oluo
![]()
ayyy cnm benim ya cok tatlisin hadi insallah oyle olcazzz dogru diosun sglikli beslen spor yap dahasi da bnm elimde degil yani::))aynen hic takinti yapma menülerin falan cok güzel eee sporda yapiyosun daha ne incecik olcan kiz
yok direk pat pat diye inmiyo:) bide ben ayakabisiz atliyorum tabiozaman ses gitmiyo mu ya![]()
dimi aynen vallah hadi baklim fit fit hatunlar olalim:)ayyy cnm benim ya cok tatlisin hadi insallah oyle olcazzz dogru diosun sglikli beslen spor yap dahasi da bnm elimde degil yani::))
52 ne kurban olduğum iskelet mi olucan boyun kaç acabaAy sorma cabucak indim şükür 54 ebi 52 olsam az kaldi dayan dayan
![]()
Evet cnm yazın gelmiştim olmadı o dönem herşey üst üste gelmişti ayrılmak zorunda kaldım deneme süresindeydimCanım sen takimdaydin zaten demi listeye girdin mi deneme sürendeyken mi ayrildin takimdan?
Önüne bir şişe koy gördükçe yudum yudum iç canım ben öyle alıştım şimdi günlük 3 litre içiyorumMerhabalar şehirdışındayım iş sebebiyle. Akşam balık yedim 1 dilim ekmek ile. Bir de dayanamadım ayva tatlısı yedim. Çok az su içiyorum onu napmalı bilmem :)
Bugün sabah kahvaltısını 13 de yaptım ve bol peynir ile.
Birazdan da gidip salata yiyeceğim havaalanında. Bugün böylece bitecek.
Hiç iyi beslenemedim bu hafta...
İçine elma mı atsam limon mu nane mi bilemedim :)Önüne bir şişe koy gördükçe yudum yudum iç canım ben öyle alıştım şimdi günlük 3 litre içiyorum
Ben limon atıyorum genelde ama saf su da içmek lazımİçine elma mı atsam limon mu nane mi bilemedim :)
Ödem atmak için yegane yol biliyorum. Deneyeceğim sağolasın![]()
Haklısın salatamla suyumu içeyim bari gidip :)Ben limon atıyorum genelde ama saf su da içmek lazım