Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canim benim de bebegim var emziriyorum. Psikolojik olarak sutum yetiyor diye dusun ve dinlenmeye calis yemenle icmenle sutunun artmasinin bir alakasi yokmus. Ben denedim girdum. Bol su ve bol emzirmek sutu artiriyor. Kendini yiyemiyorum sutum yok diye strese sokma yani.
Bir makalede okumustum yiyecek icecekle sut artip azalsaydi afrikadaki insanlarin hic sutu olmazdi. Ben bu mantikla neredeyse 6 aydir emziriyorum. Cok sukur iyi gidiyir.
Öle diyorlar ama işte psikolojik boza ise yarıyordu artık dikkat edicem yediklerime cuma günleri 2 kilo verebilirsem çok mutlu olucam

27 subat menum
Lor peynirli 2 adet yumurta yagda
3 zeytin
1 bardak sut
Kahvaltilik sos
2 ince dilim ekmek
Ara yarim portakal yarim elma
Oglen
2 kase sutlu corba
Aksam
Kiymali ispanak
Salata
Cayin yaninda yarim avuc cerez kaju badem findik sam fistikli bi karisim
Su 3 litre olmustur

Kizlar bende yazayim menumu:
Sabah;1 bardak cay kahvalti yapamadim
Oglen;5 yk bezelye
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi

Ara yarim armut

Aksam;2 kepce yayla corbasi
1 corba kasesi kadar salata
guzel menu cnm
Öle diyorlar ama işte psikolojik boza ise yarıyordu artık dikkat edicem yediklerime cuma günleri 2 kilo verebilirsem çok mutlu olucam
bence kendini kisitlama ne kadar versen kardir az bile olsa verebilmek onemli

İskelet mi olacan dedin seni dinleyip coh yedim bugun iyi etmis miyim:KK70: saka yapiyom tabi:KK53: senin boyun kac kuzum
İyi etmişin cicim afiyet bal olsun inceciksin diye düşünüyorum fısssstık gibisindir
Benim 176 kilom 85 oluyor bugün itibariyle şişkoyum ya ben

Canım diyet yapmak katı beslenmek demek değil emziren annelerin menüleri genelde dolu dolu oluyor arkadaşlardan görürsün hoş geldin canım bu arada kendini tanitmisniydin güncel kilonu bildirmişmiydin
Evet güncel kilom 86 hedefim 12 ay önceki kilom 60 a düşmek boyum 170 bakalım artık ben 3 ayda 15 kilo verirken akşamları sadece yoğurt salatalik ve hurma yemiştim son saat 6 da yiyordum sonra spora gidiyordum.1 saat spor sonrası süt içiyordum ahhh yeniden yapabilsem

Evet güncel kilom 86 hedefim 12 ay önceki kilom 60 a düşmek boyum 170 bakalım artık ben 3 ayda 15 kilo verirken akşamları sadece yoğurt salatalik ve hurma yemiştim son saat 6 da yiyordum sonra spora gidiyordum.1 saat spor sonrası süt içiyordum ahhh yeniden yapabilsem

Rakamlara çok takılma bence bir yerden başla vermeye istediğin kiloya eninde sonunda varırsın.

27 subat menum
Lor peynirli 2 adet yumurta yagda
3 zeytin
1 bardak sut
Kahvaltilik sos
2 ince dilim ekmek
Ara yarim portakal yarim elma
Oglen
2 kase sutlu corba
Aksam
Kiymali ispanak
Salata
Cayin yaninda yarim avuc cerez kaju badem findik sam fistikli bi karisim
Su 3 litre olmustur
Kuruyemişleri kavşulmamış tüketirsen daha sağlıklı olur. Güzel menü

ayy ne cok kalorissi varmis yeme

canim 3 cocuk ev isleri falan nasil ustesinden geliyorsun. Ben tek cocukla pertim.
Canımcım baş edemiyorum zaten öyle ki artık yapabileceğim şeyleri bile yapamaz oldum bezginlikten. 2 bakıcımız var hafta da birde temizlik oluyor. Birazda yedikleri içtikleri konusunda takıntılıyım çocukların yemeklerini kendi yemeklerimizi ben yaparım çocukları yediririm sırayla emziririm o kadar daha fazlasına yetemiyorum
Bugün 2 yaşındaki yavrucukumla akşam üstüne kadar kucaklaşamadık misafirlerim geldi gündüz çocuklar üst katta oynasınlar dedim misafirim gitti yemek yapayım dedim
Akşam bebek çok ağladı dişleri çıkıyor bu ara çok kızgın
Büyük için okula gitmem gerek hiç ödev yapmıyor takdir vermişler ilk dönem neyini takdir etmişler anlamadım ama hala gidemedim babası okula gidiyor oğlum en iyidir üzeni yakarım şeklinde külhanbey tavırlar
Valla daha anlatmaya kalksam
Kuaföre gidemedim geçen ay saçlarım siyah beyaz geziyordum en son eve çağırdım ekipçe geldiler gelin başı yapmaya gelir gibi
Alışverişler internetten sadece 15 günde 1 üniversiteden kalan arkadaş grubumla 2 saatçik kahve molamız var
Bitmiş durumdayım anlayacağın
Offff ne dertliymişim. Allahtan mesajlarda karakter sayısı sınırı yok yani

