Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
1 dilim ekmek
Peynir
4 zeytin
Yesillik
Oglen arkadasta
2 dilim kizarmis ekmek peynir zeytin 5 tane 1 tane incecik pankek
Ara
Yulaf 2 kasik 1 dilim ananasi yogurt minik kase 2 ceviz
Aksam
1 kurabiye
2 kasik mwrcimekli salata
Bir kase yogurt
Son olarak
Meyve 2 tane hurma bu olmadi ama regl krizi napalim
kurabiye dışında güzel canım

cok iş var kuzum normalde dinlnmeye vaktm olurdu simdi yok bide stres yaptırıyolar hadi bitsin yetişsin diye iyice geriliyorm
ayy o stresi bilirim ben pazartesi günü öleydim bugün forum günü son yine stres panik ama sen kendini strese sokmamaya çalış ben 20 dk çalışıp 3 dk burya bakıyorum yada 1 2 saat girmiyorum hızlı ilerliyor işim o zaman

ayy o stresi bilirim ben pazartesi günü öleydim bugün forum günü son yine stres panik ama sen kendini strese sokmamaya çalış ben 20 dk çalışıp 3 dk burya bakıyorum yada 1 2 saat girmiyorum hızlı ilerliyor işim o zaman
normalde tek bilgilsayar calışırdm simdi 2 bilgisayar calışmamı istiyolar o yüzdn başladgmda vaktm kalmıyo hiç:ruh:

adini bilmoyorum arkadaslar soyledi bugun sen neden tavdoye etmedin canim bana biraz anlatir misin tam blmiyorum da

bnde menunu begendim canmcimmm

guzel canm sanirim karatay gdiyorsum ona benzettim cerezlerden:)

bnce degilsin canim.boyuna gore vermen gerekn 10 15 kilo var ve inanki bu hicbisey sadece uc ayini alir cok fazla dolmussun cnm hakli olaraknokudum.yazdiklrini ama sen ve biz kadinlar cok vucluyuz herbirinin ustunden geliriz kilo da neymis :):)

ellerine saglik cnm bnde dun aksam kendim ekmek yapayim dedim aalinda kendi sandviclerimi yapmak icin sen icine hamgi mayadan kullandin

cok gecmiss olsun kuzu bnde sersem gbiyim.bugun ya
Yok canim karatay bilmiyorum bende sadece emzirdigim icin doktorun onerileri dahilinde protein agirlikli beslenmeye calisiyorum

Kizlar bende yazayim menumu:
Sabah;1 bardak cay kahvalti yapamadim
Oglen;5 yk bezelye
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi

Ara yarim armut

Aksam;2 kepce yayla corbasi
1 corba kasesi kadar salata

En az 3 lt su iciyorum gunde

Haklisin bugun yumurtayla basladim gune keske hergun yiyebilsem tok tutuyo hem ekmegede ihtiyac olmuyo:KK45:
2 3 litre arasi iyidir canim bende icmeye calisiyorum o kadar

Meraba kızlar bugünkü menum
Sabah : 1 yumurta-2 yeşil z 2 siyah zeytin - 1 light ekmek - limonlu yeşil çay - 2 çeri domates - peynir - maydonuz roka - 1 ceviz
Ara : 3 çilek 1 ceviz
Öğlen : taze fasülye 1 light ekmek
Ara : çeyrek elma
Ara: light grisini 30 gram
Akşam dısarda olduğum için fazla oldu köfte ızgara tabak ( yanında az pilav salata patates ).
Akşam 30 dakika eliptj yaptm
Gündüz 100 ip atlama
akşamki patates dışında güzel

Back
X