2 yaşında yavru gece 12 de yatıyor öğle 12 ye kadar uyuyor sonra geceye kadar kesintisiz koşuşturuyor nasıl da dayanıyor küçücük bedeni
Allah hepimizin çocuklarının sağlığını daim etsin zor bir dönem kolay büyümüyorlar

Monoton çok desene kahvaltıyı erken yap 7 gibi oğlun la yapmış olursun hem ama yumurta peynir zeytin domates salatalık olsun yanına şekersiz sütlü kahveni iç kahve nescafenin kutu şişelerde olanları var onlardan değil dimi? Uyanınca 12 gibi ara öğün yap 1.meyve ile öğlen yemeğini de 2 gibi 3 gibi ye protein ya da sebze ekmek yok yoğurt 1 kase ye. 2.ci ara öğünde meyve.ya da çiğ kuru yemiş ya da sade soda iç 2c sorunu varsa 1 çay bardağı kefir iç akşam yine ya sebze ya da protein ye yanına salata ve yoğurt tüket ekmek yok akşam yemeğini 8 gibi ye ya da aile. Saatiniz kaç ise gece 22 gibi bir ara öğün daha yap çeşitlendir.ara öğünleri kafana göre arada bol su iç
Teşekkür ederim canım ne güzel ilgilendin yazdın ellerine sağlık. Şimdi yarınki menümü senin önerilerine uygun biçimde hazırlayıp size de yolluyorum :KK15:

Canımcım baş edemiyorum zaten öyle ki artık yapabileceğim şeyleri bile yapamaz oldum bezginlikten. 2 bakıcımız var hafta da birde temizlik oluyor. Birazda yedikleri içtikleri konusunda takıntılıyım çocukların yemeklerini kendi yemeklerimizi ben yaparım çocukları yediririm sırayla emziririm o kadar daha fazlasına yetemiyorum
Bugün 2 yaşındaki yavrucukumla akşam üstüne kadar kucaklaşamadık misafirlerim geldi gündüz çocuklar üst katta oynasınlar dedim misafirim gitti yemek yapayım dedim
Akşam bebek çok ağladı dişleri çıkıyor bu ara çok kızgın
Büyük için okula gitmem gerek hiç ödev yapmıyor takdir vermişler ilk dönem neyini takdir etmişler anlamadım ama hala gidemedim babası okula gidiyor oğlum en iyidir üzeni yakarım şeklinde külhanbey tavırlar
Valla daha anlatmaya kalksam
Kuaföre gidemedim geçen ay saçlarım siyah beyaz geziyordum en son eve çağırdım ekipçe geldiler gelin başı yapmaya gelir gibi
Alışverişler internetten sadece 15 günde 1 üniversiteden kalan arkadaş grubumla 2 saatçik kahve molamız var
Bitmiş durumdayım anlayacağın
Offff ne dertliymişim. Allahtan mesajlarda karakter sayısı sınırı yok yani
Okurken ben yoruldum. Uc cocuk zor ya masallah en azindan imkaniniz var bakici vs vs. Su misafir olayi guzelde yavrularla vakit geciremiyoruz bende bu yuzden kimse gelsin istemiyorum. Kendimi kotu hissediyorum. Tum gun kostur millete hizmet et yavrum aglasin sizlansin :(
3. bebek kaza ile oldu sanirim ikinci ile arasinda pek zaman yok ondn oyle dusundum. Benim bebegimde 5.5 aylik ve cok korkuyorum hamile kalmaktan . Hayranlik besliyorum 2 3 4 cocuklu insanlara. Nasil yetisiyorlar benim tirnaklarimi duzeltecek zamanim olmuyor sac bas olayina hic girmiyorum.

2 yaşında yavru gece 12 de yatıyor öğle 12 ye kadar uyuyor sonra geceye kadar kesintisiz koşuşturuyor nasıl da dayanıyor küçücük bedeni
Allah hepimizin çocuklarının sağlığını daim etsin zor bir dönem kolay büyümüyorlar
aminnn
yavrular hep iyi olsun ins. Hic kotuluk gormesinler

Back
X